Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bir genckiz cikti muayeneden agliyordu.dr.annesi ve babasini cagirdi iceri onu cikarip.kiza aglama dedim hem annen hem baban yaninda deyip ben basladim salya sumuk...

Tünaydın kızlar bendede bu ara evde duramama basladı hersey ustume ustume gelıyor daralıyorum sıkılıyorum evde ayrıca son 3 haftadır anneannem ve teyzeme takmıs durumdayım bunu farkettım gorunce konustuklarında daral bAsıyor takıntılar bendede basladı sanırım

Evet bugun anladigimnkadariyla hepimiz dertliyiz bende ne kahvalti yaptim ne bisey mal mal yatiyorum disardaki insanlarin seslerini duydukca kiskaniyorum gelelim sebebine malligimin .. aksam esimle tartistim ama cok bagirdim icime ne varsa soyledim ani bi patlamaydi amacim ona kizmak degildi istem disi oldu cok biriktirmisim galiba.. ben hastaligimi cok fazla disa vuran bir insan degilim lanet olsun hep icimde yasiyorum insanlar rahatsiz olmasin diye bi tek babama rahat anlatirim her seyimi offf cok uzgunum kocama bagirdigim icin oda sessiz sessiz dinledi keske karsilik verseydi de bu kadar uzulmeseydim sabah giderken iyimisin biraz diye soruyo allhim ben bu adami hak etmiyorum nefret ediyorum kendimden huysuzlugumdan hastaligimdan hayattan

Dogum gunu yaklastikca da bi tuhaf stress var uzerimde devamli gergin agrasif dogurcan gun gaklasir bi dert yaklasmaz ayri dert her sey der anasini satayim

ilknursaid bugün nasılsın canım?depresyon iyileşiyor geçiyor .okb ve sinir geçmiyor canım yıllardır.
Ben de psikiyatriye geldim duygu durum'a.dr.um değişmiş bakalım bu nasıl bir dr.?
Nurcan kızkardeşinle yaşadıklarını çok üzülerek okudum ne dicemi bilemiyorum nankörlük etmiş Senin şuan yalnızlık doktorda ağlamanda çok koydu keşke istanbulda olsam beraber giderdik canım benim. Ben düne göre biraz daha iyiyim sürekli kusuyorum zaten aldığım 50 mg lık bi ilaç oda midede kalmıyor kaç gündür ondan kötüye gidiyorum.

Ay inşallah dediğin gibi olur. Bugun kaçkez mailimi şifremi girdim yine vazgeçtim kk ya girmekten yazmaktan bile acizim.

Canım çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın iyi misin?

Kızlar gerçekten hepimizde bi şeyler var. Bende öyleyim sinirli gergin sürekli atak geliyor. Zevk alamıyorum hiç bişeyden. Kurtulmak istiyorum normal insanlar gibi olmak istiyorum her an kendimi dinlemekten bıktım kafam da dağılmıyor.. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun çok zor günler geçiriyoruz

Canım çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın iyi misin?
Ozeldeki doktorumu aradim.durumu anlattim.37.haftaya kadar calisabilir raporumu yarin iptal edecegini bundan sonra doguma kadar evde sürekli dinlenecegimi söyledi.moralim bozuldu.tansiyonum halen 14.niye düşmüyor anlamiyorum.doktor tansiyonun bi kere o kadar yükseldiyse bu artik hep yükselecegi anlamina gelir dedi

Stress bir yerde gosteriyo yuzunu iste allh yardimcin olsun gecmis olsun

Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim korusun erken doğumdan

Sagolun kızlar.korkudan yatakta uzaniyorun.bebegime bisey olmasin diye dua ediyorum.hiç planda yokken olanlara bakın.şoklardayım.

Sagolun kızlar.korkudan yatakta uzaniyorun.bebegime bisey olmasin diye dua ediyorum.hiç planda yokken olanlara bakın.şoklardayım.
Dikkat et canım dinlen bol bol. Allah'ım izniyle bişey olmaz inşallah. Tansiyon u nasıl anladın canım ben hiç ölçmuyorum.sadece midem bulanıyor yanıyor ve kasık ağrılarım çok var. Çok mu dinliyorum kendimi abartıyorum diyorum geçiştiriyorum

Canim tansiyon yüksekliği bünyeden bünyeye farkli hissediliyo hatta bazı insanlar yükseldigini hiç hissedemiyor.bende aşırı baş ağrısı ve mide bulantisi şeklinde yükseldiğini haber veriyor.bugüne kadarki hicbir kontrolumde yüksek cıkmamıştı. Bi anda başladı.inş başka kimsede çikmasin zaten.

Allah korusun canım benim 10 6 hep ama bilemiyoruz işte hamileliktede 11 7 oldu. Ben zaten hep panik atak belirtilerini anlıyorum zaten. Ya bide belim kasıklarım çatlıyo bugün iş yapmaya gelemiyorum artık herhalde bide makatta ağrı olmaya başladı ama kabız vs değilim ya önemli bişeymi ki

Senin suanki sikayetlerin normal gebelik şikayeti.ciddi bisey olsa hissediyosun inan.annelik ic güdüsü de yada can korkusu iste biseylerin ters gittigini hissediyosun.ece mesela özeldeki onu takip eden doktorunun birsey yok demesine ragmen hissetti sıkıntıyi ve kalkti gitti hastaneye.bende gece kalktim anladim anormal birseylerin oldugunu.

Haklısın canım panik bende hep var o yüzden korkularım çok Allah kimseye kotu şeyler yaşatmasın. Şimdi biraz daha iyi misin?

Uyudum uyandim tv bakiyorum.tansiyonumu ölcmeye korkuyorum.bebişin hareketlerini hissettikce rahatliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…