Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

iyi bilirim canım zorla yemek yemenin nasıl zor olduğunu,o lokmalar çevirilir durur ağızda..
Evet ablacim aynen dedigin gibi agzima aldigim lokma afedersin camur gibi tadi oluyo yutmak istemiyorum . O yuzden yarinki kontrolden korkuyorum bebek gelismemeis olabilir diye ama kahvaltiyi cok seviyorum belki bu sayede kilo almistir .

Bende de hep vardi huysuzluk offf insallhhh daha kotu olmam olmak istemiyorum
Biz de üç kardeşiz,ben küçükken bir yaş küçük kardeşimle alırmış annem bizi hep sokağa fırlarmış.dr.dr.gezermiş hastayım öleceğim diye.ruhsal sıkıntım çoktu der.sizinle uğraşa uğraşa kalmadı gitti der..

Evet ablacim aynen dedigin gibi agzima aldigim lokma afedersin camur gibi tadi oluyo yutmak istemiyorum . O yuzden yarinki kontrolden korkuyorum bebek gelismemeis olabilir diye ama kahvaltiyi cok seviyorum belki bu sayede kilo almistir .
o zaman tamam yumurtasıydı peyniriydi bir de sıkma portakalıydı üstüne de muzdu derken beslenir o merak etme ..

Anam ne konuşmussunuz :) Bazen elli kez yeniliyorum yeni msj varmı diye sıkıntıdan , tık olmuyor. Bi bakmıyorum sayfalarca geçiyor. Bende 1170 li sayfada ki msjlardayım kim ne zaman gelmiş neler yazmış diye

Anam ne konuşmussunuz :) Bazen elli kez yeniliyorum yeni msj varmı diye sıkıntıdan , tık olmuyor. Bi bakmıyorum sayfalarca geçiyor. Bende 1170 li sayfada ki msjlardayım kim ne zaman gelmiş neler yazmış diye
Evet bende yenileyip duruyorum msj olmayincada uzuluyorum bu nasil bi ruh halidir ya

Valla tecrube bu durumda devreden cikiyo cunku bende oanik atakli depresyonlu anksiyeteli ilk hamileleigimi yasiyorum :) ya bundan once iki hamileleik yasadim bisey olmadi da simdi niye karnimin buyumesi ve dogum beni korkutuyo anlamiyorum demekki neymis beyin devreleri yaninca tecrube fisssssssss :)))

Seni ne tetikledi ne güzel sağlammışsın keşke yakalanmasaydın bu illete ya

Ben kucuk oglumda sikintilar yasadim ameliyatlar falan kucuk dogdu yasamaz dediler narkozu kaldiramaz bende lohusaydim o donem uykusuzluk yorgunluk hastalik derken bi aksam kendimi acilde buldum

Ben kucuk oglumda sikintilar yasadim ameliyatlar falan kucuk dogdu yasamaz dediler narkozu kaldiramaz bende lohusaydim o donem uykusuzluk yorgunluk hastalik derken bi aksam kendimi acilde buldum
Ayy kıyamam çok geçmiş olsun. Benimde genetik. Anneannem babam halalarım hepsi depresyonlu. 19 yaşında çıktı ilk. 9 yıldır çekiyorum. bu 9 yılda birkez çok ağır oldu ama hiç biri bu hamilelikte yaşadığım gibi değildi. Yani hayatımı sürdürebiliyordum. Okula gidip geliyordum gezmelere ev işine hepsine yetişiyordum. Bu 7 ay cehennemi yaşadım. Herşeyden oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…