Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ece ile dreamy okudukça daha korkunç günler bizi bekliyor hissine kapılıyorum

Her çektiğin zorluğa rağmen bunu diyorsan umut oluyorsun bana. Çünkü çok yoruldum hamilelikten depresyondan.
Bende bendee dun gece zor uykuya daldim cildircam ya resmen gergedan gibi nefes aliyorum gece ya kendi nefes alisima uyaniyorum kiloluda degilim toplam 9 kilo aldim 74 kilodayim ama anlamiyorum

Bende bendee dun gece zor uykuya daldim cildircam ya resmen gergedan gibi nefes aliyorum gece ya kendi nefes alisima uyaniyorum kiloluda degilim toplam 9 kilo aldim 74 kilodayim ama anlamiyorum
Sık dişini canım çok az kaldı bitiyor. Sonra fizikende manende rahata ereceksin inşallah

Her çektiğin zorluğa rağmen bunu diyorsan umut oluyorsun bana. Çünkü çok yoruldum hamilelikten depresyondan.
Benim için günler geçmezdi cnm hamilelikte.Şimdi tekim sıkıntım depresyondan değil, uykusuzluktan.
Arada sıkıntım olmuyor değil daha ilacı içeli 1.5 ay oldu.Birde ben sıkıntılı süreç yaşadım.

Canım oturdugum yerde akranım yok maalesef.bir tek eşim var işte.inş eve alışırım da hastalığım nüksetmez.sen neler yapiyosun?ilaçsız devam ediyor olmani cok takdir ediyorum.
hastalıgının nüksediceği ni düşünmek zaten onu getirmek bunu tamamen kafandan çıkar cnm bende ilaç kullanmıyırum ama gel bide bana sor nasıl oldugumu resmen direniyorum ama pes etmicem

hastalıgının nüksediceği ni düşünmek zaten onu getirmek bunu tamamen kafandan çıkar cnm bende ilaç kullanmıyırum ama gel bide bana sor nasıl oldugumu resmen direniyorum ama pes etmicem
Nasıl dayanıyorsun gerçekten şaşırıyorum maşallah

Benim moralim bozuk. Annen atom tedavisi alacak tam da 22 haziran a vermişler bir ay sonraya nerdeyse ben doğuruyorum. Yaklaşmamak lazım nasıl olacak bilmiyorum bana başkası da baksın istemiyorum.
Çok geçmiş olsun Rahatsızlığı neydi ?

Kızlar nasılsınız
Annemin yanındayım canım.canım sıkılıyo
hersey insanın kendisindeymiş onu anladım cnm bnm hersey sende bitiyomuş
Emin misin kuzum ?ben de iyiydim depresyon birden geldi mi söz geçmiyor ki ruha,beyine,avucuna alıveriyor insanı lanet hastalık...hamileliğin devam etseydi sıkıntın devam ediyor olmaz mıydı ?

hersey insanın kendisindeymiş onu anladım cnm bnm hersey sende bitiyomuş
Doğru bir yaklaşım değil bence, bazen çevresel etken, hormonlar belirsizlikler senden kaynaklanmadan depresyona sürükleyebiliyor.

Doğumdan sonra 1 kilo kıpkırmızı bit deri bir kemik, yoğun bakımda kablolar arasında elayı gördüm dibe vurdum uzun bir süre şimdi benim elimde mi? Nasıl dibe vurmaz insan yoğun bakımda yatan çocukların anneleri hepsi öyleydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…