Bende korkuyorum çok başından beri nasıl doğurucam derdi var bende canım Allah yardım eder inşallah hepimize. Dua edicem sanada bol bol. İyi ol inşallahBi zamn gelse hayirlisiyla kurtarayim anlatirim tabiki hatta doguma giderken bile dua edice hepimize insallhhh ama gun yaklastikca xok korkmaya basladim normalde okadar korkmuyodum sanki ya
İnsan bi zaman sonra çıldırcak gibi oluyor. Beb kendimden korkuyorum ya her an alın dicem diye Allah sabır versin ya korkularım herşeyim tavan yapmış durumda şimdiden böyle olursam sonu nasıl gelecek ya. Sanki bilinmeze gidiyorum gibiyimBen gecen yazmistim ya sirf o yuzden agladim cocuk mideme cikiyo ayaklariyla tekmeliyo diye ama 2 gune alisiyosun galiba suanda cok rahatsiz olmuyorum nasil bisey anlamadim valla zaten ozge oyle olsa devamli insan kafayi yer cunku bende o aksam yalvardim esime ne olur erken aldiralim diye cildiracaktim resmen
İnsan bi zaman sonra çıldırcak gibi oluyor. Beb kendimden korkuyorum ya her an alın dicem diye Allah sabır versin ya korkularım herşeyim tavan yapmış durumda şimdiden böyle olursam sonu nasıl gelecek ya. Sanki bilinmeze gidiyorum gibiyim
Ben sadece şuan kendimi düşünen biriyim anne gibi hissetmiyorum umarım hissederim ece korkuyorum herşeyden ben kadar korkan falan yoktur herhalde nolacak bu halim bilmiyorum. Umutsuzum kendimdenBilinmeyen şey bebeğe bakabilecek miyim, sevebilecek miyim, başedermiyim? Soruları ve bilmediğin cevapları var.O nedenle zaman yaklaştıkça korkuların artabilir normal ama tüm bu sorular bizde de vardı :) şimdi başediyoruz herşeyle merak etme.
Sagolasin en cok ihtiyacimis olan sey dua ..Bende korkuyorum çok başından beri nasıl doğurucam derdi var bende canım Allah yardım eder inşallah hepimize. Dua edicem sanada bol bol. İyi ol inşallah
Abartmiyorum ben bu cildircam alin diye haykircam durumunu bebek karnimda 3 5 aylikken basladim dusunmeye ama allh biyerde sabrini veriyo inanirmisin kafami ellerimin arasina alip kolidorun ortasinda comelip ben ne yapicam nasil gecek bjnca zaman diye diye geldim bu haftalara aslinda bazen kendime diyorum nasil atlattim ilacsiz diye bende sasiriyorum gercekten cok kotu gunler yasadim allhim bidaha olsa yapamam dayanamam cok yorgunumİnsan bi zaman sonra çıldırcak gibi oluyor. Beb kendimden korkuyorum ya her an alın dicem diye Allah sabır versin ya korkularım herşeyim tavan yapmış durumda şimdiden böyle olursam sonu nasıl gelecek ya. Sanki bilinmeze gidiyorum gibiyim
Nurcan nerde tedavi görüyorsun özel galiba dimi ? Belki 75 mg sinirlerini de yatıştırır. Np istanbul hastanesini duydun mu Nurcan sence nasıldırBen de senin icin uzuluyorum canim.insallah daha iyi oluruz.beraber gitsek gercekten iyi olurdu.drum degismis ve bu dr.cok daha iyi geldi bana.ailevi sıkıntılarımı iyice sordu.öfke patlamalarini bastirma degil sebeplerini bulacagiz dedi.tespitlerde de bulundu.onumuzdeki zamanlarda fiziksel sıkıntılarin da etkisiyle daha zor olacak bu yuzden ilacini 75 mg.a cikariyorum dedi.
Üç evladın olacak çok şükür kardeş derdine girmeyeceksin. Esas biz ilk hamilelikler napacaz.. Sanki 1.yi çok doğurdum çok mükemmel bir hamileliğim geçmiş gibi eşimde annemde 2.den bahsediyor.Abartmiyorum ben bu cildircam alin diye haykircam durumunu bebek karnimda 3 5 aylikken basladim dusunmeye ama allh biyerde sabrini veriyo inanirmisin kafami ellerimin arasina alip kolidorun ortasinda comelip ben ne yapicam nasil gecek bjnca zaman diye diye geldim bu haftalara aslinda bazen kendime diyorum nasil atlattim ilacsiz diye bende sasiriyorum gercekten cok kotu gunler yasadim allhim bidaha olsa yapamam dayanamam cok yorgunum
Bilmeyen anlamaz derdinden 2. de derler 3 de ..Üç evladın olacak çok şükür kardeş derdine girmeyeceksin. Esas biz ilk hamilelikler napacaz.. Sanki 1.yi çok doğurdum çok mükemmel bir hamileliğim geçmiş gibi eşimde annemde 2.den bahsediyor.
Nasilsin canim bu araadaÜç evladın olacak çok şükür kardeş derdine girmeyeceksin. Esas biz ilk hamilelikler napacaz.. Sanki 1.yi çok doğurdum çok mükemmel bir hamileliğim geçmiş gibi eşimde annemde 2.den bahsediyor.
Ben sadece şuan kendimi düşünen biriyim anne gibi hissetmiyorum umarım hissederim ece korkuyorum herşeyden ben kadar korkan falan yoktur herhalde nolacak bu halim bilmiyorum. Umutsuzum kendimden
Düne göre daha iyiyim çok şükür. Sabah kötüydüm. Akşam üzeri açıldım biraz. Sen nasılsın canımNasilsin canim bu araada
Bende sabah kotuydum simdi biraz daha iyiyim cok sukurDüne göre daha iyiyim çok şükür. Sabah kötüydüm. Akşam üzeri açıldım biraz. Sen nasılsın canım
Maşallah sana canım cidden iyi dayandın. İnşallah atlatacaksın. Senin çocuklarında var belki etkisi büyüktür annelik ne demek biliyorsun. İnşallah bende iyi bi anne olurum canımAbartmiyorum ben bu cildircam alin diye haykircam durumunu bebek karnimda 3 5 aylikken basladim dusunmeye ama allh biyerde sabrini veriyo inanirmisin kafami ellerimin arasina alip kolidorun ortasinda comelip ben ne yapicam nasil gecek bjnca zaman diye diye geldim bu haftalara aslinda bazen kendime diyorum nasil atlattim ilacsiz diye bende sasiriyorum gercekten cok kotu gunler yasadim allhim bidaha olsa yapamam dayanamam cok yorgunum
Ayyy ben birini doğurdum da ikinci istemiyorum hiç olmasında çok zormuş hamilelik denen şey. Katlanamıyorum ben o yüzden istemiyorum hiç yoksa elbetteki isterdim bendeÜç evladın olacak çok şükür kardeş derdine girmeyeceksin. Esas biz ilk hamilelikler napacaz.. Sanki 1.yi çok doğurdum çok mükemmel bir hamileliğim geçmiş gibi eşimde annemde 2.den bahsediyor.
canım benm çok şükür iyim okula gidip geliyorum çalışıyorum eve geliyorum yemek yapıyorum yoruluyorum gün nasıl geçiyor hiç anlamıyorum sen nasılsınn esas beni boşverYine aklımdan geçiyodun yazmışsın:)bir iyi bir kötü yuvarlanıp gidiyorum canım valla.senin iş güç sağlık yolunda inşallah herşey..
canım bnm çok az kaldı dayan bunu söleme daha nice haftalar bekleyenler var sen yolun yarısı değil çogunu gectin bak ben ilaç kullanmıyorum bu vesileyle bıraktım aşırı sinirliyim duygusalım ama kendimi tutuyorum sürekli ağlıyorum sürekli sen artık delirdin diyen bi eşim var herseyi kafaya takmaktan mideme vurdu bugün diazem vurdular reflü olmuş midem rabbim sizlere güzel bi nimet sundu bunun kıymetini bilin asla isyan etmeyin sizler bir melek sayılırsınız su anda bunun degerini bilin bacımDepresyondan ölecem. Geçmiyor. Doğurmak istiyorum artık ya. Hem fiziken hem manen çöktüm artık
Hayır yoktu bole bısey bı bu eksıktı zatenInsallah gebeliktendir canım normalde yoktu değil mi sende okb?
Bakırköy ruh ve sinir hast.hastanesi polikliniklerine gidiyordum.8.haftamda majör depresyondan yatış yapmıştım.ertesi gün taburcu edip polikliniklerden raşit tahsin duygu durum merkezi'ne yönlendirdiler.o zamandan beri buraya gidiyorum.Nurcan nerde tedavi görüyorsun özel galiba dimi ? Belki 75 mg sinirlerini de yatıştırır. Np istanbul hastanesini duydun mu Nurcan sence nasıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?