Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Çok uzağım Bursa’ya ama bukadar uzaktan işe yarar derseniz kızlar deneyebilirim aslında . Çünkü sen çok memnunsun niloyacım ii bi referans bu..
Ben korona pandemi sürecinde gitmeye korkmuştum istersem online seans yapabileceğini yaptığı kişiler olduğunu söyledi. Ama ben gitme taraftarı oldum ve gittim. İnternet üzerinden Okan Ufuk İpek diye aratırsan kendisine ulaşabilirsin. Çok şükür iyiyim bundan iyisi Şamda kayısı 1 yıldır kendisine gidiyorum. Tüm sorunlarımı biliyor doktordan öte bir arkadaş gibi davranıyor insana sen hastasın şöyle yapmalısın böyle yapmalısın diye insanı diğer insanlardan soyutlamıyor. Kendine olan özgüvenini yerine getiriyor. Bugün görüştüğümde bana dediği siz hastaysanız ben de hastayım siz iyi iseniz ben de iyiyim. Umarım bu şekilde devam ederim. Eski günlerime dönmekten çok korkuyorum.

Canım işin mantığını öğrenince sanırım dönüş olmuyormuş eski günlere. İnşallah hiçbirimiz dönmeyiz.

Bugün kendimi şanslı hissediyorum. İnternetten satışını yapan biriyle buluştum ve bu fincanı aldım. Nasıl çok beğendim. Memleketimi ne güzel bardağa yansıtmışlar şuan eve geldim Nescafemi içiyorum. Bu aralar spor yapıyorum bu kadar mı denk gelir bunu sosyal bir platformda satışını yapan bir üniversitede doçent beden eğitimi öğretim görevlisi birinden aldım. Güzel insanlarla tanışmak da insanı mutlu ediyor.

Yalnız çekerken fincanlar totosunu dönmüş birbirine az önce kavuşturdum onları sevenler ayrılmasın efenim

Kızlar bakın ben sporun da çok faydasını gördüm şu günlerde spor yapıyorum. Yürüyüş, dans ve egzersiz... Yakınımdaki spor salonu açılınca yazılıcam gerçekten iyi geliyor insana.

Eklentiler

• Screenshot_20200723-170313.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 35
Çevrendekiler anlamaz canım takma yaşamayan anlamaz bu hastalığı doktorun ve eşin anlasın yeterli. Doktorum da anlıyor eşim de çok şükür. Bigün doktoruma ulaşamadım tlfda öyle korktum ki ağladım. Kendisiyle konuştum bigün Bursa'yı bırakıp gitmeyi düşünür müsünüz gelecekte diye hayır şuan öyle bir plan yok dedi rahatladım.

Ben diyorum ki korona var dışarıda gezemem hemen diyorlar ki sen böyle yaparsan hastalanırsın tabi. Hala her gün 20 ye yakın kayıp veriyoruz. Yoğun bakımda bir sürü insan var. Böyle rahat davrandıkça kurtulamayız virüsten. Çok şükür eşim bir şey demiyor anlıyor beni. O da dikkat ediyor.

Canım bak ben bu süreçte çok korkmuştum doktorumla konuşunca rahatladım. Önceden bi yere gitmeye korkuyordum gelince ya bulaştıysa diye ama doktorum anlattıktan sonra daha rahatladım. Maskeni takıp sosyal mesafeni koruduğun sürece bişey olmaz inşallah nereye kadar kaçıcaz ki bitmek bilmiyor.

Şimdi fellik fellik geziyorum umarım bugün korona geçmemiştir. Eşim izne çıksın heyecanla bekliyorum ya kötü bişey olursa diye de endişe yaşıyorum. Geçen yaz tatilimiz çok güzel geçmişti. Umarım bu yaz da öyle geçer hazırlıklarımı yapıyorum. Bayramın 4.gününü iple çekiyorum diyebilirim.

hangı doktor acaba belkı bızede faydası olur

Sağolun kizlarr annemin saçma sapan alınganlıklari olmasa herşey çok güzel aslında
Ya öyle deme o senden ayrılacağı için öyle yapıyor bir de onu düşün ama ben arka sokağa çok yakın bir yere evlendim düşün bağırsa duyucam ama evden ayrıldıktan sonra çok üzüldüler değdi mi hayır zırt pırt uğruyorum bigün yeter diyip kovmasalar bari kızım da biraz cadı bağırıp duruyor istediği olsun diye kafaları şişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…