- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
Ay inanmıyorum kime üzüleyim bilemedim zor halde olupta daha zor hale giren kıza mi size miAyyy kızlar bi keresinde genç bir cift bindi.yanlarinda biri 6 biri 11 yaslarinda iki kiz cocugu var.11 yasindaki kivraniyor annesi de azarliyo falan.dayanamiyorum deyip çömeliyo falan çocuk.yorgun sandım tam gel yanıma sıkışalım falan diycem yani.sonra cocuk birden sustu kadin buna yine cemkirdi falan.sonra agır bir koku.çocuk ustüne yaptı bildigin hem de büyügünü.öyle gittik.herkes oturdu o ayakta kaldı falan.görmediğim olay kalmadı..
Öyle mi dersin.. Bi kez daha böyle olmuştu evime döndüğümde , ama yine hortladı. Korkuyorum.Oh ohhh gidiyor senden de artık..
Ay Nurcan dikkat et canım Allah korusun zarar gelmesin sana bebişe.Ah canım binerken oyle bir itiyorlarki kapiya bile sıkıştım bir keresinde
Evet canım sağol,Allaha emanetiz burada zaten..gecen gun de sabah kadinin biri yanindaki adama koş koş diyerekten kapinin ağzında duran bana eliyle vurarak iterek bindi.gobegime gobeğime...dedim napiyosun hamileyim ben ne vuruyorsun.Ay Nurcan dikkat et canım Allah korusun zarar gelmesin sana bebişe.
Ben dun aksam les gibiydim ya inanki nefes alamiyordum cocuklarla uyuya kaldim ama nasil uyku butun sesler kulaklarimda yani tv sesi vs ama bi uyandimki saat 1 olmus 6ani ben simdi uyudum mu uyamadim mi :) demek istedigim dun resmen cildiracaktim bu aksam nurcan ablacigim sagolsun cok guldum bir gun iyi 3gun kotu yada tam tersi boyle idare edicez artikÖyle mi dersin.. Bi kez daha böyle olmuştu evime döndüğümde , ama yine hortladı. Korkuyorum.
Yazık ne kötü bir anı oldu kızcağızaAy inanmıyorum kime üzüleyim bilemedim zor halde olupta daha zor hale giren kıza mi size mi
Böyle böyle zaman geçecek işte..Öyle mi dersin.. Bi kez daha böyle olmuştu evime döndüğümde , ama yine hortladı. Korkuyorum.
Ne mutlu valla guldürdüysem seni,iyilesiyorum demekki:))Ben dun aksam les gibiydim ya inanki nefes alamiyordum cocuklarla uyuya kaldim ama nasil uyku butun sesler kulaklarimda yani tv sesi vs ama bi uyandimki saat 1 olmus 6ani ben simdi uyudum mu uyamadim mi :) demek istedigim dun resmen cildiracaktim bu aksam nurcan ablacigim sagolsun cok guldum bir gun iyi 3gun kotu yada tam tersi boyle idare edicez artik
Yok artık ! Hamile olmasan bile kadındaki rahatlığa bak sinir oldumEvet canım sağol,Allaha emanetiz burada zaten..gecen gun de sabah kadinin biri yanindaki adama koş koş diyerekten kapinin ağzında duran bana eliyle vurarak iterek bindi.gobegime gobeğime...dedim napiyosun hamileyim ben ne vuruyorsun.
Ne mutlu valla guldürdüysem seni,iyilesiyorum demekki:))
Adamla da yapış yapış gittiler sonra..Yok artık ! Hamile olmasan bile kadındaki rahatlığa bak sinir oldum
Ayyy hepimiz inşallahInsallhhhh iyi ol hep ..
Ecenin dediği gibi her türlü insan var.. Şansızlık o ki ; bütün kategoriye denk gelmişsinAdamla da yapış yapış gittiler sonra..
Ay doğurun muhteşem bisey, ben ki çocuklardan nefret eden, biri için uykusunu asla bolmeyen, hele ki kendinden ödün vermeyen ben aşığım bebegime :)
Ayyy ben ölürüm bebeklere,cocuklara...kendimin bebeğini de severim dimiAy doğurun muhteşem bisey, ben ki çocuklardan nefret eden, biri için uykusunu asla bolmeyen, hele ki kendinden ödün vermeyen ben aşığım bebegime :)
Oy oy :)) bunu duymak ne güzel heleki hala yavrusunu sevmeyen ben için bile...Ay doğurun muhteşem bisey, ben ki çocuklardan nefret eden, biri için uykusunu asla bolmeyen, hele ki kendinden ödün vermeyen ben aşığım bebegime :)
Ayneennn :))Ecenin dediği gibi her türlü insan var.. Şansızlık o ki ; bütün katagoriye denk gelmişsin
Gör işte hep diyorum yaaa bu hormonlar ,bu beyin insanı insan yapan ,depresyon ne pis ne menem birşey ki insan kendi çocuğunu hissedemiyor düşün.Oy oy :)) bunu duymak ne güzel heleki hala yavrusunu sevmeyen ben için bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?