- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.881
odeme seansdan once eft yapiyorum benim arkadasim tavsiye etti bana o benden once basladi ama onun skntisi baska bayağida memnun kaldi bakalim inanmak basarmanin yarisidirOnline üstelik çok pahalı canım ödemeyi nasıl yapacaksın?
İlacı bildim canımm iyi gelmedi mi? Çok verilen bir ilaçLu.... ilacin ilk 2 harfivalla burda herkez ayni dertten muzdarip olunca en azindan ben kafayi yemiyorum cogu kiside bu var die rahatliyorum ne yalan soyliyim
Evet inanmak başarmanın yarısı katılıyorum. İyi bi kişi referans varmış yoksa dolandırılma falan olmasın dedim. Gönlünce olsun canım inşallah iyi gelirodeme seansdan once eft yapiyorum benim arkadasim tavsiye etti bana o benden once basladi ama onun skntisi baska bayağida memnun kaldi bakalim inanmak basarmanin yarisidir
Evet canım önemli olan bunu zihnimize anlatabilmekte.Eğer beynimize bunu anlatabilirsek bu hastalığı yeneceğizArkadaşlar terapiden yeni geldim. Bugün tanışma ve panik atağın vücutta neler yaptığını öğrendiğim bir seans oldu. Psikoloğum çoooook tatlı bir kadın. Epey güldük seans esnasında. Bir sonraki randevum 15 gün sonra. Ve şu cümlesi çok mutlu etti beni. 'bu yaşadığın geçici bir durum'
İnşAllah canım. Tek başıma başaramadım. Psikolog yardımıyla başaracağıma inanıyorum.Evet canım önemli olan bunu zihnimize anlatabilmekte.Eğer beynimize bunu anlatabilirsek bu hastalığı yeneceğiz
Çünkü beynimiz çok güçlü.Bu hastalıklar genelde geçmişten kaynaklı ortaya çıkıyor.Allah çok büyüktürİnşAllah canım. Tek başıma başaramadım. Psikolog yardımıyla başaracağıma inanıyorum.
Yok canım öyle olsa adam kalmazdı dünyada.Umarım alışverişte korona geçmemiştir.
Hiç korkma yan etkilerinden.Hepsi geçici zaten hafif ilaçla başlatıyor doktorlarımız.Olumlu yönde çabaların olması çok güzel arkadaşlarseviniyorum okudukça . Covid için ben bazen çift maske takıyorum napim psikolojik olarak daha ii hissettiğim için .tabi mesafeyi de koruyorum . Bende düşünüyorum artk online terapi ama bu konuda biraz yardıma ihtiyacım var iyi bir psikolog önerisi konusunda..ilaç kullanamam sanırım yan etkilerinden korkuyorum.
Ben terapistimi önerebilirim. 1 yıldır kendisine gidiyorum. Çok kötü olduğum zamanlarda msj atıyorum uygun zamanda arayıp destek sağlıyor. Doktorum candır canOlumlu yönde çabaların olması çok güzel arkadaşlarseviniyorum okudukça . Covid için ben bazen çift maske takıyorum napim psikolojik olarak daha ii hissettiğim için .tabi mesafeyi de koruyorum . Bende düşünüyorum artk online terapi ama bu konuda biraz yardıma ihtiyacım var iyi bir psikolog önerisi konusunda..ilaç kullanamam sanırım yan etkilerinden korkuyorum.
Tahmin ettiğim gibi geçmiş canım çok sevindim adınaArkadaşlar terapiden yeni geldim. Bugün tanışma ve panik atağın vücutta neler yaptığını öğrendiğim bir seans oldu. Psikoloğum çoooook tatlı bir kadın. Epey güldük seans esnasında. Bir sonraki randevum 15 gün sonra. Ve şu cümlesi çok mutlu etti beni. 'bu yaşadığın geçici bir durum'
Çok sağol canım. En azından mutlu ayrıldım terapiden mutlu ve umutlu.Tahmin ettiğim gibi geçmiş canım çok sevindim adına
Hiç korkma yan etkilerinden.Hepsi geçici zaten hafif ilaçla başlatıyor doktorlarımız.
Ayyy inşaAllah hafif etkili şeylerse cesaret edebilirim özgenur canımmHiç korkma yan etkilerinden.Hepsi geçici zaten hafif ilaçla başlatıyor doktorlarımız.
Güzellik nerelerdesin napiyosun bakalım :)Çünkü beynimiz çok güçlü.Bu hastalıklar genelde geçmişten kaynaklı ortaya çıkıyor.Allah çok büyüktür
Çok uzağım Bursa’ya ama bukadar uzaktan işe yarar derseniz kızlar deneyebilirim aslında . Çünkü sen çok memnunsun niloyacım ii bi referans bu..Ben terapistimi önerebilirim. 1 yıldır kendisine gidiyorum. Çok kötü olduğum zamanlarda msj atıyorum uygun zamanda arayıp destek sağlıyor. Doktorum candır can
Ben de şöyle söyliyim şuan hiç ilaç kullanmıyorum ama yeniden nüksetme korkusu ile yaşıyorum. Geçen sene eşimin yıllık izni bitince tatilden gelmiştik yine nüksetmişti umarım yine öyle olmamNiloyatospikk canım alintilayamadim, kendimi gayet iyi ve enerjik hissediyorum çok şükür. Gece ilacını bıraktık, bir ay olacak. Ayrıca herkesin gelişmelerini okuyorum burada olumlu yönde değişmesi beni çok sevindirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?