Panik ataklı hamişler buraya

mutluyum canım çok şükür arada bizim de ipler geriliyo ama idare ediyoruz.inş.bebekle daha daiyi olur canım aranız

allah mutlu etsın daıma senı canım .....sanırım bızımkı bıraz bebişle beraber daha ıyı olur umarım...esim cok kıskanc

aynen canım ben de çok çekiyorum o kıskançlıktan ama herşyine boyun eğiyorum sadece bu konuda yoksa bizde kötü olucaz.bi de benimki baştan öyleydi biliodum o yüzden katlanıyorum

evet canım 7 ay once berbattı ılıskımız sımdı oncekıne nazaran ii bakalım bebek yapınca elım kolum baglandı cok sukur sımdı ıyı gıbıyız

eşim fesfood dukkanı var gec gelıyor bıde 11 gıbı bu saate kadar yalnız oluyorum evde bı aksam yemeklerıne gelıyor 7 gıbı falan sıkıntıdan catlıcam ....

akraba arkadaş falan yok mu canım komşu falan valla burda komşularım olmasa ben kafayı yerdim herhalde

varda pek gıdıp gelmeyız bırbırımıze benım taraf hep antalyada esımın akrabası burda komsularım yaslı sadece bır kız arkadasım var arada yolu duserse ugrar ıste oyle

ben tek cıkmam hıc dısarı cok kızıyor uyuz işte ne olacak bebek olsun karısmıcakmıs ole dıo

anlıyorum canım ben de manisaya ilk gittipimde öyleydim zor gerşekten.neyse ya belki zaman geçtikçe çevre yaparsın

aynen ben de tek asla çıkamam düşünsene manisanın çarşısını bir sene sonra öğrendim daha hala tam bilmem.neyse ki çocuk oluca rahalıcaksın galiba baya

yok canım cıkmıyorum burdayım yarım saate gelır ozaman cıkıcam en azından ınternette buraya takılmama ızın verıyor tek kadınlar var dıe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…