Bende bogaz agrisi grip basladi o yuzden iyi degilimGünaydin kizlar.nasılsıniz?ben orta şekerliyim.
Canim ben gribi hamilelikte 2 kere gecirdim.hava degisimleri ve bunyemizin zayifligi hastaliga açik olmamiza sebep oluyor.kuşburnu ihlamur icebilirsin canim.bol bol da dinlen.gecmis olsun.Bende bogaz agrisi grip basladi o yuzden iyi degilim
Geçmiş olsun cnm.Bende bogaz agrisi grip basladi o yuzden iyi degilim
benım yerımede ıc canım benım :)Eğlence yerine gitmeyi, süslenip gezmeyi, içmeyi, sarhoş olup gece gezmeyi, srkadaslarimla bağıra çağıra gülüp eğlenmeyi eşimle el ele cafede oturmayı, heyecanı özledim. Süt olayı bitsin açıcam sarabimi oh mis.
Oooo canım benımmm dıycekkk onlarıda daha yenı dogdu annesıBen bana gülsün bana sarılsın, konussun istiyorum :)
Hamileyken ben içmiştim, dr.um 1 kadeh kırmızı şarap önermişti ama o zaman ilaç kullanmıyordum.benım yerımede ıc canım benım :)
Ben elayı eşime bırakıp arkadaşımla buluşmayı düşünüyorum evden dışarı çıkmadım günlerdir.Tunaydın bu arada kızlar bugun napıyorsunuz ne planınız var ben bı öetrobus macerası yasıyım dedım ama gozum yemedı okadar yol yer falan vermezler sımdı hödük insanlar :)
Aa nıye onerdı neye ıyı gelıyormus bu arada ılac kullanırken ıcıyodum ben ne etkısı varmıskı ılacla bılmıyodum benHamileyken ben içmiştim, dr.um 1 kadeh kırmızı şarap önermişti ama o zaman ilaç kullanmıyordum.
Cık tabı ya kendını ıyı hıssedıyosan dıkıslerın falan ıyıyse gectıyseBen elayı eşime bırakıp arkadaşımla buluşmayı düşünüyorum evden dışarı çıkmadım günlerdir.
Normalde ilaç kullanırken 1 kadeh bende içiyordum, ilacın etkisini artırıyor ama hamileyken bence içilmez ilaçla.Aa nıye onerdı neye ıyı gelıyormus bu arada ılac kullanırken ıcıyodum ben ne etkısı varmıskı ılacla bılmıyodum ben
Cnm geçti tabi, benim ağrım çok olmadı ameliyattan sonra.Ağrı kesici yazmıştı eve çıkarken içmedim bile.Cık tabı ya kendını ıyı hıssedıyosan dıkıslerın falan ıyıyse gectıyse
Bi doktora gorun albumun etkisi olmaz diye biliyorum yorgunluk olabilir de sen bi doktora git yinedeCnm geçti tabi, benim ağrım çok olmadı ameliyattan sonra.Ağrı kesici yazmıştı eve çıkarken içmedim bile.
Şuanda birşeyim yok ağrıyla ilgili.
Dünden beri tansiyonum yüksek çıkıyor kızlar.Yorgunluk uykusuzluk yapar mı? 15-10 falan.Yoksa preeklampsinin etkisi mi hala
Kadin dogum kis varmi diye neye bakar rahime bakar yani kanda test yaptiramam ben idrarda yapsamYok yavrum yok diyoruz kesin hayır ben burda hamilelik mevzusuna takilmiyorum hadi biz bilemedik belki rahme baktı diyorsun götürdü canım benim 4 aylık hamile.kadin ultrasonuna gir bak bebeğin agzini burnunu görüyorlar kocaman oluyor ki test yaptım diyorsun sen en ii si tanimadigin bir yerde test yaptır sonrada hemen psikoloğa kos
Kan testi yaptiramam ben rahime bakti evet kis nereye bakilir kadin dogumda Oraya bakti gozukur yani off allahim ya yeniden idrar testi yaptirsam olmaz miYok yavrum yok diyoruz kesin hayır ben burda hamilelik mevzusuna takilmiyorum hadi biz bilemedik belki rahme baktı diyorsun götürdü canım benim 4 aylık hamile.kadin ultrasonuna gir bak bebeğin agzini burnunu görüyorlar kocaman oluyor ki test yaptım diyorsun sen en ii si tanimadigin bir yerde test yaptır sonrada hemen psikoloğa kos
Canım neyi sıkıntı yapıyorsun, test yaptıysan dr de baktıysa hamile değilsindir, zaten kese 4-5 haftalıkken görünüyor.Kan testi yaptiramam ben rahime bakti evet kis nereye bakilir kadin dogumda Oraya bakti gozukur yani off allahim ya yeniden idrar testi yaptirsam olmaz mi
Kız sen halâ test mi sayıklıyorsun,4aylık çocuk olmuştu şimdiye,tekme atıyodu bee.yok bebek falan.git eczaneden test al yap bizi kandırmıyon dimi kaç gündürKadin dogum kis varmi diye neye bakar rahime bakar yani kanda test yaptiramam ben idrarda yapsam
Nerelerdesin ozlettin kendini k8mseler yok bu ara niye acaba iyi olanlar girin buraya bizi unutmayinKız sen halâ test mi sayıklıyorsun,4aylık çocuk olmuştu şimdiye,tekme atıyodu bee.yok bebek falan.git eczaneden test al yap bizi kandırmıyon dimi kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?