Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Canım gaz için ilaçlar var bitkisel olan.hiç mi işe yaramıyo bebişte?
Yok ya hic yaramiyo bence bebek eger gazliysa 3 4 ay cekiyosun hatta benimki kolikti belirli bir saatte baslardi aglamaya belir bisaattede susarsi yani aksam 6 da baslardi 10 kadar durmadan aglardi bunada kolik bebek deniliyor

Yok ya hic yaramiyo bence bebek eger gazliysa 3 4 ay cekiyosun hatta benimki kolikti belirli bir saatte baslardi aglamaya belir bisaattede susarsi yani aksam 6 da baslardi 10 kadar durmadan aglardi bunada kolik bebek deniliyor
Benim yeğen 3 ay uyumamış uyutmamış.kardeşim hamileligi stresli geçenlerin bebeğinde kaçınılmazmış kolik dedi bugün.yeğenim 5aylık hala gazlı zart zurt alttan üstten çıkarıyo,o çıkarıyo biz seviniyoruz:))

Canim ya barışmaniza çok sevindim.Allah bir daha ayirmasın.kardeş başka oluyor.gözun aydin olsun.

Benim beyin yoksunu kocam, çocuğu veriyorum gaz çıkar diye, üstündeki battaniyesini çıkarıyor, üşür diyom bisey olmaz diyo, sinir oldum .

Gebelikten daha beteri olamaz ya, gaz var evet ama en azından sürekli depresyon - okb halim yok şükür.
Ya bu cevap öyle güzel görünüyor ki gözüme. Yine ağır bi depresyon atağı yaşadım. Bunu duymaya acayip ihtiyacım vardı. Yani psikolojim iyi olsun ben kendimde olayım varsın gaz derdiyle uykusuzlukla uğraşayım.

Bunu duymak ne kadar güzel. Çok şükür barıştınız ya. Zaten et tırnaktan ayrılır mı ki.

Canim ya barışmaniza çok sevindim.Allah bir daha ayirmasın.kardeş başka oluyor.gözun aydin olsun.
Amin canım.bir yanım eksik kalbim yaralıydı hep.gözyaşlarım sel oluyordu.elime doğdu,elimde büyüdü,çok düşkünüm çok

Depresyon atağı nasıl oluyor? Vücudunda herhangi Bi değişiklik oluyor mu

Amin canım.bir yanım eksik kalbim yaralıydı hep.gözyaşlarım sel oluyordu.elime doğdu,elimde büyüdü,çok düşkünüm çok
Bende kardeşimle küsmüştüm bizimki inatçıydı çok bizde yeni barıştık. Erkek ama benim kardeş o yüzden zor oldu ama kendi barıştı benim kırgınlığım hemen geçer

Bunu duymak ne kadar güzel. Çok şükür barıştınız ya. Zaten et tırnaktan ayrılır mı ki.
Konuşuyoruz bebek cok hareket etmiyo falan diyince elinle gobegini oksamiyor musun o zaman oynuyor dedi.dedim ben yeni toparlanıyorum onu hic hissetmedim ki gobegimi falan elleyeyim.biraz bahsettim insanlara rol yaptigimdan bebegi hic istemedigimden umurumda olmadigindan.kötü oldular vicdanları sızladı anladım.onlar da pişman belliydi.

Bende kardeşimle küsmüştüm bizimki inatçıydı çok bizde yeni barıştık. Erkek ama benim kardeş o yüzden zor oldu ama kendi barıştı benim kırgınlığım hemen geçer
Hep ben barışırdım suçluyum der pisman olur ozur dilerdim.on yas kucugum o benim,emegim annem ve babamdan dahi cok..birikmisim bayagı onlar da gelmedi beş ay küs kaldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…