Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

)

Günaydin kizlar.hastaneye geldim.randevum var.tahlil de yaptırıcam.inş hiç sorun çikmaz.hepinize güzel bir gün diliyorum.

Şu devlet hastenelerinde doktorlarin ilgisi sıfır.sen birşey sormasan söylemiyolar ya.kilosunu sordum göremedi.suyunu sordum sorun yok dedi.kan ve idrar tahlili verdim.3 gibi çikar.özeldeki doktoruma yollarim sonuclari.

Bir bebek mama ısıtılıncaya kadar ağlamaktan sesi kesilip kıpkırmızı olur mu ya, sen nen eksik ne bu iki ayağımı bi papuca sokma çabaları, bence annelerin 5 eli kolu olmalı, 2 tane yetmiyor.

Şu devlet hastenelerinde doktorlarin ilgisi sıfır.sen birşey sormasan söylemiyolar ya.kilosunu sordum göremedi.suyunu sordum sorun yok dedi.kan ve idrar tahlili verdim.3 gibi çikar.özeldeki doktoruma yollarim sonuclari.
Aynen devlet hic sallamaz, onun yüzünden hic devlete gitmedim hamileligimde.

Burfaki devlette okadar iyi bi doktor varki anlatamam a dan ze ye anlatir herseyi fakat hastane sartlari iyi degil mecbur ozele gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…