Nurcan kızkardeşinle yaşadıklarını çok üzülerek okudum ne dicemi bilemiyorum nankörlük etmişilknursaid bugün nasılsın canım?depresyon iyileşiyor geçiyor .okb ve sinir geçmiyor canım yıllardır.
Ben de psikiyatriye geldim duygu durum'a.dr.um değişmiş bakalım bu nasıl bir dr.?
Ay inşallah dediğin gibi olur. Bugun kaçkez mailimi şifremi girdim yine vazgeçtim kk ya girmekten yazmaktan bile acizim.İlknur çok zor gerçekten su şekilde yaşamak. Ama dediğin gibi doğum sir olsun inşallah xanax bile kullanırsın.
Ama emirim ki senin buna ihtiyacın olmayacak. Doğum sana cok iyi gelecek.
Arkadaşların da dediği gibi ve yazdığın belirtiler sadece depresyon değil bence de canım. Hamilelkle ilgili sıkıntıların da loruyor seni.
Doğumdan sonra sen çok iyi olacaksın bence.
Canım çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın iyi misin?Slm kızlar.gece 4 te aşırı baş ağrısı ve mide bulantısiyla uyandim.tansiyon olduğunu anladim.bir ölçtüm 15-10. Hemen 1 limonu suya sıkıp ictim ve yastıgımi yükselttim.yarim saat sonra olctum yine aynı.hemen acile gittik.orada da yüksekti.kan idrar tahlili verdiler.nst ye bağladılar.herşey normal çıktı.tansiyonumda 10-6 ya geriledi 4 saatte.eve geldik.dinlendim ama cok korktum.gebelik zehirlenmesi sandık.bir de nst icin doğumhaneye gittim.icerde 45 dk kaldim.bi bayan bu sürede bağırdı durdu.doktora sordum.sancısı var açılma olmasını bekliyoruz dedi.çok fena oldum ya
Ozeldeki doktorumu aradim.durumu anlattim.37.haftaya kadar calisabilir raporumu yarin iptal edecegini bundan sonra doguma kadar evde sürekli dinlenecegimi söyledi.moralim bozuldu.tansiyonum halen 14.niye düşmüyor anlamiyorum.doktor tansiyonun bi kere o kadar yükseldiyse bu artik hep yükselecegi anlamina gelir dediCanım çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın iyi misin?
Stress bir yerde gosteriyo yuzunu iste allh yardimcin olsun gecmis olsunOzeldeki doktorumu aradim.durumu anlattim.37.haftaya kadar calisabilir raporumu yarin iptal edecegini bundan sonra doguma kadar evde sürekli dinlenecegimi söyledi.moralim bozuldu.tansiyonum halen 14.niye düşmüyor anlamiyorum.doktor tansiyonun bi kere o kadar yükseldiyse bu artik hep yükselecegi anlamina gelir dedi
Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim korusun erken doğumdanSlm kızlar.gece 4 te aşırı baş ağrısı ve mide bulantısiyla uyandim.tansiyon olduğunu anladim.bir ölçtüm 15-10. Hemen 1 limonu suya sıkıp ictim ve yastıgımi yükselttim.yarim saat sonra olctum yine aynı.hemen acile gittik.orada da yüksekti.kan idrar tahlili verdiler.nst ye bağladılar.herşey normal çıktı.tansiyonumda 10-6 ya geriledi 4 saatte.eve geldik.dinlendim ama cok korktum.gebelik zehirlenmesi sandık.bir de nst icin doğumhaneye gittim.icerde 45 dk kaldim.bi bayan bu sürede bağırdı durdu.doktora sordum.sancısı var açılma olmasını bekliyoruz dedi.çok fena oldum ya
Dikkat et canım dinlen bol bol. Allah'ım izniyle bişey olmaz inşallah. Tansiyon u nasıl anladın canım ben hiç ölçmuyorum.sadece midem bulanıyor yanıyor ve kasık ağrılarım çok var. Çok mu dinliyorum kendimi abartıyorum diyorum geçiştiriyorumSagolun kızlar.korkudan yatakta uzaniyorun.bebegime bisey olmasin diye dua ediyorum.hiç planda yokken olanlara bakın.şoklardayım.
Canim tansiyon yüksekliği bünyeden bünyeye farkli hissediliyo hatta bazı insanlar yükseldigini hiç hissedemiyor.bende aşırı baş ağrısı ve mide bulantisi şeklinde yükseldiğini haber veriyor.bugüne kadarki hicbir kontrolumde yüksek cıkmamıştı. Bi anda başladı.inş başka kimsede çikmasin zaten.Dikkat et canım dinlen bol bol. Allah'ım izniyle bişey olmaz inşallah. Tansiyon u nasıl anladın canım ben hiç ölçmuyorum.sadece midem bulanıyor yanıyor ve kasık ağrılarım çok var. Çok mu dinliyorum kendimi abartıyorum diyorum geçiştiriyorum
Allah korusun canım benim 10 6 hep ama bilemiyoruz işte hamileliktede 11 7 oldu. Ben zaten hep panik atak belirtilerini anlıyorum zaten. Ya bide belim kasıklarım çatlıyo bugün iş yapmaya gelemiyorum artık herhalde bide makatta ağrı olmaya başladı ama kabız vs değilim ya önemli bişeymi kiCanim tansiyon yüksekliği bünyeden bünyeye farkli hissediliyo hatta bazı insanlar yükseldigini hiç hissedemiyor.bende aşırı baş ağrısı ve mide bulantisi şeklinde yükseldiğini haber veriyor.bugüne kadarki hicbir kontrolumde yüksek cıkmamıştı. Bi anda başladı.inş başka kimsede çikmasin zaten.
Haklısın canım panik bende hep var o yüzden korkularım çok Allah kimseye kotu şeyler yaşatmasın. Şimdi biraz daha iyi misin?Senin suanki sikayetlerin normal gebelik şikayeti.ciddi bisey olsa hissediyosun inan.annelik ic güdüsü de yada can korkusu iste biseylerin ters gittigini hissediyosun.ece mesela özeldeki onu takip eden doktorunun birsey yok demesine ragmen hissetti sıkıntıyi ve kalkti gitti hastaneye.bende gece kalktim anladim anormal birseylerin oldugunu.
İyi ol canım dikkat edersin sen nasılsa. Çok hareketli benim bebiş de yerinde durmuyor maşallah onlaraUyudum uyandim tv bakiyorum.tansiyonumu ölcmeye korkuyorum.bebişin hareketlerini hissettikce rahatliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?