Ben yatar öptüm hepinizi canlar..
Allah düşmanıma vermesin diyorum o yüzden hep.. Cidden çok ağır bi hastalık depresyon bide dillere düşmüş değil mi her önüne gelen kendini depresyonlu sanıyor sinir oluyorum gerçeğinin ne kadar zor oldugunu bilseler tövbe ağızlarına almazlar.Gör işte hep diyorum yaaa bu hormonlar ,bu beyin insanı insan yapan ,depresyon ne pis ne menem birşey ki insan kendi çocuğunu hissedemiyor düşün.
Hele ben, ameliyatta yanıma getirdiler offf başıma bela geldi dedim, hemşireye tamam götür ne girecem dedim, ama o aksam hastanede yüzüne baktım uyurken izledim, onu izlemekten iyuyamadim, sonra aşk o aşk başladı :) ben yemek yerken o uyuyo o sırada yemeğimi hızlıca yiyip onu izlemeye gidiyorum, 1 saniye ayrı kalamam, o ağlayinca ağlıyorum, tuhaf farklı bi duygu:) Allah a çok şükür, Allah sizin de genişiniz o kucağınıza sağlıklı bi şekilde almayı nasip etsin.Oy oy :)) bunu duymak ne güzel heleki hala yavrusunu sevmeyen ben için bile...
Ohooo çocuklardan tiksinen ben aşık olduysam sen yersin bebisini :)Ayyy ben ölürüm bebeklere,cocuklara...kendimin bebeğini de severim dimi
Caaan ne güzel anlattın annelik bağını :)Hele ben, ameliyatta yanıma getirdiler offf başıma bela geldi dedim, hemşireye tamam götür ne girecem dedim, ama o aksam hastanede yüzüne baktım uyurken izledim, onu izlemekten iyuyamadim, sonra aşk o aşk başladı :) ben yemek yerken o uyuyo o sırada yemeğimi hızlıca yiyip onu izlemeye gidiyorum, 1 saniye ayrı kalamam, o ağlayinca ağlıyorum, tuhaf farklı bi duygu:) Allah a çok şükür, Allah sizin de genişiniz o kucağınıza sağlıklı bi şekilde almayı nasip etsin.
Arada yoklaması normal cnm.Öyle mi dersin.. Bi kez daha böyle olmuştu evime döndüğümde , ama yine hortladı. Korkuyorum.
Canım çok guzel ozetlemişsin herşeyi. İnan bende korkuyorum bebeği sevmezsem bakamazsam diye inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız da butun sıkıntılarımızı unuturuz.Hele ben, ameliyatta yanıma getirdiler offf başıma bela geldi dedim, hemşireye tamam götür ne girecem dedim, ama o aksam hastanede yüzüne baktım uyurken izledim, onu izlemekten iyuyamadim, sonra aşk o aşk başladı :) ben yemek yerken o uyuyo o sırada yemeğimi hızlıca yiyip onu izlemeye gidiyorum, 1 saniye ayrı kalamam, o ağlayinca ağlıyorum, tuhaf farklı bi duygu:) Allah a çok şükür, Allah sizin de genişiniz o kucağınıza sağlıklı bi şekilde almayı nasip etsin.
Canım, ben azıcık rezene verdim rahatladı, kıyamam ya çok aci çekiyorlarBen ne zaman uykuya doyarımela uyumuyor ya, tam uyudu diyorum uyanıyor karnı gurul gurul.
amin canım ınsallah avutuyorum kendımı gecıcek dıyerek allahım beterınden korusun hepımızın yavrusunuAllahim insallah
biran once gecer .saglikla. mutlulukla dogmalarini nasip etsin Allahim.
Bazen De Boyle seylerde yanlislik olabiliyor.
Ogluma kafasi buyuk 3 haft one demislerdi.
Ben yaptırdım.Kızlar ya tetonoz asısı yaptırdınızmı
amin canım ınsallah avutuyorum kendımı gecıcek dıyerek allahım beterınden korusun hepımızın yavrusunu
Bıran önce olup bıtse ya doktorunla konustunmu dogumu hıc bılıyomu rahatsızlıgınıEvet galiba, bugun tavan yaptı sıkıntılarım.
Evet canım,doğum ruyalarıma gırmeye basladi.
Kızlar ya tetonoz asısı yaptırdınızmı
amin canım ınsallah avutuyorum kendımı gecıcek dıyerek allahım beterınden korusun hepımızın yavrusunu
Kizlar herkese merhaba aranizda yeniyim bende ikinci cocuguma 9 haftalik hamileyim malesef panik atak bendede var cok korkuyorum basim mi donecek kalbim hizlimi carpacak bu 9 ay nasil qecircem hiccc bilmiyorum
Vallaha ya, böyle olacağım aklıma gelmezdi :) kaka başı bekliyoruz.Ece ile ben kaka yapsın pirt yapsın diye 4 gözle bekliyoruz :))
Canım çok guzel ozetlemişsin herşeyi. İnan bende korkuyorum bebeği sevmezsem bakamazsam diye inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız da butun sıkıntılarımızı unuturuz.
Doğumdan boşuna korkuyorsunuz.Tadını çıkarın.Korkacak birşey yok.Normal doğumdan daha kolay :)Bıran önce olup bıtse ya doktorunla konustunmu dogumu hıc bılıyomu rahatsızlıgını
Ay doğurun muhteşem bisey, ben ki çocuklardan nefret eden, biri için uykusunu asla bolmeyen, hele ki kendinden ödün vermeyen ben aşığım bebegime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?