Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bende sislik yok cok a ellerim siser ama elim ayagim yaniyor nurok resmen yaniyo duvarlara yapisiyorum o derece bide nefes darligi oluyo ozellikle yiyince her gecen gun daha zor yarin 35. Haftaya gircem randevum var bakalim dogumla ilgili bisey dermi

Bende sislik yok cok a ellerim siser ama elim ayagim yaniyor nurok resmen yaniyo duvarlara yapisiyorum o derece bide nefes darligi oluyo ozellikle yiyince her gecen gun daha zor yarin 35. Haftaya gircem randevum var bakalim dogumla ilgili bisey dermi
sorma o ateş basması bende de oluyor.dün gece ayaklarımı yorgan dışına attım da öyle uyuyabildim. benim ellerimde çok şiş oluyo.son haftalarda balon gibi gezerim artık

sorma o ateş basması bende de oluyor.dün gece ayaklarımı yorgan dışına attım da öyle uyuyabildim. benim ellerimde çok şiş oluyo.son haftalarda balon gibi gezerim artık
Kac kilo aldin ben suana kadar 7 kilo aldim belki o yuzden fazla sismiyorum hatta tuzuda cok yiyorum

ben de 7 kilo aldım.tuzu çok az kullanmama rağmen şişiyorum işte.30.haftama kadar hiç şişmem yoktu,yeni yeni başladı.haftamıza göre 7 kilo almak iyi değil mi?

ben de 7 kilo aldım.tuzu çok az kullanmama rağmen şişiyorum işte.30.haftama kadar hiç şişmem yoktu,yeni yeni başladı.haftamıza göre 7 kilo almak iyi değil mi?
Bence iyi tabiki :)) onemli olan bebegin gelisimi zaten de ben bu kontroleden biraz korkuyorum cunku istahim cok kapali bi tek kahvalti yapmayi seviyorum o yuzden beslendimi bebek cok merak ediyorum offf

Ben diger hamileleiklerimde cok sisiyodum ellerim ayaklarim kocaman olurdu normal galiba sismek son aylarda

doğumun çok sıcaklara kalmaması bizim için ne kadar iyi. zaten darlanmaya müsait yapımız, bide sıcaklarda nefes alamayınca tam panik olurduk.

Ben 12.haftadan beri şişim canım.tansiyonunu ölçtür devamlı,idrarda protein kaçagı var mı baktır..

Kac kilo aldin ben suana kadar 7 kilo aldim belki o yuzden fazla sismiyorum hatta tuzuda cok yiyorum
52yle hamile kaldım .en son 65 tim.çok iştahım arttı yılların iştahsizı yılların sıskası olaraktan yemek yemenin güzelliğini keşfettim ama korkuyorum da

Ben 12.haftadan beri şişim canım.tansiyonunu ölçtür devamlı,idrarda protein kaçagı var mı baktır..
canım tansiyonumu haftada 1 ölçtürüyorum, hep düşük çıkıyor,bu hafta idrar tahlili yaptırınca protein kaçağına da baktırıcam.senin tansiyon ne durumda?

Nurokta çalışıyor. m.beauty doğumdan sonra normale dönermiyiz ben çalışmak istiyorum ama hamile kaldığımdan beri rapor üstüne rapor aldım

Kimsecikler yokkk herkez disarlarda sanirim ben bugun evde kalmayi tercih ettim artik yurumek zor geliyo. Yarin randevum var hem kadin dogum hem pskolog insallhh her sey yolundadir bakalim bebeis kac kilo olmus
Ben varım :) dün gezdim öldüm öğlene kadar yattım şimdi biraz temizlik yapıyorum canım. Doktor dinlen dedi ben çıldırmış gibi gezdim bu aralar bişey olmazsa bida olmaz bebişe.

ozgrmzn seni iyi gördüğüme sevindim. ilk zamanlarımızı hatırladıkça kattetiğimiz yolun büyüklüğünü o zaman daha iyi anlıyorum.paxera işini yapıyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…