Panik eş sıkıntısı

Squidy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
792
1.170
113
Merhaba hanımlar,
Benim iki yıldır devam eden mutlu bir evliligim var. Maalesef son bir yılda iki kere düşük yaptım ve bunlar beni çok yıprattı. İkinci düşükten sonra biraz kendimi toparlamak için işimden ayrıldım. 4 aydır çalışmıyorum .

İlk işten ayrıldığım zaman eşim nasıl geciniriz diye panik oldu. Bende olabildiğince tutumluyumdur (eşimin tersine) Eşimin maaşı süper lüks yasatmasa da yetecek kadar. Neyse bu aya kadar gayet güzel idare ettik. Bu ay düşük sebebini araştırmak için yapılan testler, doktor masrafları falan derken sanırım ipin ucu biraz kaçtı ama sadece o kadar. Kartlara, sağa sola borcumuz yok.

Bu aralar eşimin işi de biraz durgun gibi. kendisi satış işinde ve bu dalgalanma durumları hep oluyor aslında.

Biraz masraf oldu, işler az kötü gitti diye adam karalar bağladı. O kadar ki en son ne zaman ilişkiye girdiğimizi bile hatırlamıyorum. morali bozuk olduğu için yapamiyormus .

Birkaç yere iş için başvurdum ama cevap gelmedi. bir yandan da hayatımda ilk defa birazcık dinleniyorum. hep gitmek istediğim ama çalıştığım için gidemediğim kurslara gidiyorum. hep ben bu adamı toparlamak zorunda mıyım? azıcık desteği çeksem hemen düşmeye meyilli. acaba çocuk falan yapmasam mi bu adama? çocuğun masrafı da olursa temelli depresyona girer.

Ben ne yapsam şimdi? kendimden vazgeçip işe mi başlasam yoksa az burnu surtsun kendi ayakları üzerinde durmayı öğrensin diye kendi haline mi bıraksam?

kendi haline bırak bence ... Ne zaman kadar senin desteğin olacak eyvallah her şey müşterekte işi çeviremeyince işte ki olayı eve yansıtmak çok yanlış. yarın bir gün çocuğunuz olunca işte ki olayı eve yansıttığı için çocuğa kötü davranmayacağı , onu suçlamayacağı ne malum var böyle tipler . iyi düşünün ...

kendi haline bırak bence ... Ne zaman kadar senin desteğin olacak eyvallah her şey müşterekte işi çeviremeyince işte ki olayı eve yansıtmak çok yanlış. yarın bir gün çocuğunuz olunca işte ki olayı eve yansıttığı için çocuğa kötü davranmayacağı , onu suçlamayacağı ne malum var böyle tipler . iyi düşünün ...
Hele ki çocuğumu suclasin parçalarım onu :sinirli: kendi öz oğlu olmasına rağmen kv bile bırak biraz hayatı öğrensin diyor. Toplumda hep kadın güçsüz gibi görülür ama ben kendimi ondan çok daha güçlü hissediyorum.

Hele ki çocuğumu suclasin parçalarım onu :sinirli: kendi öz oğlu olmasına rağmen kv bile bırak biraz hayatı öğrensin diyor. Toplumda hep kadın güçsüz gibi görülür ama ben kendimi ondan çok daha güçlü hissediyorum.

kv den bile seni tutuyorken .bu konuda oğlunu haksız buluyorken sakın bu fırsatı kaçırma bacım :KK48:. büyümenin bir şeyler öğrenmenin yaşı yok. değişmeyen tek şey değişim sonuçta eşinizde bu huyundan bir şekilde vazgeçecek ama yinede terapi desteğiyle hem daha sağlıklı hem de daha kısa sürede istediğiniz kıvama ulaşır.

bu arada ilk mesajda unutmuşum :KK23:çok geçmiş olsun canım ...

kv den bile seni tutuyorken .bu konuda oğlunu haksız buluyorken sakın bu fırsatı kaçırma bacım :KK48:. büyümenin bir şeyler öğrenmenin yaşı yok. değişmeyen tek şey değişim sonuçta eşinizde bu huyundan bir şekilde vazgeçecek ama yinede terapi desteğiyle hem daha sağlıklı hem de daha kısa sürede istediğiniz kıvama ulaşır.

bu arada ilk mesajda unutmuşum :KK23:çok geçmiş olsun canım ...
Ben terapiye gittim de o delikanlı adam ayaklarında olduğundan gitmedi. Hatta psikolog defalarca bana katkısı olur diye onu da seansa davet etti ama gelmedi kendileri .
Geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim :KK19:

Canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum. Sebebi neymiş düşüklerin? Ayrıca erkeklerin psikolojisi biraz bozulunca cinselliğe yanasmiyorlar kendi eşimden biliyorum. Akışına bırakın bebek işini. Nasip ne zamansa o zaman olacaktır.

Canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum. Sebebi neymiş düşüklerin? Ayrıca erkeklerin psikolojisi biraz bozulunca cinselliğe yanasmiyorlar kendi eşimden biliyorum. Akışına bırakın bebek işini. Nasip ne zamansa o zaman olacaktır.
Çok teşekkür ederim. Kan pıhtılaşmasi dan dolayı düşük oluyormuş. Hamile kalırsam her gün iğne vurulacagim. zaten adam böyle olursa hamile kalmam da mümkün değil :KK12:
Bebek işini akışına bırakmaya karar vermiştim ama artık acaba uzun bir süre sonraya mi ertelesem diye düşünmeye başladım.

Erkeklerin genelinde var sanırım bu. Hayatta bi şeyde pürüz olsun "ölüyorum bitiyorum yıkıldım Allah toparlanamam"
Bir de hemen cinsel istekleride bitiyor kafalarına bi sey takınca.
Biraz debelensin tek başına. Sizde is arıyormus gibi yapın ;)

Erkeklerin genelinde var sanırım bu. Hayatta bi şeyde pürüz olsun "ölüyorum bitiyorum yıkıldım Allah toparlanamam"
Bir de hemen cinsel istekleride bitiyor kafalarına bi sey takınca.
Biraz debelensin tek başına. Sizde is arıyormus gibi yapın :KK66:
Demek ki kocam bu konuda tek değilmiş. kaç kere yakınlaşmak için adım attım ama yok! hele dün bakire kız gibi davrandı. Şimdi olmaz falan diyor :deli: kocam açmamış bir gonca gülmüş diye bi konu daha açabilirim :KK45:

Biraz bencil ol. Birak biraz kendi haline cocuk olunca mecbur masraglar articak alistirma olsun onada boraz elindeki parayi tutmayi öğrensin

Demek ki kocam bu konuda tek değilmiş. kaç kere yakınlaşmak için adım attım ama yok! hele dün bakire kız gibi davrandı. Şimdi olmaz falan diyor :deli: kocam açmamış bir gonca gülmüş diye bi konu daha açabilirim :KK45:
Yok yahu, evli değilim amma velakin erkek arkadasim bu tipten.
Kafasi bozuk oldugunda yok dur simdi degil, ya kafamda bi seyler var ondan, kafam biseylere takik dur. Türlü türlü cevaplar.

Back
X