Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Eşimle bişeyler yapasım hiç yok zaten
Allah yardımcınız olsun bugün gorumcemle görüştük 5 aylık hamile hiç sıkıntısı yok hemen siz geliyosunuz aklimarabbim sevdiği kuluna dert verir derler ins gecicek herşey

Allah yardımcınız olsun bugün gorumcemle görüştük 5 aylık hamile hiç sıkıntısı yok hemen siz geliyosunuz aklimarabbim sevdiği kuluna dert verir derler ins gecicek herşey
Allah razi olsun canım. İnşallah geçer. Çok yoruldum bıktım. Sen nasılsın ? İlaç kullanıyor musun ?

Allah razi olsun canım. İnşallah geçer. Çok yoruldum bıktım. Sen nasılsın ? İlaç kullanıyor musun ?
Inş cnm ins.okula başladım eskiye göre daha iyiyim eskiden hiç disari cikamezken şimdi taksiyle gidip geliyorum okula.çok korktuğum gibi olmadı ama bazen çok depresyona giriyorum niye normal insanlar gibi değilim diyeevet efexor 75 mg ve anafranil 25 mg içiyorum.Cnm aslında iyi bi psikolog bulsan belki iyi gelir.ben emdr terapisi alıyorum daha iyiyim

İlaçların işe yarıyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…