- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
Çok zor gerçekten bıktım yaşadıklarımdan.Off ya canim benim cok zor cok allh versin sabrimizi iyi olmaya bile korkar olduk tek tesellimiz her gunumuz boyle gecmiyor
Ela nasıl annesi nasıl gidiyor ?
Maşallah büyüyor ufaklık :) inşallah Ecem inşallah. Ah bir doğursam.Cnm şükür günden güne büyüyor 2400 gr oldu :)
Bu arada sakin olun kızlar, doğum yapın bukadar sıkıntı yaşamıyorsunuz.
Sorma şekerim sorma ama ne zor napıcam diye düşünmekten atak geçiriyorum ya kendimi dinler oldum surekliKizzz oldun 29 hadi bakalim
Az kaldı cnm sabır lütfen.İnş
Maşallah büyüyor ufaklık :) inşallah Ecem inşallah. Ah bir doğursam.
Ben de aynı durumdayım canım ya,forumda biryeyler yazıyorum onları bile siliyorum inan.Sabah yine kötü kalktım sabah dediğim 12 yine.ama kahvaltı edebildim.biseyler almaya ciktim yemek pisireyim diye vazgectim icimden gelmedi poşeti elimden biraktim markette düşün.dun aldigim pantolon kısaltmada yarin gelip alabilirsiniz dediler.nasil cikicam da gidicem simdi offf
İlknur çok zor gerçekten su şekilde yaşamak. Ama dediğin gibi doğum sir olsun inşallah xanax bile kullanırsın.Çok zor gerçekten bıktım yaşadıklarımdan.
Benim kardesimle aramda 10 yaş var.o kadar düşkünüm ki ona,altini bezlemekle basladi,okullarda velisi ben oldum.arkadaslari disari cikmasi icin benden izin alirlarlardi.yillarca okuttum ,her sene en guzel yerlere tatile goturdum,kendimden kısıp ona verdim hep.univ.de hoca oldu.baska sehire gitti.evlendi aralikta anne oldu.bi kac kez daha tartismistik ki bebegin birinci haftasi koptu ipler.kaynanasina laf ettim diye saygisizca davrandi bana kriz geldi ve saydım döktüm icimdekileri.yaktim yiktim.git evimden buraya da kavga getirme cocugum etkilenecek deyince çıkış çıktim.bir daha ne aradim ne aradilar.whats uptan yegenimin fotograflarina bakip avunuyordum.baktim ordan da engellemisler.ciğerim yanıyor demetBen de aynı durumdayım canım ya,forumda biryeyler yazıyorum onları bile siliyorum inan.
Sanki herkesten uzaklaştım,
Takıntı mı , trip mi , kırgınlık küskünlük mü hiç bilemiyorum inanın.
Şu an sedece diyorumki düşenin dostu olmuyor, senin yıllarca destek olduğun kahrını çektiğin kardeşin bile sırtını dönülor sanki.İnsanın başkalarına gösterdiği anlayışı görmemesi çok üzüyor.
Takıntılar tepeme çöktü galiba bazen doğum, bazen ölüm, bezen insan ilişkileri ile ilgili düşünceler beynimi kemiriyor.
Bu sinir korkutuyor beni iç darlanmaları geliyor yine depresyon oncesi hep aşırı sinir patlamaları olur bende de ilknur..senin iki benim üç ay kaldı.tabi bu sinir ve takintilarla erken doğum olmazsa benim...Bende zar zor çıktım evden enkaz gibi döndüm. Nefret ediyorum hayattan herşeyden. Ölmek istiyorum bıktım kendimden.
Canım ya son cümlende koptum inan hüngür hüngür ağlıyorum şuan.Benim kardesimle aramda 10 yaş var.o kadar düşkünüm ki ona,altini bezlemekle basladi,okullarda velisi ben oldum.arkadaslari disari cikmasi icin benden izin alirlarlardi.yillarca okuttum ,her sene en guzel yerlere tatile goturdum,kendimden kısıp ona verdim hep.univ.de hoca oldu.baska sehire gitti.evlendi aralikta anne oldu.bi kac kez daha tartismistik ki bebegin birinci haftasi koptu ipler.kaynanasina laf ettim diye saygisizca davrandi bana kriz geldi ve saydım döktüm icimdekileri.yaktim yiktim.git evimden buraya da kavga getirme cocugum etkilenecek deyince çıkış çıktim.bir daha ne aradim ne aradilar.whats uptan yegenimin fotograflarina bakip avunuyordum.baktim ordan da engellemisler.ciğerim yanıyor demet
Daha bir dengesiz ve deli oldum zaten.Canım benım hanılelık dahada artırmıs olabılır insanın bedenı gıbı ruhu ve hareketlerınıde etkılenıyor
Ben de ağlıyorum şu an.o benim minik kardeşimdi kıymetlim kıyamadığımdı.hamileliğimi gün gün paylaşacağım,dertleşeceğim kardeşimdi.beni hiç sevmedi umurunda degilim.hastaligimi birgun bile anlamadi anlamaya calismadi.birgün ablacığım demedi.nerdeyse dogurucam bir kez sormadı.Canım ya son cümlende koptum inan hüngür hüngür ağlıyorum şuan.
Seni çok iyi anlıyorum nurcan
Bunları düşündükçe daha dibe batıyoruz inan ve kimsenin umrunda değiliz.Onlar çoktan onları mutlu edecek denizlere yelken açtılar.Ben de ağlıyorum şu an.o benim minik kardeşimdi kıymetlim kıyamadığımdı.hamileliğimi gün gün paylaşacağım,dertleşeceğim kardeşimdi.beni hiç sevmedi umurunda degilim.hastaligimi birgun bile anlamadi anlamaya calismadi.birgün ablacığım demedi.nerdeyse dogurucam bir kez sormadı.
Evet acı gerçek bu galiba ve benim bunu kabullenmem gerekiyor artık.Bunları düşündükçe daha dibe batıyoruz inan ve kimsenin umrunda değiliz.Onlar çoktan onları mutlu edecek denizlere yelken açtılar.
Annemin üzülmeyeceğini bilsem tayinimi isteyip gideceğim.
Ben de psikiyatriye yalnız giderimHastalar ya kocasıyla ya annesi ya babasıyla giriyor içeri bugün.dikkat ettim ve tuhafıma gitti.ben hep yalnız giderim yalnız girerim dr.a.gerçi kim gelecekki...
Geçmiş olsun canım. İyi olmanıza sevindim.Slm kızlar.gece 4 te aşırı baş ağrısı ve mide bulantısiyla uyandim.tansiyon olduğunu anladim.bir ölçtüm 15-10. Hemen 1 limonu suya sıkıp ictim ve yastıgımi yükselttim.yarim saat sonra olctum yine aynı.hemen acile gittik.orada da yüksekti.kan idrar tahlili verdiler.nst ye bağladılar.herşey normal çıktı.tansiyonumda 10-6 ya geriledi 4 saatte.eve geldik.dinlendim ama cok korktum.gebelik zehirlenmesi sandık.bir de nst icin doğumhaneye gittim.icerde 45 dk kaldim.bi bayan bu sürede bağırdı durdu.doktora sordum.sancısı var açılma olmasını bekliyoruz dedi.çok fena oldum ya
Gecmis olsun canim aksatma biseyini.kardesim aksam 9dan sabah 5bucuga kadar bagirmis dogumda.ben beşte varmıstım hastaneye.normal dogum iste kimisi 10dk.da doguruyor kimisi saatlerce sancı cekiyorSlm kızlar.gece 4 te aşırı baş ağrısı ve mide bulantısiyla uyandim.tansiyon olduğunu anladim.bir ölçtüm 15-10. Hemen 1 limonu suya sıkıp ictim ve yastıgımi yükselttim.yarim saat sonra olctum yine aynı.hemen acile gittik.orada da yüksekti.kan idrar tahlili verdiler.nst ye bağladılar.herşey normal çıktı.tansiyonumda 10-6 ya geriledi 4 saatte.eve geldik.dinlendim ama cok korktum.gebelik zehirlenmesi sandık.bir de nst icin doğumhaneye gittim.icerde 45 dk kaldim.bi bayan bu sürede bağırdı durdu.doktora sordum.sancısı var açılma olmasını bekliyoruz dedi.çok fena oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?