Yap idrar yap, ikna olamıyorsun bir türlü.Bizimle mi oynuyorsun anlamıyorum ki.Kadin dogum kis varmi diye neye bakar rahime bakar yani kanda test yaptiramam ben idrarda yapsam
Ben neden oynuyum sizinle ya Allah askin soruyorum sadece ozur dilerimYap idrar yap, ikna olamıyorsun bir türlü.Bizimle mi oynuyorsun anlamıyorum ki.
Tamma ya ozur dilerm kusura bakmayin Allah askina ben soruyorum duydukca rahatliyorum oyleCanım neyi sıkıntı yapıyorsun, test yaptıysan dr de baktıysa hamile değilsindir, zaten kese 4-5 haftalıkken görünüyor.
Doktor gebe icin bakmadi ama ben baska sey icin gittim adetim azalsin diyo o agri kesici yazdi birde kis varmi diye bakti yanlis analtmiyim diye tekrarliyorumTamma ya ozur dilerm kusura bakmayin Allah askina ben soruyorum duydukca rahatliyorum oyle
Yoktur bitanem, hamile olsan oho testte çıkar, dr görür.Tamma ya ozur dilerm kusura bakmayin Allah askina ben soruyorum duydukca rahatliyorum oyle
Cancağazım ben veteriner tek.yim.ultrasondan bebeğe ayrı kiste ayrı bakılma gibi bir durum yoktur.rahim ve yumurtalıklar gözükür kist için bakılsa da ne için bakılsa da kabbak gibi gözükür keseydi bebekti..bi daha da yazmam artıkDoktor gebe icin bakmadi ama ben baska sey icin gittim adetim azalsin diyo o agri kesici yazdi birde kis varmi diye bakti yanlis analtmiyim diye tekrarliyorum
Cuma akşamı cmt akşamı gözyaşı günlerimdi,çok ağladım,çok sinir krizi geçirdim,iyi değildim canım.Nerelerdesin ozlettin kendini k8mseler yok bu ara niye acaba iyi olanlar girin buraya bizi unutmayin @yenidencanozgrmzn
Allah razi olsun cok tesekkur ederim bol bol dua edicemCancağazım ben veteriner tek.yim.ultrasondan bebeğe ayrı kiste ayrı bakılma gibi bir durum yoktur.rahim ve yumurtalıklar gözükür kist için bakılsa da ne için bakılsa da kabbak gibi gözükür keseydi bebekti..bi daha da yazmam artık
Neden agladin okadar yazik ya bende aglamistim ama insan rahatliyo aglayincaCuma akşamı cmt akşamı gözyaşı günlerimdi,çok ağladım,çok sinir krizi geçirdim,iyi değildim canım.
Cnm arada krizler olur sakin ol.Cuma akşamı cmt akşamı gözyaşı günlerimdi,çok ağladım,çok sinir krizi geçirdim,iyi değildim canım.
Ben buralardayım canım yorumları okuyorum biraz ilgi bekliyordum acaba benide soran olurmu diye :) ara ara sıkıntı basıyo bana ya ama yinede çok şukur canım. Sen nasılsın bakalımNerelerdesin ozlettin kendini k8mseler yok bu ara niye acaba iyi olanlar girin buraya bizi unutmayin @yenidencanozgrmzn
Kuzu benim berfin 5 dk. Uyuyup uyaniyo azcik süt içip gene uyuyor, babam antidepresan yüzünden dedi ondan değildir dimi. Bu normal mi ki. Eğer yoksunluk olsaydı o sorun olurdu gibime geliyor.Cnm arada krizler olur sakin ol.
Paxil faydasını gösteriyor bana ama hala arada iniş çıkışlar oluyor bugn 1 ay oluyor kullanalı.
Kuzu benim berfin 5 dk. Uyuyup uyaniyo azcik süt içip gene uyuyor, babam antidepresan yüzünden dedi ondan değildir dimi. Bu normal mi ki. Eğer yoksunluk olsaydı o sorun olurdu gibime geliyor.
:) sormaz olurmuyum hic kimse gitmesin istiyorum ama herkez iyi olsun tabiki .. bende dalga misali bir iyi bir kotu mesela bu aksam iyi hissediyorum bogaz agrimda hafifledi bas agrisi vs iyiyim suan cok sukur oyle boyle gun geciriyorum isteBen buralardayım canım yorumları okuyorum biraz ilgi bekliyordum acaba benide soran olurmu diye :) ara ara sıkıntı basıyo bana ya ama yinede çok şukur canım. Sen nasılsın bakalım
Doktor ne diyo pekiKuzu benim berfin 5 dk. Uyuyup uyaniyo azcik süt içip gene uyuyor, babam antidepresan yüzünden dedi ondan değildir dimi. Bu normal mi ki. Eğer yoksunluk olsaydı o sorun olurdu gibime geliyor.
YeniBu yeni mi oluyor sürekli mi böyle?
Sormadım kiDoktor ne diyo peki
Sağol canım benim. Valla ilerledikçe zorlaşıyor ayakkabıyı zor bağlıyorum ben artık. İlerlerde ne olacak korkuyorum of of düşündükçe korkuyorum Allah bu yolda yardım etsin çok çok:) sormaz olurmuyum hic kimse gitmesin istiyorum ama herkez iyi olsun tabiki .. bende dalga misali bir iyi bir kotu mesela bu aksam iyi hissediyorum bogaz agrimda hafifledi bas agrisi vs iyiyim suan cok sukur oyle boyle gun geciriyorum iste
Cnm olsa şimdiye kadar olurdu.Sen yeni kullanmıyorsun ki ilacı.
Canım huyu değişti sanki, uyurken fren sesi çıkarıyor, sürekli geriniyor, kısa kısa uyuyup az süt içip uyuyor, kucakta uyumayı seviyor fln, Seninki de boyle mi.Cnm olsa şimdiye kadar olurdu.Sen yeni kullanmıyorsun ki ilacı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?