Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ben de aynı durumdayım canım ya,forumda biryeyler yazıyorum onları bile siliyorum inan.
Sanki herkesten uzaklaştım,
Takıntı mı , trip mi , kırgınlık küskünlük mü hiç bilemiyorum inanın.
Şu an sedece diyorumki düşenin dostu olmuyor, senin yıllarca destek olduğun kahrını çektiğin kardeşin bile sırtını dönülor sanki.İnsanın başkalarına gösterdiği anlayışı görmemesi çok üzüyor.
Takıntılar tepeme çöktü galiba bazen doğum, bazen ölüm, bezen insan ilişkileri ile ilgili düşünceler beynimi kemiriyor.

Çok zor gerçekten bıktım yaşadıklarımdan.
İlknur çok zor gerçekten su şekilde yaşamak. Ama dediğin gibi doğum sir olsun inşallah xanax bile kullanırsın.
Ama emirim ki senin buna ihtiyacın olmayacak. Doğum sana cok iyi gelecek.
Arkadaşların da dediği gibi ve yazdığın belirtiler sadece depresyon değil bence de canım. Hamilelkle ilgili sıkıntıların da loruyor seni.
Doğumdan sonra sen çok iyi olacaksın bence.

Benim kardesimle aramda 10 yaş var.o kadar düşkünüm ki ona,altini bezlemekle basladi,okullarda velisi ben oldum.arkadaslari disari cikmasi icin benden izin alirlarlardi.yillarca okuttum ,her sene en guzel yerlere tatile goturdum,kendimden kısıp ona verdim hep.univ.de hoca oldu.baska sehire gitti.evlendi aralikta anne oldu.bi kac kez daha tartismistik ki bebegin birinci haftasi koptu ipler.kaynanasina laf ettim diye saygisizca davrandi bana kriz geldi ve saydım döktüm icimdekileri.yaktim yiktim.git evimden buraya da kavga getirme cocugum etkilenecek deyince çıkış çıktim.bir daha ne aradim ne aradilar.whats uptan yegenimin fotograflarina bakip avunuyordum.baktim ordan da engellemisler.ciğerim yanıyor demet

Bende zar zor çıktım evden enkaz gibi döndüm. Nefret ediyorum hayattan herşeyden. Ölmek istiyorum bıktım kendimden.
Bu sinir korkutuyor beni iç darlanmaları geliyor yine depresyon oncesi hep aşırı sinir patlamaları olur bende de ilknur..senin iki benim üç ay kaldı.tabi bu sinir ve takintilarla erken doğum olmazsa benim...

Canım ya son cümlende koptum inan hüngür hüngür ağlıyorum şuan.
Seni çok iyi anlıyorum nurcan

Canım ya son cümlende koptum inan hüngür hüngür ağlıyorum şuan.
Seni çok iyi anlıyorum nurcan
Ben de ağlıyorum şu an.o benim minik kardeşimdi kıymetlim kıyamadığımdı.hamileliğimi gün gün paylaşacağım,dertleşeceğim kardeşimdi.beni hiç sevmedi umurunda degilim.hastaligimi birgun bile anlamadi anlamaya calismadi.birgün ablacığım demedi.nerdeyse dogurucam bir kez sormadı.

Bunları düşündükçe daha dibe batıyoruz inan ve kimsenin umrunda değiliz.Onlar çoktan onları mutlu edecek denizlere yelken açtılar.
Annemin üzülmeyeceğini bilsem tayinimi isteyip gideceğim.

Bunları düşündükçe daha dibe batıyoruz inan ve kimsenin umrunda değiliz.Onlar çoktan onları mutlu edecek denizlere yelken açtılar.
Annemin üzülmeyeceğini bilsem tayinimi isteyip gideceğim.
Evet acı gerçek bu galiba ve benim bunu kabullenmem gerekiyor artık.
Boşver kimse için karar alma,benim de bi annem kaldı beni önemseyen ve seven..

ilknursaid bugün nasılsın canım?depresyon iyileşiyor geçiyor .okb ve sinir geçmiyor canım yıllardır.
Ben de psikiyatriye geldim duygu durum'a.dr.um değişmiş bakalım bu nasıl bir dr.?

Hastalar ya kocasıyla ya annesi ya babasıyla giriyor içeri bugün.dikkat ettim ve tuhafıma gitti.ben hep yalnız giderim yalnız girerim dr.a.gerçi kim gelecekki...

Slm kızlar.gece 4 te aşırı baş ağrısı ve mide bulantısiyla uyandim.tansiyon olduğunu anladim.bir ölçtüm 15-10. Hemen 1 limonu suya sıkıp ictim ve yastıgımi yükselttim.yarim saat sonra olctum yine aynı.hemen acile gittik.orada da yüksekti.kan idrar tahlili verdiler.nst ye bağladılar.herşey normal çıktı.tansiyonumda 10-6 ya geriledi 4 saatte.eve geldik.dinlendim ama cok korktum.gebelik zehirlenmesi sandık.bir de nst icin doğumhaneye gittim.icerde 45 dk kaldim.bi bayan bu sürede bağırdı durdu.doktora sordum.sancısı var açılma olmasını bekliyoruz dedi.çok fena oldum ya

Geçmiş olsun canım. İyi olmanıza sevindim.

Gecmis olsun canim aksatma biseyini.kardesim aksam 9dan sabah 5bucuga kadar bagirmis dogumda.ben beşte varmıstım hastaneye.normal dogum iste kimisi 10dk.da doguruyor kimisi saatlerce sancı cekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…