Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ayyy ben ölürüm bebeklere,cocuklara...kendimin bebeğini de severim dimi
Seversin, benim zamanla oluştu, hastanede pek birşey anlamadım ki, eve geldi bağımız güçlendi.
Hastanedeyken bile hergün gittim.
Ayaklarıma ağrılar girdi hergün 1den akşam 7 ye kadar pufff.
Eşime hastaneden bebeğin videosunu çekme dediler, sadecw fotoğrafını çek dediler.
Nasıl bir bağsa, eşimin video çektiğini gördüm kavga ettim.Napıyorsun sen dye.

Yine depresif bir gun hava guzel ama simdide ben cikamiyorum sancilar giriyo karnima off
Az kaldı diye telkin et kendini valla bende gece kötüydüm resmen nefret ettim hamilelikten falan ya böyle olacağını bilsem istemezdim hiç. Hep mutlu herşey kolay görüyordum diğer insanlarda

Kizlar herkese merhaba aranizda yeniyim bende ikinci cocuguma 9 haftalik hamileyim malesef panik atak bendede var cok korkuyorum basim mi donecek kalbim hizlimi carpacak bu 9 ay nasil qecircem hiccc bilmiyorum
Hosgeldık aramıza panık ataklı yoldasımız :)

Az kaldı diye telkin et kendini valla bende gece kötüydüm resmen nefret ettim hamilelikten falan ya böyle olacağını bilsem istemezdim hiç. Hep mutlu herşey kolay görüyordum diğer insanlarda
Aynı şeyleri hissediyorum yüz iyıldır hamile gibiyim doğurayım artık. Doğumdan sonra iyileşecek miyim oda muamma

Slm kızlar.bugun doktorda kontrolüm vardı.amniyon suyunda az miktarda azalma var,bol su iç dedi doktor.birde karpal tünel sendromu başladi ellerimde.ağrılar beni cok zorluyor.doktor onun icin de tahlil istedi.anlayacaginiz keyifsizim.suyun azalmasi mevzusu korkutuyor beni

Kritik zamanı atlattın canım,33.haftadasın artık.ileri boyutta da değil bol su iç demiş bu yüzden,korkma havuç suyu da iç canım.dualarım seninle..

Sagol m.beauty canim gebelik şekerim var o yuzden havuc suyu icemem de armut ye diyenler var nette.bol su icip armutu denicem.şu dogum haftasi gelsede endiselerden kurtulsak artik

Bebegin kilosu ne kadar?

Sagol m.beauty canim gebelik şekerim var o yuzden havuc suyu icemem de armut ye diyenler var nette.bol su icip armutu denicem.şu dogum haftasi gelsede endiselerden kurtulsak artik
Haftan ileride seni idare eder merak etme bol su icmeye bak aminyon sivisinin yuzde 20 sini su olustururmus sikinti yapma bosuna bizzat yasamis biri olarak soyluyorum rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…