Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

İnsanın aklına zaten en kötüsü geliyor sen içini rahat tut Rabbmze yönel duayla değişmeyecek hiçbirşey yok

Bende uyuyamadm aslında uykum çoktu ama uyannca kötü olacam dıye uyuyamadm sonra bir iki saat gözüm kapanmış sabah yürüyüşe gıttm biraz kendime geldim eczaneden pasıflora aldım bir çare bir faydası olur dedim psıkytrse tekrar gitmek istemiyorm ilac tedavisi başlatırz demişti doğuma kadar dayanayım doğumdan sonra gecmezse o zaman ilaç tedavisi göreyim o zaman bebekte doğmuş olur en kötü sütten kesilir bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum ama

Benm icin cocklar kucuk benden ilgi bekliyor esım artık bilerek yaptıgını dusunu yor kotu oldum an ondan yardm istesem daha cok uzerıme gelıyor bagırı yor Rabbım kimseye muhtac ettirmesin kim ister boyle olsn en cokta cocklarma uzuluyorum onlara karsı sabrım azalıyor tamda ilgi beklerken
Birebir aynı düşüncelerdeyiz. Benim eşimde anlamıyor malesef.

Kızlar 1 saat otobüs yolculuğuyla kv.ye gidiyorum köye. Ama suan midem bulancak gibi ve daralıyorum ter basıyor. İnşallah bişey olmadan giderim ya. Mesajlarınızı okudum ama cevap yazamadım. Çıkıyorum suan.

Amin canım. 4 yaşına girdi oğlum. Ev işi de yaptım mı kaptırıyorum ben ya. Bi süpürüp oturayım diyemiyorum. Bi yer dağınıkken sadece tek odayı toplayınca huzursuz oluyorum. Şimdi ağırlaştıkça iş de zor geliyor ağrılar başlıyor hemen.

Aminn arkadaşım. Allah sanada sabır versin tekrarını yaşatmasın inşallah.
Canim cok sukur bir daha olmadı suan 6 aylık kızım var

Bendede tam aksine ebeler illallah dedirtmisti:)) aynen dediğiniz gibi çatı muayenesinde artık belli oluyor doktor bile diyo zaten sen şimdiden böyle yaparsan normal doğum nasıl olur diye ayy aklıma geliyo hala tuhaf oluyorum 48gun oldu :deli:
Siz normal yaptınız ama dimi ben yapamadım işte o kadar çatı muayenesine yeter dedim gayrı

Siz normal yaptınız ama dimi ben yapamadım işte o kadar çatı muayenesine yeter dedim gayrı
Evet ben normal doğum yaptım ikinci dogumdu benim ilkinde hiç anlamamistim kendimi kasmamistim doktor dememişti sadece bi bakicam alet ile demisti meğer adam sokmuş eli:)))) ben şunu anladim o zaman insan o an başka şeyler düşüncek hiç sonradan o korkumu attım önüne gelen ebe çatıya bakmis ti ikinci dogumda da ebe sağolsun canı sıkıldıkça bakiyodu sanki ben tabi orali bile değildim aklım fikrim nefes alamazsam bayilirsam diye yanıbaşında herkesin farklı bi korkusu var benimde hep masadan kanamadan nefessizlikten vs.kalkamicam korkusu vardı ya şimdi birdaha hamile kalmamak için 3 4 yöntem ile korunucam o dereceyim korkudan

Evet ben normal doğum yaptım ikinci dogumdu benim ilkinde hiç anlamamistim kendimi kasmamistim doktor dememişti sadece bi bakicam alet ile demisti meğer adam sokmuş eli:)))) ben şunu anladim o zaman insan o an başka şeyler düşüncek hiç sonradan o korkumu attım önüne gelen ebe çatıya bakmis ti ikinci dogumda da ebe sağolsun canı sıkıldıkça bakiyodu sanki ben tabi orali bile değildim aklım fikrim nefes alamazsam bayilirsam diye yanıbaşında herkesin farklı bi korkusu var benimde hep masadan kanamadan nefessizlikten vs.kalkamicam korkusu vardı ya şimdi birdaha hamile kalmamak için 3 4 yöntem ile korunucam o dereceyim korkudan
Gercektenmi cnm okadar da degil herkes kacinciya yapior ki herkesin korkusu vardir
Benim suanki korkum herseyden beter plasentam midir nedir asadaymis aradi ebe iste 30 haftaya sonra yine bakilcak korkuom ya suanlik yapamiorlar birsey

Benim durumumda olan varmi plasenta asada yeterki 38 haftaya kadar dursunda fark etmio sezaryan yada normal yeterki vaktinde osun

Gercektenmi cnm okadar da degil herkes kacinciya yapior ki herkesin korkusu vardir
Benim suanki korkum herseyden beter plasentam midir nedir asadaymis aradi ebe iste 30 haftaya sonra yine bakilcak korkuom ya suanlik yapamiorlar birsey
Benimde bu ikinci gebelikte plesentam aşağıdaydi doktor demisti yukarı çıkmazsa sezeryan olucaksın 25 haftalik ken yukarı çıktı işte ağır kaldirmicaksin çok dikkat et ayaklar yukarı kaldırıp hep uzan bana doktor öyle demisti stres sıkıntı yapma. Bu arada o 3. Veya 4. Çocuk yapanlara karşı değilim kız ben doğumdan korkmuyorum ben hamilelikte kaldiramiyorum bu hastalık ile ve sonrasında da psikolojikmen zorlanıyorum ben doğum korkusundan değil bu hastalık ile olunca çok kaygılı oluyorum Allah isteyen herkese nasip etsin ve hamile kalmak istemeyene nasip etmesin valla benim evlatlarimi bagislasin bana beni onlara bagislasin artık bana 3.bebek nasip etmesin bu hastalık ne zaman tamamı ile yok olur gider o zaman yaparım 3 4 5 6 7:KK76:

Benimde bu ikinci gebelikte plesentam aşağıdaydi doktor demisti yukarı çıkmazsa sezeryan olucaksın 25 haftalik ken yukarı çıktı işte ağır kaldirmicaksin çok dikkat et ayaklar yukarı kaldırıp hep uzan bana doktor öyle demisti stres sıkıntı yapma. Bu arada o 3. Veya 4. Çocuk yapanlara karşı değilim kız ben doğumdan korkmuyorum ben hamilelikte kaldiramiyorum bu hastalık ile ve sonrasında da psikolojikmen zorlanıyorum ben doğum korkusundan değil bu hastalık ile olunca çok kaygılı oluyorum Allah isteyen herkese nasip etsin ve hamile kalmak istemeyene nasip etmesin valla benim evlatlarimi bagislasin bana beni onlara bagislasin artık bana 3.bebek nasip etmesin bu hastalık ne zaman tamamı ile yok olur gider o zaman yaparım 3 4 5 6 7:KK76:
Seni anliom cnm ya ins gecer bende bu hamilelikte iste hep stress kafayi takiom o plasenta yi taktim 19 haftalikim ins 30 haftalikken yine bakacaklar ama öle yat dinlen demediler ama iste cok kötu degil demis ebeye bilgi korkuom olsun sezaryanda olsa raziyim ama 38 haftaligi kadar kalsin cnm ya ins cikar yukariya yaaaa hic iyi degilim sen kac haftalikken ögrendin öle

Seni anliom cnm ya ins gecer bende bu hamilelikte iste hep stress kafayi takiom o plasenta yi taktim 19 haftalikim ins 30 haftalikken yine bakacaklar ama öle yat dinlen demediler ama iste cok kötu degil demis ebeye bilgi korkuom olsun sezaryanda olsa raziyim ama 38 haftaligi kadar kalsin cnm ya ins cikar yukariya yaaaa hic iyi degilim sen kac haftalikken ögrendin öle
Ben 17 haftalikken öğrendim 25 de çıkmıştı seninkide çıkar ya Allahın izniyle çıkmazsa da dikkat edersin 38.haftaya kadar durur milletin ne zorlu hamilelik leri oluyo allah koruyor korkma sen Allahın izniyle inşallah hiçbişey olmaz

Ben 17 haftalikken öğrendim 25 de çıkmıştı seninkide çıkar ya Allahın izniyle çıkmazsa da dikkat edersin 38.haftaya kadar durur milletin ne zorlu hamilelik leri oluyo allah koruyor korkma sen Allahın izniyle inşallah hiçbişey olmaz
Ins cnm Aölah var ya aymen kanamalari olior yasatir Allaha siginiom Allaha guveniom ins sende dua et ismen adim fatma

Cok guzel bırsey dedın insan bu haldeyse hamile olmamalı Yanı cocklarada yazık bizede benm ucuncu kaza oldu bende ınsallah ameliyatla doğum kanalı kapatacm Allah Olmayanlara versın

Kızlar ben bugun pasıflora surupu aldım acaba ıceyım mi bu gece uyumadan once yada kotu olduktan sonra mı ıcsem bılemedım

Dun gece uyumadm ya uykum geliyor ama sımdı uyusam gece uyanırım dıye uyumuyorm
Uyuma sakin şimdi uyursan uykum hepten gece gider çok fazla uykunun kaçırma çay vs.tuketme saat 11 gibi gözlerini 20kez aç kapa aç kapa yavaş yavaş zaten gözün yorulur sonra kapat uyu pasiflora da kötü olursan iç şimdi içme boşu boşuna sersemleme

Back
X