Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Çok güzel anlattın canımm.. biraz daha araştırdıktan sonra kendisine ulaşıp ,online şekilde fayda sağlayacaksa başlayayım ben de
Tamam canım nasıl istersen mesela bugün seansa gidemedim işlerim vardı. Kendisine dün msj attım randevumu iptal ediyorum ama tlfda sormam gerekenler var dedim bugün aradı ve biraz rahatladım.

Kizlar benim online seansim cocugum oldugu icin saat 10 da baslayacak seansin bölunmemesi adina en az 3 seans alayim gidisata gore ayrintili bilgi vericem sizlere merak edenlere bide simdi asansor mevzu acilmis bende kapali alan korkusu yok araba ya binince sadece hiz yapilirsa ve yanimizdan buyuk arac gecerken cok panik oluyorum ben ama karnim agrisa panik oluyorm disim agrisa bu nie agridi die dusunuyorumneyse olumlu olalim halledicez agiz burun giriscez bu illete

Merhaba Ben Surp Pirgiç Ermeni Hastanesinde Paikolog Şefik Bakırcıya gidiyorum kendisi beni ve biçok kişiyi iyileştirmiş harika bir psikologtur fiyatıda uygun işini gerçekten çok iyi yapan profösör ayarında bi psikolog ben okadar gezdimki en ünlü hastanelere gittim şefik beyde kaldım senelerdir ve hiç bırakmam

Merakla bekliyoruz canım. İnşallah iyi geçer seansın. Keşke ben de 2 seans alsaydım bugün. Çünkü atak anında ne yapmam gerektiğini söylemedi. 2 hafta sonraya kaldı. Sadece bir şey yapma bekle dedi.

Ben de tam tersi hızı çok severim.
He karnım ağrıyınca niye ağrıdı diye ben de takarım kafaya

Çok aşırı sinirliyim kim ne dese çok tepkili cevaplar veriyorum anlam veremedim kendime çok kızıyorum herşeye atlıyorum çünkü bırak herkez kendi işini kendi yapsın çünkü sonra yine yaranamıyosun

Çok teşekkür ederim bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…