- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
Evet yorulcaz uykusuz kalcaz ama hep boyle devam etmicek tabiki yani korkunc degil tatli yorgunluk bekliyo bizi ilk aylar korkulacak bisey yok rahat olEce ile dreamy okudukça daha korkunç günler bizi bekliyor hissine kapılıyorum
Benimki olsa yolardım yani:))Keşke yapsan :)
Hamilelikteki kadar korkunç olamaz.Ece ile dreamy okudukça daha korkunç günler bizi bekliyor hissine kapılıyorum
Kriz gecirdigim sıralar iki kere şamarlamışlığım var.yüzü gözü morarmıştı☺ben hiç yolamadım,bir kere patlamışım da yakasına yapışmışım artık.
Her çektiğin zorluğa rağmen bunu diyorsan umut oluyorsun bana. Çünkü çok yoruldum hamilelikten depresyondan.Hamilelikteki kadar korkunç olamaz.
Bende bendee dun gece zor uykuya daldim cildircam ya resmen gergedan gibi nefes aliyorum gece ya kendi nefes alisima uyaniyorum kiloluda degilim toplam 9 kilo aldim 74 kilodayim ama anlamiyorumHer çektiğin zorluğa rağmen bunu diyorsan umut oluyorsun bana. Çünkü çok yoruldum hamilelikten depresyondan.
Sık dişini canım çok az kaldı bitiyor. Sonra fizikende manende rahata ereceksin inşallahBende bendee dun gece zor uykuya daldim cildircam ya resmen gergedan gibi nefes aliyorum gece ya kendi nefes alisima uyaniyorum kiloluda degilim toplam 9 kilo aldim 74 kilodayim ama anlamiyorum
Benim için günler geçmezdi cnm hamilelikte.Şimdi tekim sıkıntım depresyondan değil, uykusuzluktan.Her çektiğin zorluğa rağmen bunu diyorsan umut oluyorsun bana. Çünkü çok yoruldum hamilelikten depresyondan.
hastalıgının nüksediceği ni düşünmek zaten onu getirmek bunu tamamen kafandan çıkar cnm bende ilaç kullanmıyırum ama gel bide bana sor nasıl oldugumu resmen direniyorum ama pes etmicemCanım oturdugum yerde akranım yok maalesef.bir tek eşim var işte.inş eve alışırım da hastalığım nüksetmez.sen neler yapiyosun?ilaçsız devam ediyor olmani cok takdir ediyorum.
Nasıl dayanıyorsun gerçekten şaşırıyorum maşallahhastalıgının nüksediceği ni düşünmek zaten onu getirmek bunu tamamen kafandan çıkar cnm bende ilaç kullanmıyırum ama gel bide bana sor nasıl oldugumu resmen direniyorum ama pes etmicem
Benim moralim bozuk. Annen atom tedavisi alacak tam da 22 haziran a vermişler bir ay sonraya nerdeyse ben doğuruyorum. Yaklaşmamak lazım nasıl olacak bilmiyorum bana başkası da baksın istemiyorum.Kızlar nasılsınız
Çok geçmiş olsun Rahatsızlığı neydi ?Benim moralim bozuk. Annen atom tedavisi alacak tam da 22 haziran a vermişler bir ay sonraya nerdeyse ben doğuruyorum. Yaklaşmamak lazım nasıl olacak bilmiyorum bana başkası da baksın istemiyorum.
Tiroit kanseri canım ameliyat falan diyordum ya işte onun için gitmiştim memleket e. Ameliyattan sonra da verirler kesin atom dedik ama ileri tarihe atmişler yaÇok geçmiş olsun Rahatsızlığı neydi ?
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin tarihi sıkıntılı olmuş yaTiroit kanseri canım ameliyat falan diyordum ya işte onun için gitmiştim memleket e. Ameliyattan sonra da verirler kesin atom dedik ama ileri tarihe atmişler ya
Amin canım benim. Allah'ım tüm hastalara şifa versin. Hepsi çok zor.Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin tarihi sıkıntılı olmuş ya
Nasıl dayanıyorsun gerçekten şaşırıyorum maşallah
hersey insanın kendisindeymiş onu anladım cnm bnm hersey sende bitiyomuşNasıl dayanıyorsun gerçekten şaşırıyorum maşallah
Annemin yanındayım canım.canım sıkılıyoKızlar nasılsınız
Emin misin kuzum ?ben de iyiydim depresyon birden geldi mi söz geçmiyor ki ruha,beyine,avucuna alıveriyor insanı lanet hastalık...hamileliğin devam etseydi sıkıntın devam ediyor olmaz mıydı ?hersey insanın kendisindeymiş onu anladım cnm bnm hersey sende bitiyomuş
Doğru bir yaklaşım değil bence, bazen çevresel etken, hormonlar belirsizlikler senden kaynaklanmadan depresyona sürükleyebiliyor.hersey insanın kendisindeymiş onu anladım cnm bnm hersey sende bitiyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?