3:30 da uyudu. Çıldıracaktım uykusuzluktsn.Kıyamam, bizde uyandık :)
Lohusa :) az kaldı geçicek.Yukardaki o. Nun veledi sabahtan beri kosuyo 50 defa söyledim hala ayni, Allah belasını versin, bunaldım.
Banyo yaptimi ela3:30 da uyudu. Çıldıracaktım uykusuzluktsn.
Yok bu tasindigimizdan beri var, kavgaliyim yukardaki o. İle.Lohusa :) az kaldı geçicek.
Hepsi öyle ya.Benim öküz kadar ilgisizi bence yoktur dünyada...Adam iki kelime konuşmuyor bırak ilgiyi..
Hastanede yaptırıp öyle eve geldik cnm.Evde daha yaptırmadım.Banyo yaptimi ela
Kavgalıysan çocuğuna durda da demez.Yok bu tasindigimizdan beri var, kavgaliyim yukardaki o. İle.
Gebersin, pis tipsiz kari. Suratına baksan tükürmezsin tukurugune yazık.Kavgalıysan çocuğuna durda da demez.
Gebersin, pis tipsiz kari. Suratına baksan tükürmezsin tukurugune yazık.
Nefret ediyorum böyle duyarsız insanlardan yaaaYukardaki o. Nun veledi sabahtan beri kosuyo 50 defa söyledim hala ayni, Allah belasını versin, bunaldım.
Yanlış hatırlamıyorsam bayağı zamandır koşuyor bu cocukLohusa :) az kaldı geçicek.
Gıdım iyi hissetmiyor musun ilknur,ilaca cevap vermedi senin bünye galibaHava güzel ama çıkasım yok. Olanlara da şaşırıyorum ama sağlık afiyet diliyorum size.
Cnm esinle ciksan yakın bi yerde olsa hava alsanHava güzel ama çıkasım yok. Olanlara da şaşırıyorum ama sağlık afiyet diliyorum size.
Eşimle bişeyler yapasım hiç yok zatenCnm esinle ciksan yakın bi yerde olsa hava alsan
Allah yardımcınız olsun bugün gorumcemle görüştük 5 aylık hamile hiç sıkıntısı yok hemen siz geliyosunuz aklimaEşimle bişeyler yapasım hiç yok zaten
Allah razi olsun canım. İnşallah geçer. Çok yoruldum bıktım. Sen nasılsın ? İlaç kullanıyor musun ?Allah yardımcınız olsun bugün gorumcemle görüştük 5 aylık hamile hiç sıkıntısı yok hemen siz geliyosunuz aklimarabbim sevdiği kuluna dert verir derler ins gecicek herşey
Inş cnm ins.okula başladım eskiye göre daha iyiyim eskiden hiç disari cikamezken şimdi taksiyle gidip geliyorum okula.çok korktuğum gibi olmadı ama bazen çok depresyona giriyorum niye normal insanlar gibi değilim diyeAllah razi olsun canım. İnşallah geçer. Çok yoruldum bıktım. Sen nasılsın ? İlaç kullanıyor musun ?
Evet, p.c. ya ne küfürler ediyorum. Hamileyken siBir krizi çok geçirdim. Bi taşınsam da huzur bulsam.Yanlış hatırlamıyorsam bayağı zamandır koşuyor bu cocuk
İlaçların işe yarıyor mu ?Inş cnm ins.okula başladım eskiye göre daha iyiyim eskiden hiç disari cikamezken şimdi taksiyle gidip geliyorum okula.çok korktuğum gibi olmadı ama bazen çok depresyona giriyorum niye normal insanlar gibi değilim diyeevet efexor 75 mg ve anafranil 25 mg içiyorum.Cnm aslında iyi bi psikolog bulsan belki iyi gelir.ben emdr terapisi alıyorum daha iyiyim
Evet yariyor ama bazen kötü oluyorum sabursizlaniyorum doktorum zamanla olucak diyoİlaçların işe yarıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?