Ben de senin icin uzuluyorum canim.insallah daha iyi oluruz.beraber gitsek gercekten iyi olurdu.drum degismis ve bu dr.cok daha iyi geldi bana.ailevi sıkıntılarımı iyice sordu.öfke patlamalarini bastirma degil sebeplerini bulacagiz dedi.tespitlerde de bulundu.onumuzdeki zamanlarda fiziksel sıkıntılarin da etkisiyle daha zor olacak bu yuzden ilacini 75 mg.a cikariyorum dedi.Nurcan kızkardeşinle yaşadıklarını çok üzülerek okudum ne dicemi bilemiyorum nankörlük etmişSenin şuan yalnızlık doktorda ağlamanda çok koydu keşke istanbulda olsam beraber giderdik canım benim. Ben düne göre biraz daha iyiyim sürekli kusuyorum zaten aldığım 50 mg lık bi ilaç oda midede kalmıyor kaç gündür ondan kötüye gidiyorum.
Benim çocuk neredeyse hiç hareket etmiyor korkuyorumİyi ol canım dikkat edersin sen nasılsa. Çok hareketli benim bebiş de yerinde durmuyor maşallah onlara
Insallah gebeliktendir canım normalde yoktu değil mi sende okb?Tünaydın kızlar bendede bu ara evde duramama basladı hersey ustume ustume gelıyor daralıyorum sıkılıyorum evde ayrıca son 3 haftadır anneannem ve teyzeme takmıs durumdayım bunu farkettım gorunce konustuklarında daral bAsıyor takıntılar bendede basladı sanırım
Benimde biraz yavasladi hareketleri yani artik tekme yok surtunme var dizlerini ayaklarini tutabiliyorum bazen bi cikariyoki sanki karnim delincek yeri daraldi artik o yuzden rahat hareket edeniyo bide uyumaya basladi galibaİyi ol canım dikkat edersin sen nasılsa. Çok hareketli benim bebiş de yerinde durmuyor maşallah onlara
Sana hak veriyor,anlamaya çalısıyor,rahatsızlığını ,gebeliğin getirdiği alevlenmeyi de anlıyor bravo enişteme.Evet bugun anladigimnkadariyla hepimiz dertliyiz bende ne kahvalti yaptim ne bisey mal mal yatiyorum disardaki insanlarin seslerini duydukca kiskaniyorum gelelim sebebine malligimin .. aksam esimle tartistim ama cok bagirdim icime ne varsa soyledim ani bi patlamaydi amacim ona kizmak degildi istem disi oldu cok biriktirmisim galiba.. ben hastaligimi cok fazla disa vuran bir insan degilim lanet olsun hep icimde yasiyorum insanlar rahatsiz olmasin diye bi tek babama rahat anlatirim her seyimi offf cok uzgunum kocama bagirdigim icin oda sessiz sessiz dinledi keske karsilik verseydi de bu kadar uzulmeseydim sabah giderken iyimisin biraz diye soruyo allhim ben bu adami hak etmiyorum nefret ediyorum kendimden huysuzlugumdan hastaligimdan hayattan
Kııızzzz nasıl yani dizini ayağını tutuyorumBenimde biraz yavasladi hareketleri yani artik tekme yok surtunme var dizlerini ayaklarini tutabiliyorum bazen bi cikariyoki sanki karnim delincek yeri daraldi artik o yuzden rahat hareket edeniyo bide uyumaya basladi galiba
Aa neden etmiyor kız mıydı erkek miydi? Benim 17.haftada başladı buyudukçe hissetmem de arttı sanki hiç durmuyor gibi geliyor banaBenim çocuk neredeyse hiç hareket etmiyor korkuyorum
Son haftalarda okadar belli oluyoki ayaklar dizler tutabiliyorsun artik tekme atamiyo sadece surtuyo mesela gaburgamdan baslayip gobek deligine kadar surtuyo ayagini cok net hissedebiliyosunKııızzzz nasıl yani dizini ayağını tutuyorum
Zaten sirf o yuzden hastaligimi icimde yasiyorum korkularimi vs cocuktan konu acilinca sanki cok mutluymusum gibi bende gulerek cevap vermekten xok sıkildim dun gece ne dedim biliyomusum karnimdakinden bile nefret ediyorum bir uzulduki anlatamam ama tabiki suanda oyle hissetmiyorum cok cok seviyorum bebegimi zaten sevmesem okadar zorluga katlanirmiydim ..Sana hak veriyor,anlamaya çalısıyor,rahatsızlığını ,gebeliğin getirdiği alevlenmeyi de anlıyor bravo enişteme.
Erkek canım.hele bu aralar iyice durdu yani..Aa neden etmiyor kız mıydı erkek miydi? Benim 17.haftada başladı buyudukçe hissetmem de arttı sanki hiç durmuyor gibi geliyor bana
Cok ilginç yaaSon haftalarda okadar belli oluyoki ayaklar dizler tutabiliyorsun artik tekme atamiyo sadece surtuyo mesela gaburgamdan baslayip gobek deligine kadar surtuyo ayagini cok net hissedebiliyosun
Ne zaman randevun bi gitsen doktoraErkek canım.hele bu aralar iyice durdu yani..
Bencede ama oyle :)Cok ilginç yaa
Ayy çok ürkütücü olmuyor mu tırstım valla ya. Ben hiç uyuduğunu falan anlayamıyorum. Çok kol bacak çıkarmasın korkarım ben bazen hareket ettikçe alsalar içimden diye bağırmak istiyorum. Senin çok az kaldı hayırlısıyla doğur da bize de anlatırsın diğer arkadaşlar gibiBenimde biraz yavasladi hareketleri yani artik tekme yok surtunme var dizlerini ayaklarini tutabiliyorum bazen bi cikariyoki sanki karnim delincek yeri daraldi artik o yuzden rahat hareket edeniyo bide uyumaya basladi galiba
Ben gecen yazmistim ya sirf o yuzden agladim cocuk mideme cikiyo ayaklariyla tekmeliyo diye ama 2 gune alisiyosun galiba suanda cok rahatsiz olmuyorum nasil bisey anlamadim valla zaten ozge oyle olsa devamli insan kafayi yer cunku bende o aksam yalvardim esime ne olur erken aldiralim diye cildiracaktim resmenAyy çok ürkütücü olmuyor mu tırstım valla ya. Ben hiç uyuduğunu falan anlayamıyorum. Çok kol bacak çıkarmasın korkarım ben bazen hareket ettikçe alsalar içimden diye bağırmak istiyorum. Senin çok az kaldı hayırlısıyla doğur da bize de anlatırsın diğer arkadaşlar gibi
Bi zamn gelse hayirlisiyla kurtarayim anlatirim tabiki hatta doguma giderken bile dua edice hepimize insallhhh ama gun yaklastikca xok korkmaya basladim normalde okadar korkmuyodum sanki yaAyy çok ürkütücü olmuyor mu tırstım valla ya. Ben hiç uyuduğunu falan anlayamıyorum. Çok kol bacak çıkarmasın korkarım ben bazen hareket ettikçe alsalar içimden diye bağırmak istiyorum. Senin çok az kaldı hayırlısıyla doğur da bize de anlatırsın diğer arkadaşlar gibi
Cuma gittim canım normal diyor..detaylıdaki prof.de normal demişti.Ne zaman randevun bi gitsen doktora
Iyi ozaman demekki yaramaz olmicak senin bebeisCuma gittim canım normal diyor..detaylıdaki prof.de normal demişti.
He bacım babası gibi zaar...Iyi ozaman demekki yaramaz olmicak senin bebeis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?