Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Evet canım biraz da aileden var sorunlar..desteği geçtim kimsenin umurunda değilim
Bende gecen hafta oleydım annemlerle yan yana oturuyoruz ama onlar her sene mayısta koye gıdıp ekım kasım gıbı gelıyorlar bu sene hamıleyım dıye gıtmezler dıye dusunuyodum ama gıdıyolar bende hıc dusunmedıklerını umurlarında olmadıklarını dusunuyorum gecen hafta cok kotuydum moralmen hem esımle tartıstım hem aılemle bu hafta daha sakınım ınsanların en dedtek olması gereken zaman dılımındeyız ama ne mumkun helekı aıle ozaman aıle olmanın ne onemı varkı nıye yuva kuruyoruz bırbırımıze destek olamıycaksak

"bi arkadaşım doktoruna demiş ki , ben bütün doğum yöntemlerini okudum araştırdım hiçbiri bana uygun dedğil demiş,doktoru da ama hiçbir uçak havada kalmaz biliyorsun demiş..işte bizim dekarnımıza girdi bir kere einde sonundaçıkacak" bı forumda okudum bunu sımdı cok guldum ya doktorun cevabına adam haklı :)

Şu devlet hastenelerinde doktorlarin ilgisi sıfır.sen birşey sormasan söylemiyolar ya.kilosunu sordum göremedi.suyunu sordum sorun yok dedi.kan ve idrar tahlili verdim.3 gibi çikar.özeldeki doktoruma yollarim sonuclari.
Ağızlarından kerpetenle alınır laf.kanuni hastanesine gitmiştim detaylı ultrason randevusu alıcam güya..yokmuş zaten orada detaylı.tansiyonunu olcturdun mu dedi biri.yoo deyince tansiyon odası varmış oraya gonderdi.iki tane teyze koymuşlar biri mavi farlı digeri yeşil kalemli ucube gibi makyaj yapmislar.bayanlar bayanlar beşer beşer girin dedik.kapıyı örtsenize adamlar sizi mi seyretsin hem diye azarlamalar bağırmalar falan.sanki toplama kampı.adamlar tansiyon olcturmek icin sıyırdığımız kolumuzu seyredecekler sanki.Allah bir sabır verdi de benzetmedim kadını.icerde gencecik bir dr.asistan belli randevu aldigin dr.da olmuyor.bir iki baktı yalandan sonra süslü bi kadin geldi.hocam dedi cocuk buna.bi de siz bakın.evirdi cevirdi o da beni.dedim bu mu tövbe Allah dusurmesin elinize.kalabalik da cabası..
Suyunu iyi gormelerine cok sevindim canım.kotu birsey olsa bariz gorurlerdi dimi

Bugün evlilik yıldönümümüz geçen sene evlenmiştik, bakalım benim düşüncesiz kocam ne yapacak.

Yok yok canım doğurmazsın, dr â git yarın için rahatlasın. Ama bence akıntıdır yada idrardir.çünkü bende de hep oluyordu.
Sağol canım ya yeni bi hastane doktor bulmak zorundayım bide memlekette doğurma planı var malum. Umarım burda olur tabi

Slm kızlar.kan tahlil sonucumda serbest t4 düşük çikmiş.tsh ve serbest t 3 normal.t4 düşüklügü bebekte zeka geriligine sebep olabiliyomuş.nette okuyunca cok korktum.doktoruma sonuclarimi yolladim.aradim.dedi tsh normalse t4 düşüklüğunun bir anlami yok,sonuclarin normal dedi. Benim icim yinede rahat degil.cuma gunu baska bi hastanede testimi tekrarlicam stres bitmiyor ki. Sizlerde de t4 tsh yada t3 düşüklüğü cikti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…