Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Gör işte hep diyorum yaaa bu hormonlar ,bu beyin insanı insan yapan ,depresyon ne pis ne menem birşey ki insan kendi çocuğunu hissedemiyor düşün.
Allah düşmanıma vermesin diyorum o yüzden hep.. Cidden çok ağır bi hastalık depresyon bide dillere düşmüş değil mi her önüne gelen kendini depresyonlu sanıyor sinir oluyorum gerçeğinin ne kadar zor oldugunu bilseler tövbe ağızlarına almazlar.
 
Oy oy :)) bunu duymak ne güzel heleki hala yavrusunu sevmeyen ben için bile...
Hele ben, ameliyatta yanıma getirdiler offf başıma bela geldi dedim, hemşireye tamam götür ne girecem dedim, ama o aksam hastanede yüzüne baktım uyurken izledim, onu izlemekten iyuyamadim, sonra aşk o aşk başladı :) ben yemek yerken o uyuyo o sırada yemeğimi hızlıca yiyip onu izlemeye gidiyorum, 1 saniye ayrı kalamam, o ağlayinca ağlıyorum, tuhaf farklı bi duygu:) Allah a çok şükür, Allah sizin de genişiniz o kucağınıza sağlıklı bi şekilde almayı nasip etsin.
 
Caaan ne güzel anlattın annelik bağını :)
 
Canım çok guzel ozetlemişsin herşeyi. İnan bende korkuyorum bebeği sevmezsem bakamazsam diye inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız da butun sıkıntılarımızı unuturuz.
 
Ben ne zaman uykuya doyarım ela uyumuyor ya, tam uyudu diyorum uyanıyor karnı gurul gurul.
 
Kızlar ya tetonoz asısı yaptırdınızmı
Allahim insallah
biran once gecer .saglikla. mutlulukla dogmalarini nasip etsin Allahim.
Bazen De Boyle seylerde yanlislik olabiliyor.
Ogluma kafasi buyuk 3 haft one demislerdi.
amin canım ınsallah avutuyorum kendımı gecıcek dıyerek allahım beterınden korusun hepımızın yavrusunu
 
Kizlar herkese merhaba aranizda yeniyim bende ikinci cocuguma 9 haftalik hamileyim malesef panik atak bendede var cok korkuyorum basim mi donecek kalbim hizlimi carpacak bu 9 ay nasil qecircem hiccc bilmiyorum
 
Kizlar herkese merhaba aranizda yeniyim bende ikinci cocuguma 9 haftalik hamileyim malesef panik atak bendede var cok korkuyorum basim mi donecek kalbim hizlimi carpacak bu 9 ay nasil qecircem hiccc bilmiyorum

13. Haftada ilaca başlayabilir dr. Biraz sabır
 
Canım çok guzel ozetlemişsin herşeyi. İnan bende korkuyorum bebeği sevmezsem bakamazsam diye inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız da butun sıkıntılarımızı unuturuz.

En çok korkan bendim, 1 kilo doğmuş bebek, ilk gördüm yere yıkıldım eşime dedim bir süre görmeyelim bebeği, nasıl bakacağım dedim.
Resmen bir deri bir kemik.Düşün geçen dr.a kontrole gittik, dr. Dedi iyi bakıyorsun ve cesaretlisin.
Böyle durumda K.çım 5 atardı korkudan, cesaret ve ben :) çok komik.
Ama insana bir cesaret geliyor.Bakarsın. Hatta çok güzelde bakarsınız, çünkü bizler hassas vr dikkatli,özenli insanlarız.
 
Ay doğurun muhteşem bisey, ben ki çocuklardan nefret eden, biri için uykusunu asla bolmeyen, hele ki kendinden ödün vermeyen ben aşığım bebegime :)


Cnm uykum bölündüğünde küfürle kalkardım, şimdi kalkıyorum vallaha.2 saat uyku 1 saat ayakta geceleri, düşünün işte.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…