- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Ah aslım ahh.. biliyorum o günleri unutur muyum.. ben ilk haftalarda da yemediğim halde kilo aldım. Salgına yakalandım, sonrada ilaçlardan fena ishal oldum. Yeni düzeliyor gibi. Ama buna rağmen 6,5 kilo aldım ya. Şeker aleti getirdi kv. Onunla takip ettik bikaç gün. Abes bir değer cıkmıyor. Bunca sorunuma ve çoğu zaman aç kalmama rağmen nasıl alıyorum ne ben anlayabildim ne hemişire. Dr zaten kendi havasında. Bu gittiğimde sıkıştırıcam. Adam akıllı cevap vermezse daha da gitmem. Pekmez bu hafta yemeye başladım canım. Süt de gün içinde azar azar içiyorum yoksa dokunuyo. Yoğurdu da artırayım. İnşallah sende de birşey çıkmıcak, çıksada önemli birşey olmıcak Allahın izniyle. Çünkü yaşadığımız kaygı, diğer insanlara göre o kadar farklı tepki yaratıyoki bedenimizde...Kız bende öyleydim ya ve diyodum bebek 1 kilo doğucak diye korkuyodum ama çok şükür o açlığa 2.900dogdubak sende benim gibi belliki yemek yiyemiyosun nefes darlığı korkusundan bide, her sabah bi kaşık dolu dolu pekmez ye üstüne su iç bebeğe kilo yapıyo bide her gece 1 bardak süt iç bana doktor dedi yemek önemli değil süt yoğurt vs.tüket bolca diye ben sürekli yoğurt yiyodum günde 2 3 tabak ve hergece süt o yüzden böyle yap. Inanirmisin dün akşam ağladım eşime dedim ben bu nefes darlığı ve korkusu yüzünden napıcam dedi bari 2 3 ay dayan bebek ek besine gecicek bebeği anne sütünden etme dedi doktora gidince belki kendi mama verir söz dedi o zaman sesimi etmem ya varya beni mahvetti bu takıntı ve nefes darlığı seni o kadar iyi anlıyorum ki 36 hafta çektim ben