- 7 Ocak 2016
- 814
- 322
- 23
Bende sislik yok cok a ellerim siser ama elim ayagim yaniyor nurok resmen yaniyo duvarlara yapisiyorum o derece bide nefes darligi oluyo ozellikle yiyince her gecen gun daha zor yarin 35. Haftaya gircem randevum var bakalim dogumla ilgili bisey dermiL lazkizi6161 canım sen ağırlaşmışsındır artık. ben 32.haftadayım,geziyorum gezmesine ama eve gelip uzanınca çakılı kalıyorum koltukta.bir de bende şiş başladı, ellerim yüzüm şişti.sende durumlar nasıl?
Masallhh sende sonuna yaklastin normal mi olcak deninL lazkizi6161 canım sen ağırlaşmışsındır artık. ben 32.haftadayım,geziyorum gezmesine ama eve gelip uzanınca çakılı kalıyorum koltukta.bir de bende şiş başladı, ellerim yüzüm şişti.sende durumlar nasıl?
sorma o ateş basması bende de oluyor.dün gece ayaklarımı yorgan dışına attım da öyle uyuyabildim. benim ellerimde çok şiş oluyo.son haftalarda balon gibi gezerim artıkBende sislik yok cok a ellerim siser ama elim ayagim yaniyor nurok resmen yaniyo duvarlara yapisiyorum o derece bide nefes darligi oluyo ozellikle yiyince her gecen gun daha zor yarin 35. Haftaya gircem randevum var bakalim dogumla ilgili bisey dermi
yok normal yapamam ben canım. epidural sezeryan olmayı düşünüyorum.sen karar verdin mi doğuma?Masallhh sende sonuna yaklastin normal mi olcak denin
Kac kilo aldin ben suana kadar 7 kilo aldim belki o yuzden fazla sismiyorum hatta tuzuda cok yiyorumsorma o ateş basması bende de oluyor.dün gece ayaklarımı yorgan dışına attım da öyle uyuyabildim. benim ellerimde çok şiş oluyo.son haftalarda balon gibi gezerim artık
Ben zaten sezeryan iki oglumda sezaryandi genel olcam ama tirsiyorumyok normal yapamam ben canım. epidural sezeryan olmayı düşünüyorum.sen karar verdin mi doğuma?
Bence iyi tabiki :)) onemli olan bebegin gelisimi zaten de ben bu kontroleden biraz korkuyorum cunku istahim cok kapali bi tek kahvalti yapmayi seviyorum o yuzden beslendimi bebek cok merak ediyorum offfben de 7 kilo aldım.tuzu çok az kullanmama rağmen şişiyorum işte.30.haftama kadar hiç şişmem yoktu,yeni yeni başladı.haftamıza göre 7 kilo almak iyi değil mi?
Ben diger hamileleiklerimde cok sisiyodum ellerim ayaklarim kocaman olurdu normal galiba sismek son aylardaben de 7 kilo aldım.tuzu çok az kullanmama rağmen şişiyorum işte.30.haftama kadar hiç şişmem yoktu,yeni yeni başladı.haftamıza göre 7 kilo almak iyi değil mi?
Orasi buyuk avantaj bencededoğumun çok sıcaklara kalmaması bizim için ne kadar iyi. zaten darlanmaya müsait yapımız, bide sıcaklarda nefes alamayınca tam panik olurduk.
Ayyy sen öyle yazınca tuhaf oldum.sahi azalıyo,ben doğum sonrasını dusunur oldum valla.nasıl bakarım korkusu..Kiz senin de gunlerin azaliyo oh oh :)
Ben 12.haftadan beri şişim canım.tansiyonunu ölçtür devamlı,idrarda protein kaçagı var mı baktır..L lazkizi6161 canım sen ağırlaşmışsındır artık. ben 32.haftadayım,geziyorum gezmesine ama eve gelip uzanınca çakılı kalıyorum koltukta.bir de bende şiş başladı, ellerim yüzüm şişti.sende durumlar nasıl?
52yle hamile kaldım .en son 65 tim.çok iştahım arttı yılların iştahsizı yılların sıskası olaraktan yemek yemenin güzelliğini keşfettim ama korkuyorum daKac kilo aldin ben suana kadar 7 kilo aldim belki o yuzden fazla sismiyorum hatta tuzuda cok yiyorum
canım tansiyonumu haftada 1 ölçtürüyorum, hep düşük çıkıyor,bu hafta idrar tahlili yaptırınca protein kaçağına da baktırıcam.senin tansiyon ne durumda?Ben 12.haftadan beri şişim canım.tansiyonunu ölçtür devamlı,idrarda protein kaçagı var mı baktır..
yenidencan doğum iznine ayrıldı diye biliyorum.ben de çalışıyorum canım :) memurum.37.haftaya kadar da devam ederim inş.Çalışan bir ben bir deyenidencan varız galiba..
Ben varım :) dün gezdim öldüm öğlene kadar yattım şimdi biraz temizlik yapıyorum canım. Doktor dinlen dedi ben çıldırmış gibi gezdim bu aralar bişey olmazsa bida olmaz bebişe.Kimsecikler yokkk herkez disarlarda sanirim ben bugun evde kalmayi tercih ettim artik yurumek zor geliyo. Yarin randevum var hem kadin dogum hem pskolog insallhh her sey yolundadir bakalim bebeis kac kilo olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?