Bende gecen hafta oleydım annemlerle yan yana oturuyoruz ama onlar her sene mayısta koye gıdıp ekım kasım gıbı gelıyorlar bu sene hamıleyım dıye gıtmezler dıye dusunuyodum ama gıdıyolar bende hıc dusunmedıklerını umurlarında olmadıklarını dusunuyorum gecen hafta cok kotuydum moralmen hem esımle tartıstım hem aılemle bu hafta daha sakınım ınsanların en dedtek olması gereken zaman dılımındeyız ama ne mumkun helekı aıle ozaman aıle olmanın ne onemı varkı nıye yuva kuruyoruz bırbırımıze destek olamıycaksakEvet canım biraz da aileden var sorunlar..desteği geçtim kimsenin umurunda değilim
Yalancı sancıların mı basladı acabaKizlar adet sancisi gibi sanci var kasiklarimda
Ağızlarından kerpetenle alınır laf.kanuni hastanesine gitmiştim detaylı ultrason randevusu alıcam güya..yokmuş zaten orada detaylı.tansiyonunu olcturdun mu dedi biri.yoo deyince tansiyon odası varmış oraya gonderdi.iki tane teyze koymuşlar biri mavi farlı digeri yeşil kalemli ucube gibi makyaj yapmislar.bayanlar bayanlar beşer beşer girin dedik.kapıyı örtsenize adamlar sizi mi seyretsin hem diye azarlamalar bağırmalar falan.sanki toplama kampı.adamlar tansiyon olcturmek icin sıyırdığımız kolumuzu seyredecekler sanki.Allah bir sabır verdi de benzetmedim kadını.icerde gencecik bir dr.asistan belli randevu aldigin dr.da olmuyor.bir iki baktı yalandan sonra süslü bi kadin geldi.hocam dedi cocuk buna.bi de siz bakın.evirdi cevirdi o da beni.dedim bu mu tövbe Allah dusurmesin elinize.kalabalik da cabası..Şu devlet hastenelerinde doktorlarin ilgisi sıfır.sen birşey sormasan söylemiyolar ya.kilosunu sordum göremedi.suyunu sordum sorun yok dedi.kan ve idrar tahlili verdim.3 gibi çikar.özeldeki doktoruma yollarim sonuclari.
Bende de sürekli oluyordu, hatta 9 aydır adet sancısı cekiyorum diyordum :)Kizlar adet sancisi gibi sanci var kasiklarimda
Benim yeni basladi sanirim yalanci sanci dedikleri bu olsa gerek digerlerinde yasamamistim decrubesiz sayilirim bu konudaBende de sürekli oluyordu, hatta 9 aydır adet sancısı cekiyorum diyordum :)
Nasıl bişey. Ya benden de su mu geldi anlamadım bugün bi tuhafım korkuyorum. Belim sırtım ağrıyo yaBenim yeni basladi sanirim yalanci sanci dedikleri bu olsa gerek digerlerinde yasamamistim decrubesiz sayilirim bu konuda
Ilk yılınız he Ece ben de merak ettim simdi:)Bugün evlilik yıldönümümüz geçen sene evlenmiştik, bakalım benim düşüncesiz kocam ne yapacak.
Vay super, enis te bakalım ne yapacak, benim umursamaz kocam hic bisey yapmadı.Bugün evlilik yıldönümümüz geçen sene evlenmiştik, bakalım benim düşüncesiz kocam ne yapacak.
Suyun fazla geldiyse aksatma dr.a gitNasıl bişey. Ya benden de su mu geldi anlamadım bugün bi tuhafım korkuyorum. Belim sırtım ağrıyo ya
Aman cnm bizimkide umursamaz.Kocalar aynı birşey yapmaz benide delirtir.Vay super, enis te bakalım ne yapacak, benim umursamaz kocam hic bisey yapmadı.
Fazla değildi ama çamaşırım ıslandı. Hastaneden de korkuyorum nasıl biley bu gelmesiSuyun fazla geldiyse aksatma dr.a git
Belki idrardirFazla değildi ama çamaşırım ıslandı. Hastaneden de korkuyorum nasıl biley bu gelmesi
İdrar olmadığına akıntı olmadığına eminim. Erken falan doğurmam inşallahBelki idrardir
Yok yok canım doğurmazsın, dr â git yarın için rahatlasın. Ama bence akıntıdır yada idrardir.çünkü bende de hep oluyordu.İdrar olmadığına akıntı olmadığına eminim. Erken falan doğurmam inşallah
Sağol canım ya yeni bi hastane doktor bulmak zorundayım bide memlekette doğurma planı var malum. Umarım burda olur tabiYok yok canım doğurmazsın, dr â git yarın için rahatlasın. Ama bence akıntıdır yada idrardir.çünkü bende de hep oluyordu.
O islaklik bendede oluyo terliyoruz galiba yada az az suda geliyo olabilir bi doktora git bakalim ne der sanaFazla değildi ama çamaşırım ıslandı. Hastaneden de korkuyorum nasıl biley bu gelmesi
Bakalım en kısa sürede gitmem lazımO islaklik bendede oluyo terliyoruz galiba yada az az suda geliyo olabilir bi doktora git bakalim ne der sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?