Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ay inanmıyorum kime üzüleyim bilemedim zor halde olupta daha zor hale giren kıza mi size mi

Ay Nurcan dikkat et canım Allah korusun zarar gelmesin sana bebişe.
Evet canım sağol,Allaha emanetiz burada zaten..gecen gun de sabah kadinin biri yanindaki adama koş koş diyerekten kapinin ağzında duran bana eliyle vurarak iterek bindi.gobegime gobeğime...dedim napiyosun hamileyim ben ne vuruyorsun.

Öyle mi dersin.. Bi kez daha böyle olmuştu evime döndüğümde , ama yine hortladı. Korkuyorum.
Ben dun aksam les gibiydim ya inanki nefes alamiyordum cocuklarla uyuya kaldim ama nasil uyku butun sesler kulaklarimda yani tv sesi vs ama bi uyandimki saat 1 olmus 6ani ben simdi uyudum mu uyamadim mi :) demek istedigim dun resmen cildiracaktim bu aksam nurcan ablacigim sagolsun cok guldum bir gun iyi 3gun kotu yada tam tersi boyle idare edicez artik

Ne mutlu valla guldürdüysem seni,iyilesiyorum demekki:))

Yok artık ! Hamile olmasan bile kadındaki rahatlığa bak sinir oldum

Ay doğurun muhteşem bisey, ben ki çocuklardan nefret eden, biri için uykusunu asla bolmeyen, hele ki kendinden ödün vermeyen ben aşığım bebegime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…