- 7 Ocak 2016
- 814
- 322
- 23
Canim ben o donemleri 2 kez yasadim 3 gun uyumadigimi bilirim basima geleceklerin farkindayim umarim benimkide gazli olmazOh rahatlıyacaksin ama bak bebekte gaz olayı diye bisey var gebelikten daha beter haberin olsun :)
Yok ya hic yaramiyo bence bebek eger gazliysa 3 4 ay cekiyosun hatta benimki kolikti belirli bir saatte baslardi aglamaya belir bisaattede susarsi yani aksam 6 da baslardi 10 kadar durmadan aglardi bunada kolik bebek deniliyorCanım gaz için ilaçlar var bitkisel olan.hiç mi işe yaramıyo bebişte?
3 farklı ilaç gaz yapmayan biberon ve mama, yediklerine dikkat ediyorum ve kimyona başladık ama yok :/Canım gaz için ilaçlar var bitkisel olan.hiç mi işe yaramıyo bebişte?
Yani herşeyi yapmışsin zaten.senin kısmetinde bu varmiş.bakalim bizi neler bekliyor?3 farklı ilaç gaz yapmayan biberon ve mama, yediklerine dikkat ediyorum ve kimyona başladık ama yok :/
Kızkardeşim annemlere geldi bugün,iki gün whats upptan yazmaya başlamıştım.buzlar erimişti biraz.bugun geldiler pat diye,hüngür hüngür ağladım ,yeğenim de doğduğundan beri görmüyordum yani 5 aydır.cok mutlu oldum sevinçten uçtum:)m.beauty nerelerdesin canım sesin çıkmıyor
Benim yeğen 3 ay uyumamış uyutmamış.kardeşim hamileligi stresli geçenlerin bebeğinde kaçınılmazmış kolik dedi bugün.yeğenim 5aylık hala gazlı zart zurt alttan üstten çıkarıyo,o çıkarıyo biz seviniyoruz:))Yok ya hic yaramiyo bence bebek eger gazliysa 3 4 ay cekiyosun hatta benimki kolikti belirli bir saatte baslardi aglamaya belir bisaattede susarsi yani aksam 6 da baslardi 10 kadar durmadan aglardi bunada kolik bebek deniliyor
Canim ya barışmaniza çok sevindim.Allah bir daha ayirmasın.kardeş başka oluyor.gözun aydin olsun.Kızkardeşim annemlere geldi bugün,iki gün whats upptan yazmaya başlamıştım.buzlar erimişti biraz.bugun geldiler pat diye,hüngür hüngür ağladım ,yeğenim de doğduğundan beri görmüyordum yani 5 aydır.cok mutlu oldum sevinçten uçtum:)
Gebelikten daha beteri olamaz ya, gaz var evet ama en azından sürekli depresyon - okb halim yok şükür.Oh rahatlıyacaksin ama bak bebekte gaz olayı diye bisey var gebelikten daha beter haberin olsun :)
Bizim sığır anlamıyor.Canim havalar halen serin.bence bebisi sicak tutun.soguktan da gazi olabiliyo.
Ya bu cevap öyle güzel görünüyor ki gözüme. Yine ağır bi depresyon atağı yaşadım. Bunu duymaya acayip ihtiyacım vardı. Yani psikolojim iyi olsun ben kendimde olayım varsın gaz derdiyle uykusuzlukla uğraşayım.Gebelikten daha beteri olamaz ya, gaz var evet ama en azından sürekli depresyon - okb halim yok şükür.
Bunu duymak ne kadar güzel. Çok şükür barıştınız ya. Zaten et tırnaktan ayrılır mı ki.Kızkardeşim annemlere geldi bugün,iki gün whats upptan yazmaya başlamıştım.buzlar erimişti biraz.bugun geldiler pat diye,hüngür hüngür ağladım ,yeğenim de doğduğundan beri görmüyordum yani 5 aydır.cok mutlu oldum sevinçten uçtum:)
Amin canım.bir yanım eksik kalbim yaralıydı hep.gözyaşlarım sel oluyordu.elime doğdu,elimde büyüdü,çok düşkünüm çokCanim ya barışmaniza çok sevindim.Allah bir daha ayirmasın.kardeş başka oluyor.gözun aydin olsun.
Depresyon atağı nasıl oluyor? Vücudunda herhangi Bi değişiklik oluyor muYa bu cevap öyle güzel görünüyor ki gözüme. Yine ağır bi depresyon atağı yaşadım. Bunu duymaya acayip ihtiyacım vardı. Yani psikolojim iyi olsun ben kendimde olayım varsın gaz derdiyle uykusuzlukla uğraşayım.
Bende kardeşimle küsmüştüm bizimki inatçıydı çok bizde yeni barıştık. Erkek ama benim kardeş o yüzden zor oldu ama kendi barıştı benim kırgınlığım hemen geçerAmin canım.bir yanım eksik kalbim yaralıydı hep.gözyaşlarım sel oluyordu.elime doğdu,elimde büyüdü,çok düşkünüm çok
Konuşuyoruz bebek cok hareket etmiyo falan diyince elinle gobegini oksamiyor musun o zaman oynuyor dedi.dedim ben yeni toparlanıyorum onu hic hissetmedim ki gobegimi falan elleyeyim.biraz bahsettim insanlara rol yaptigimdan bebegi hic istemedigimden umurumda olmadigindan.kötü oldular vicdanları sızladı anladım.onlar da pişman belliydi.Bunu duymak ne kadar güzel. Çok şükür barıştınız ya. Zaten et tırnaktan ayrılır mı ki.
Anlatılmıyor kiDepresyon atağı nasıl oluyor? Vücudunda herhangi Bi değişiklik oluyor mu
Hep ben barışırdım suçluyum der pisman olur ozur dilerdim.on yas kucugum o benim,emegim annem ve babamdan dahi cok..birikmisim bayagı onlar da gelmedi beş ay küs kaldık.Bende kardeşimle küsmüştüm bizimki inatçıydı çok bizde yeni barıştık. Erkek ama benim kardeş o yüzden zor oldu ama kendi barıştı benim kırgınlığım hemen geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?