Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bi zamn gelse hayirlisiyla kurtarayim anlatirim tabiki hatta doguma giderken bile dua edice hepimize insallhhh ama gun yaklastikca xok korkmaya basladim normalde okadar korkmuyodum sanki ya
Bende korkuyorum çok başından beri nasıl doğurucam derdi var bende canım Allah yardım eder inşallah hepimize. Dua edicem sanada bol bol. İyi ol inşallah

İnsan bi zaman sonra çıldırcak gibi oluyor. Beb kendimden korkuyorum ya her an alın dicem diye Allah sabır versin ya korkularım herşeyim tavan yapmış durumda şimdiden böyle olursam sonu nasıl gelecek ya. Sanki bilinmeze gidiyorum gibiyim

Bilinmeyen şey bebeğe bakabilecek miyim, sevebilecek miyim, başedermiyim? Soruları ve bilmediğin cevapları var.O nedenle zaman yaklaştıkça korkuların artabilir normal ama tüm bu sorular bizde de vardı :) şimdi başediyoruz herşeyle merak etme.

Ben sadece şuan kendimi düşünen biriyim anne gibi hissetmiyorum umarım hissederim ece korkuyorum herşeyden ben kadar korkan falan yoktur herhalde nolacak bu halim bilmiyorum. Umutsuzum kendimden

Abartmiyorum ben bu cildircam alin diye haykircam durumunu bebek karnimda 3 5 aylikken basladim dusunmeye ama allh biyerde sabrini veriyo inanirmisin kafami ellerimin arasina alip kolidorun ortasinda comelip ben ne yapicam nasil gecek bjnca zaman diye diye geldim bu haftalara aslinda bazen kendime diyorum nasil atlattim ilacsiz diye bende sasiriyorum gercekten cok kotu gunler yasadim allhim bidaha olsa yapamam dayanamam cok yorgunum

Nurcan nerde tedavi görüyorsun özel galiba dimi ? Belki 75 mg sinirlerini de yatıştırır. Np istanbul hastanesini duydun mu Nurcan sence nasıldır

Üç evladın olacak çok şükür kardeş derdine girmeyeceksin. Esas biz ilk hamilelikler napacaz.. Sanki 1.yi çok doğurdum çok mükemmel bir hamileliğim geçmiş gibi eşimde annemde 2.den bahsediyor.

Ben sadece şuan kendimi düşünen biriyim anne gibi hissetmiyorum umarım hissederim ece korkuyorum herşeyden ben kadar korkan falan yoktur herhalde nolacak bu halim bilmiyorum. Umutsuzum kendimden

Bende hissetmiyordum.Ama doğduktan sonrs yavaş yavaş herşey düzene giriyor

Maşallah sana canım cidden iyi dayandın. İnşallah atlatacaksın. Senin çocuklarında var belki etkisi büyüktür annelik ne demek biliyorsun. İnşallah bende iyi bi anne olurum canım

Üç evladın olacak çok şükür kardeş derdine girmeyeceksin. Esas biz ilk hamilelikler napacaz.. Sanki 1.yi çok doğurdum çok mükemmel bir hamileliğim geçmiş gibi eşimde annemde 2.den bahsediyor.
Ayyy ben birini doğurdum da ikinci istemiyorum hiç olmasında çok zormuş hamilelik denen şey. Katlanamıyorum ben o yüzden istemiyorum hiç yoksa elbetteki isterdim bende

Yine aklımdan geçiyodun yazmışsın:)bir iyi bir kötü yuvarlanıp gidiyorum canım valla.senin iş güç sağlık yolunda inşallah herşey..
canım benm çok şükür iyim okula gidip geliyorum çalışıyorum eve geliyorum yemek yapıyorum yoruluyorum gün nasıl geçiyor hiç anlamıyorum sen nasılsınn esas beni boşver

Depresyondan ölecem. Geçmiyor. Doğurmak istiyorum artık ya. Hem fiziken hem manen çöktüm artık
canım bnm çok az kaldı dayan bunu söleme daha nice haftalar bekleyenler var sen yolun yarısı değil çogunu gectin bak ben ilaç kullanmıyorum bu vesileyle bıraktım aşırı sinirliyim duygusalım ama kendimi tutuyorum sürekli ağlıyorum sürekli sen artık delirdin diyen bi eşim var herseyi kafaya takmaktan mideme vurdu bugün diazem vurdular reflü olmuş midem rabbim sizlere güzel bi nimet sundu bunun kıymetini bilin asla isyan etmeyin sizler bir melek sayılırsınız su anda bunun degerini bilin bacım

Nurcan nerde tedavi görüyorsun özel galiba dimi ? Belki 75 mg sinirlerini de yatıştırır. Np istanbul hastanesini duydun mu Nurcan sence nasıldır
Bakırköy ruh ve sinir hast.hastanesi polikliniklerine gidiyordum.8.haftamda majör depresyondan yatış yapmıştım.ertesi gün taburcu edip polikliniklerden raşit tahsin duygu durum merkezi'ne yönlendirdiler.o zamandan beri buraya gidiyorum.
Canım ben yıllardır böyleyim.hiçbir tedavi karşılık vermedi ani sinir ataklarıma.süresi uzuyordu arası uzuyordu ama regl öncesi özellikle büyük patlamalar yaşıyorum yıllardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…