sen nasılsın canım napıyon işte misin
Evet biraz erkenciyim buyuk oglum 9 yasina gircek
90 liyim89 lu musun
Evet işteyim canım.içim sıkılıyo..sen nasılsın canım napıyon işte misin
Evet allahima sukurler olsun
17 yaşımda anne olsaydım 22 yaşında çocuğum olacaktıEvet allahima sukurler olsun
Aslinda calismak daha iyi hem zaman gecer hemde cok dusunmemeis olursun mesela ben ev isi yapinca yada disari cikinca zaman geciyo ama bugun su aygiri gibi yattim hic zaman gecmediiijjjjjEvet işteyim canım.içim sıkılıyo..
Onun da çocuğu olsaydı anneanne babaanne bile olabilirdim17 yaşımda anne olsaydım 22 yaşında çocuğum olacaktı
evet canım ben evde iki gün zor duruyorum,izne çıkınca ne olacak bilmem...Aslinda calismak daha iyi hem zaman gecer hemde cok dusunmemeis olursun mesela ben ev isi yapinca yada disari cikinca zaman geciyo ama bugun su aygiri gibi yattim hic zaman gecmediiijjjjj
evet39 yasindamisin
Kafamiz iyi olsa her yasin ayri guzelligi var ama neyin tadini alabiliyoruzki bu kafalarlaevethiç göstermediğim söylenir ,yaşıma inanmazlar falan ama gerçek bu canım..Bunu da takıyorum ben
Benim asabiyet ve öfke kontrolsüzlüğüm hep yoğundu, 30 dan sonra depresyon ve okbyi daha yoğun yaşamaya başladım.Kafamiz iyi olsa her yasin ayri guzelligi var ama neyin tadini alabiliyoruzki bu kafalarla
iyi bilirim canım zorla yemek yemenin nasıl zor olduğunu,o lokmalar çevirilir durur ağızda..Hic istah yokken zorla yemek yemek zorunda olmak cok kotu bisey istahli insan gorunce imreniyorum valla keske bende yiyebilsemm .. rejim yaptigim donemlerdeki istahim olsada tika basa yesem acaba dogumdan sonra duzelirmu bu durum
Bende de hep vardi huysuzluk offf insallhhh daha kotu olmam olmak istemiyorumBenim asabiyet ve öfke kontrolsüzlüğüm hep yoğundu, 30 dan sonra depresyon ve okbyi daha yoğun yaşamaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?