- 7 Ocak 2016
- 814
- 322
- 23
Biberon ise yaramadi mi ki?Gaz sancısı mahvetti berfinimi, ağlamaktan kipkirmizi oldu ,(((
Yo yarıyor O baya baya azalttı bu esnerken hava yutuyor, pis bi huy edinmiş.Biberon ise yaramadi mi ki?
Dikkat et cnm çünkü önemli dikişler.Usuttum heralde dikişlerim ağrıyor :/
Evet dikkat et sen usutunce bebek daha cok gazli olur sicak diye ayaklarini cikarmaUsuttum heralde dikişlerim ağrıyor :/
Sen nasilsin bebek nasilDikkat et cnm çünkü önemli dikişler.
Evet öyleymiş, bende corapsiz dr â gitmiştim kızdı banaEvet dikkat et sen usutunce bebek daha cok gazli olur sicak diye ayaklarini cikarma
Birdaha yapicam valla o derece psikolajim bozuldu benm kansiizm ilac kullaniyorum kilomu aliyorum anlamadm ve kansizlik yuzunden kadin doguma gitmek zorunda kaldir kis varmi diye bakti olsaydi hamile olsaydim gorunurdu diyorum dimi rahatlamak istiyorumR Rumeysaanurr_ hamile olsan şimdiye cinsiyeti belli olurdu cnm bırak ultrasonda gorunmeyi:)) 4 ay olmuş birde kaç kere test yapmissin hamile değilsin
Kan testi yaptır canım.Birdaha yapicam valla o derece psikolajim bozuldu benm kansiizm ilac kullaniyorum kilomu aliyorum anlamadm ve kansizlik yuzunden kadin doguma gitmek zorunda kaldir kis varmi diye bakti olsaydi hamile olsaydim gorunurdu diyorum dimi rahatlamak istiyorum
Görünürdü merak etme sen iyice bozmuşsunBirdaha yapicam valla o derece psikolajim bozuldu benm kansiizm ilac kullaniyorum kilomu aliyorum anlamadm ve kansizlik yuzunden kadin doguma gitmek zorunda kaldir kis varmi diye bakti olsaydi hamile olsaydim gorunurdu diyorum dimi rahatlamak istiyorum
Uykusuzum.oda gerginlik yapıoSen nasilsin bebek nasil
Slm canim.dün kilosu 1650 gr dı.2 yi gecse rahatlicam bende.Bebegin kilosu ne kadar?
Ben kansız oldum için baya kan testi de yaptırdım olsa onlardada çıkardı herlde Test yaptıramma hiç gidip başıma bela olur oKan testi yaptır canım.
Malesef bozdumGörünürdü merak etme sen iyice bozmuşsun
Bi sikintimi var nurokSlm canim.dün kilosu 1650 gr dı.2 yi gecse rahatlicam bende.
:))) tamam ıtıraf edıyorum hamileliğin tadını cıkartıyorumHamileliğin tadini çıkarıyoruz diyin lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?