Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

ozgrmzn seni iyi gördüğüme sevindim. ilk zamanlarımızı hatırladıkça kattetiğimiz yolun büyüklüğünü o zaman daha iyi anlıyorum.paxera işini yapıyor değil mi?
Şükürler olsun canım ya valla arada geliyor dun vapurda bi ara kotu oldum incem falan dedim yeni kalkmıştı sonra eşim yatıştırdı. Arada geliyor ama hamileliğinde etkisi vardır herhalde. Sen nasılsın iyi misin bebiş nasıl?

canım tansiyonumu haftada 1 ölçtürüyorum, hep düşük çıkıyor,bu hafta idrar tahlili yaptırınca protein kaçağına da baktırıcam.senin tansiyon ne durumda?
11-7 canım.günaşırı ölçtürüyorum işyeri hemşiresine.ayak ve bacaklarım 24 saat şiş..

52yle hamile kaldım .en son 65 tim.çok iştahım arttı yılların iştahsizı yılların sıskası olaraktan yemek yemenin güzelliğini keşfettim ama korkuyorum da
13 kilo almıssın bende en son 5 kılo almıstım bu ayda almısımdır 2 daha 7 kılo yapıyo benımde ıstahım acıldı yemıyorum ama ekmek falan yemıyorum hıc her gunde 4 kılometre yuruyorum aletlerle calısıyorum o halde bukadar aldım nıye alıyorum bılmıyorum rahatsız edıyo bu benı cok taktım kafaya

Nurokta çalışıyor. m.beauty doğumdan sonra normale dönermiyiz ben çalışmak istiyorum ama hamile kaldığımdan beri rapor üstüne rapor aldım
Benim takıntılar ve asabiyet mezarda biter gibi geliyor artık.depresyon gelmesin yeter.hep diyorum sonsuza kadar süren depresyon yok ilknur,amma 2 ay amma 8ay gidiyor muhakkak.senin hormonları kaldıramadı bünye doğumdan sonra rahatlarsın iyice

bende de arada duygusal dalgalanmalar oluyor, çok daraldığım, umutsuzluğa kapıldığım anlarda kendime bunun doğumla alakalı hormonal olduğu telkininde bulunmaya çalışıyorum. bazen işe yarıyor bazen de dibe batıyorum.yine de bu günümüze şükür.

Çok kötü haldeyim Nurcan. Bıktım artık biliyor musun. Karanlık bir kuyuda gibiyim.

Aletlerle miiii?4km.miiii ?dr.una danıştın mı canım ,normal mi bu aktiviteler?7kilo cok değil ki canım bi bu kadar daha alsan bile ideal yani 15 kiloyla bitirmek normal hamilelikte

Çok kötü haldeyim Nurcan. Bıktım artık biliyor musun. Karanlık bir kuyuda gibiyim.
Manik depresif topiği var onu okudum dün bayağı.hastalar ve yakınları"mani atağı döneminden ziyade depresyon atağına razıyız "demişler Ilknur.daha kötüsü yok biliyordum ben de...

Manik depresif topiği var onu okudum dün bayağı.hastalar ve yakınları"mani atağı döneminden ziyade depresyon atağına razıyız "demişler Ilknur.daha kötüsü yok biliyordum ben de...
Mani atağı olduğundan daha keyifli hareketli olmak değil miydi ?

Aletlerle miiii?4km.miiii ?dr.una danıştın mı canım ,normal mi bu aktiviteler?7kilo cok değil ki canım bi bu kadar daha alsan bile ideal yani 15 kiloyla bitirmek normal hamilelikte
Son aylarda daha cok alınmıyormukı ole bılıyorum bıde yurudugum halde aldım onu takıyorum kafama son zamanlarda yuruyemıycem canım 20 lerı bulmasın ya o sıcakta o kılo

Doktorlar yuruyus verıyo zTen oncekıne sormustum ama buna sormadım yuruyus kosu bandı bısıklet yapıyorum sadace yorucu degıl hamılelıkten oncede yapıyodumya yorulmadan bırakıyorum ama agrım falan olmuyo sımdılık ıyıyım psıkolojık sorunlar dısında bıde fızıksel olmasın ıstemıyorum bu arada bebegın hareketlerını artık hıssedıyorum hatta bugun esımde saıt oldu mınık ya daha tekmelerı tuy gıbı hafıf :)

Ya ben bazen kısılerı karıstırıyorum kızlar aynı soruları bıkackez soruyor olsbılırım kusura bakmayın

Bende de oluyor canım bide yaklaştıkça korkularım arttı kendimi dinlemem falan napıcağımı bilmiyorum. Bu çocuk nasıl doğacak ya düşündükçe korkularım artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…