Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

benım yerımede ıc canım benım :)

Tunaydın bu arada kızlar bugun napıyorsunuz ne planınız var ben bı öetrobus macerası yasıyım dedım ama gozum yemedı okadar yol yer falan vermezler sımdı hödük insanlar :)

Hamileyken ben içmiştim, dr.um 1 kadeh kırmızı şarap önermişti ama o zaman ilaç kullanmıyordum.
Aa nıye onerdı neye ıyı gelıyormus bu arada ılac kullanırken ıcıyodum ben ne etkısı varmıskı ılacla bılmıyodum ben

Aa nıye onerdı neye ıyı gelıyormus bu arada ılac kullanırken ıcıyodum ben ne etkısı varmıskı ılacla bılmıyodum ben
Normalde ilaç kullanırken 1 kadeh bende içiyordum, ilacın etkisini artırıyor ama hamileyken bence içilmez ilaçla.
Kendimi mutsuz hissediyordum.1 kadeh kırmızı iç beyaz içme dedi dr.

Cık tabı ya kendını ıyı hıssedıyosan dıkıslerın falan ıyıyse gectıyse
Cnm geçti tabi, benim ağrım çok olmadı ameliyattan sonra.Ağrı kesici yazmıştı eve çıkarken içmedim bile.
Şuanda birşeyim yok ağrıyla ilgili.

Dünden beri tansiyonum yüksek çıkıyor kızlar.Yorgunluk uykusuzluk yapar mı? 15-10 falan.Yoksa preeklampsinin etkisi mi hala

Kizlar icmek derken bahsediyorsunuz anlamadim .. yapmayin boyle seyler siz artik annesiniz . Herkezin hayat yasantisi kendine saygi duyuyorum ama bebeklerinizi dusunun sizleri iyi yapacak olan ilaclar icecekler degil o minik yavrular sabiler unutmayin..

Bi doktora gorun albumun etkisi olmaz diye biliyorum yorgunluk olabilir de sen bi doktora git yinede

Kadin dogum kis varmi diye neye bakar rahime bakar yani kanda test yaptiramam ben idrarda yapsam

Kan testi yaptiramam ben rahime bakti evet kis nereye bakilir kadin dogumda Oraya bakti gozukur yani off allahim ya yeniden idrar testi yaptirsam olmaz mi

Kan testi yaptiramam ben rahime bakti evet kis nereye bakilir kadin dogumda Oraya bakti gozukur yani off allahim ya yeniden idrar testi yaptirsam olmaz mi
Canım neyi sıkıntı yapıyorsun, test yaptıysan dr de baktıysa hamile değilsindir, zaten kese 4-5 haftalıkken görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…