Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ben de senin icin uzuluyorum canim.insallah daha iyi oluruz.beraber gitsek gercekten iyi olurdu.drum degismis ve bu dr.cok daha iyi geldi bana.ailevi sıkıntılarımı iyice sordu.öfke patlamalarini bastirma degil sebeplerini bulacagiz dedi.tespitlerde de bulundu.onumuzdeki zamanlarda fiziksel sıkıntılarin da etkisiyle daha zor olacak bu yuzden ilacini 75 mg.a cikariyorum dedi.

Insallah gebeliktendir canım normalde yoktu değil mi sende okb?

İyi ol canım dikkat edersin sen nasılsa. Çok hareketli benim bebiş de yerinde durmuyor maşallah onlara
Benimde biraz yavasladi hareketleri yani artik tekme yok surtunme var dizlerini ayaklarini tutabiliyorum bazen bi cikariyoki sanki karnim delincek yeri daraldi artik o yuzden rahat hareket edeniyo bide uyumaya basladi galiba

Sana hak veriyor,anlamaya çalısıyor,rahatsızlığını ,gebeliğin getirdiği alevlenmeyi de anlıyor bravo enişteme.

Benimde biraz yavasladi hareketleri yani artik tekme yok surtunme var dizlerini ayaklarini tutabiliyorum bazen bi cikariyoki sanki karnim delincek yeri daraldi artik o yuzden rahat hareket edeniyo bide uyumaya basladi galiba
Kııızzzz nasıl yani dizini ayağını tutuyorum

Sana hak veriyor,anlamaya çalısıyor,rahatsızlığını ,gebeliğin getirdiği alevlenmeyi de anlıyor bravo enişteme.
Zaten sirf o yuzden hastaligimi icimde yasiyorum korkularimi vs cocuktan konu acilinca sanki cok mutluymusum gibi bende gulerek cevap vermekten xok sıkildim dun gece ne dedim biliyomusum karnimdakinden bile nefret ediyorum bir uzulduki anlatamam ama tabiki suanda oyle hissetmiyorum cok cok seviyorum bebegimi zaten sevmesem okadar zorluga katlanirmiydim ..

Ayy çok ürkütücü olmuyor mu tırstım valla ya. Ben hiç uyuduğunu falan anlayamıyorum. Çok kol bacak çıkarmasın korkarım ben bazen hareket ettikçe alsalar içimden diye bağırmak istiyorum. Senin çok az kaldı hayırlısıyla doğur da bize de anlatırsın diğer arkadaşlar gibi

Ben gecen yazmistim ya sirf o yuzden agladim cocuk mideme cikiyo ayaklariyla tekmeliyo diye ama 2 gune alisiyosun galiba suanda cok rahatsiz olmuyorum nasil bisey anlamadim valla zaten ozge oyle olsa devamli insan kafayi yer cunku bende o aksam yalvardim esime ne olur erken aldiralim diye cildiracaktim resmen

Bi zamn gelse hayirlisiyla kurtarayim anlatirim tabiki hatta doguma giderken bile dua edice hepimize insallhhh ama gun yaklastikca xok korkmaya basladim normalde okadar korkmuyodum sanki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…