Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Devam ederdi cnm, insan belirsizlik arasında ruhuna söz geçiremiyor.O nedenle benim veya sizlerin yaşadıkları çok normal şeyler.Ben dr.a söylediğimde önemsemedi bile, normal dedi düşün yani.

ben ilaçları kullanıp hamile kaldım bu yüzden bebegi kaybettim diye çok suçladım kendimi o yzüden kendime söz verdim birdaha içmicem diye sonra zamanla aklıma gelmemeye basladı tabi bu bende olan bişey herkes bnm gbi olacak diye bişey yokben çok zor zamanlar geçirdim hep ilaçlar yüzünden oldu dedim bu yüzden hep bu yüzden

Neden sıkılıyorsun metrobüslü günleri mi özledin yoksa

Naber kizlar ben bu gece yalnizim soforun hastasi varmis onun yerine esim yola gitti yok bu gece offf sıkıldim onsuz

Naber kizlar ben bu gece yalnizim soforun hastasi varmis onun yerine esim yola gitti yok bu gece offf sıkıldim onsuz
Ben tek duramıyorum denetim vardı benimde eşim 9 buçukta geldi deli oldum. Normalde beş de çıkıp hemen geliyor. Alışmışım ışıklar fakan kesilirse diye korktum. O geldi yemek hazırladım yerken kesildi

Yapışma zaten,ben yapıştım da ne oldu.Ortalık savaş alanına döndü.
Boşanma işini düşünme şimdi seni çok iyi anlıyorum ama o da zorlu bir süreçtir heralde seni yoracaktır eminim. Sonuçta Elanın babası .Elin iyisinin de bize bir faydası yok olmaz da.
Yardım etmemelerini onaylamıyorum ama kavga edip mücadele edecek gücüm yok benim hem beceremem de.
Anca kahredip kendime eziyet ederim.
Tüm insan ilişkilerem de bu böyle oluyor.hep kendimi cezalandırıyorum.
Neden böyle yapıyorim kimsenin umurunda değilim diye bir de ona kahroliyorum.

Son düzenleme:
Hassas bir yapın var kimse kırılmasın diye sen paramparça oluyorsun. Kendini düşün azıcık yıpratma boş yere seni kimse anlamıyorsa sende anlama kimseyi. Böyle kalp kırılıyor kimseye ne güven kalıyor ne sevgi

Evet doğru söylüyorsun.
Ben de uzak duruyorum artık insanlardan,kahırlı bur kaçış.Ama farkındayım ki bu durum da beni yıpratıyor çünkü bu ben değilim.

Doguma tam 15 gun kaldi hem seviniyorum hemde korkuyorum off ya nasil olcak boyle her gece ruyamda dogum yapiyorum ohhh rahatliyorum diye bi uyaniyorum koca bi gobek hala duruyo

Evet doğru söylüyorsun.
Ben de uzak duruyorum artık insanlardan,kahırlı bur kaçış.Ama farkındayım ki bu durum da beni yıpratıyor çünkü bu ben değilim.
Bi sure sonra ister istemez insan uzaklaşıyor herkesten. İlacın biraz işe yaramadımı rahatlatmadımı

Doguma tam 15 gun kaldi hem seviniyorum hemde korkuyorum off ya nasil olcak boyle her gece ruyamda dogum yapiyorum ohhh rahatliyorum diye bi uyaniyorum koca bi gobek hala duruyo
Canım ben bile çok heyecanlıyım doğuracaksın diye Senin duygu halini düşünemiyorum. Doğumdan sonra ilaca başlayacak misin ?

Çok hassas bir yapın var sanki içimizdeki en hassas senmişsin gibime geliyor

Halen alışamadım canım.cok sıkıcı geliyor.hava da izne ayrıldıģimdan beri yağmurlu ve kapalı.biraz da bu darlandırıyo beni.sizler neler yapiyosunuz?ela nasıl?uykunu biraz alabiliyomusun?

Slm kızlar. Evde durdukca dogumu ve sonrasıni daha cok düşünür oldum.bu gidişle bende doğumhaneye girerken doğurmucaaaam ben diye bağıranlardan olucam

Slm kızlar. Evde durdukca dogumu ve sonrasıni daha cok düşünür oldum.bu gidişle bende doğumhaneye girerken doğurmucaaaam ben diye bağıranlardan olucam
Suanda dogumdan okadar cok korkuyorum ki anlatamam ama bir an once dogurmak icnde dua ediyorum . Ruh halimi dusun artik karman corman zaten bugun bi tuhaflik var bende mala bagladim yine karnimdaki de hic durmadi bugun gun yaklastikca bebek assagiya duser benim yukari cikiyo kardesim anlamadim bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…