Tabi hastaneden geldik geleli huyu tabiki değişti.Canım huyu değişti sanki, uyurken fren sesi çıkarıyor, sürekli geriniyor, kısa kısa uyuyup az süt içip uyuyor, kucakta uyumayı seviyor fln, Seninki de boyle mi.
Acıkınca süt hemen verilmeyince kıyameti koparıyor mu ela, buacıktığı anda hemen biberon verilmeli yoksa bağırıyor, aksi ya :)Tabi hastaneden geldik geleli huyu tabiki değişti.
Cancağazım ben veteriner tek.yim.ultrasondan bebeğe ayrı kiste ayrı bakılma gibi bir durum yoktur.rahim ve yumurtalıklar gözükür kist için bakılsa da ne için bakılsa da kabbak gibi gözükür keseydi bebekti..bi daha da yazmam artık
Neyın var noldu canım esın yuzundenmıCuma akşamı cmt akşamı gözyaşı günlerimdi,çok ağladım,çok sinir krizi geçirdim,iyi değildim canım.
Amanda aman ılgıde ıstermıssss :)Ben buralardayım canım yorumları okuyorum biraz ilgi bekliyordum acaba benide soran olurmu diye :) ara ara sıkıntı basıyo bana ya ama yinede çok şukur canım. Sen nasılsın bakalım
Aynen canım :) İstanbul fena çok yağmur yağdıAmanda aman ılgıde ıstermıssss :)
Hemde nasıl koparıyor.Ağzını açıp kafasını sağa sola çevirip ağlıyor.Acıkınca süt hemen verilmeyince kıyameti koparıyor mu ela, buacıktığı anda hemen biberon verilmeli yoksa bağırıyor, aksi ya :)
Haber ver bizede insallh guzel haberler alirsinGünaydin kizlar.hastaneye geldim.randevum var.tahlil de yaptırıcam.inş hiç sorun çikmaz.hepinize güzel bir gün diliyorum.
Anam benim gibi açlığa tahammülü olmayacak :)Acıkınca süt hemen verilmeyince kıyameti koparıyor mu ela, buacıktığı anda hemen biberon verilmeli yoksa bağırıyor, aksi ya :)
Işte ailevi problemler canım koca,kardeş,baba...Neden agladin okadar yazik ya bende aglamistim ama insan rahatliyo aglayinca
Evet canım biraz da aileden var sorunlar..desteği geçtim kimsenin umurunda değilimNeyın var noldu canım esın yuzundenmı
Hadi inşallah canım.Günaydin kizlar.hastaneye geldim.randevum var.tahlil de yaptırıcam.inş hiç sorun çikmaz.hepinize güzel bir gün diliyorum.
Aynen devlet hic sallamaz, onun yüzünden hic devlete gitmedim hamileligimde.Şu devlet hastenelerinde doktorlarin ilgisi sıfır.sen birşey sormasan söylemiyolar ya.kilosunu sordum göremedi.suyunu sordum sorun yok dedi.kan ve idrar tahlili verdim.3 gibi çikar.özeldeki doktoruma yollarim sonuclari.
Burfaki devlette okadar iyi bi doktor varki anlatamam a dan ze ye anlatir herseyi fakat hastane sartlari iyi degil mecbur ozele gidiyorumŞu devlet hastenelerinde doktorlarin ilgisi sıfır.sen birşey sormasan söylemiyolar ya.kilosunu sordum göremedi.suyunu sordum sorun yok dedi.kan ve idrar tahlili verdim.3 gibi çikar.özeldeki doktoruma yollarim sonuclari.
Aynen canım :) İstanbul fena çok yağmur yağdı
Evet canım ben gökgurultusunden de cok korkarımAynen canım :) İstanbul fena çok yağmur yağdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?