Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Canım ben öğretmenim. 30 yaşımdayım. 6 sene bitti evlilikte. Bir kızım var. Evlilikten önce çoooook neşeli mutlu ve huzurluymuşum. Evlendikten sonra eş ailesi sorunlarının ortasında kaldım. Her şeyi kafama taktım ve en sonunda panik atak oldum. Değer miydi aslaaa. Şimdi de iyileşmeye çabalıyorum. Gezmeyi çok sevmem. Artık evde durmayı da sevmiyorum kitap okumayı çok severdim panik ataktan önce şimdi bunalıyorum. Korkularım yüzünden tek sosyalliğim okula gitmekti şimdi o da yok

Canım tanistigima memnun oldum Allah kızına uzun hayırlı güzel ömürler versin bak şimdi evlendikten sonra huzurum gitti deyince korktum bi eşinle aranız nasıl canım? Ben de kitap okurken çok bunaliyorum yalnız değilsin. Bir de bende dikkat dağınıklığı var düşman başına. Hiiiic odaklanamiyorum. Evet hicbirsey için üzülmeye can sıkmaya değmez üç günlük dünya dimi

Senden de kısa bir tanıtma yazısı alalım
Öhöm. 27 yaşıma gireceğim. Kimya mühendisiyim, şimdi bir tekstil laboratuvarinda lab sorumlusuyum. Ama burdan ayrılacağım, oturacagimiz yer ters düşüyor iş arıyorum bir yandan. İki hafta sonra evleniyorum inşallah İstanbul'da yaşıyorum. Benim ruh halim sabit değildir sürekli değişir. O yüzden bir ara bipolar miyim ben diye tüm Dr lara sormuştum genel olarak 10+ senedir panik atak anksiyetem var. Hamdolsun başka sağlık sorunum yok. Bu arada benim de çok arkadaşım yok, çoğunu eksilttim hayatımdan iyi de ettim. Asosyal sayılırım evden işe işten eve evi seviyorum

Ben de çoooook memnun oldum canım eşimle aram çok şükür iyi. Ancak aileleri görmezden gelemiyorsun evlilikte. Mutlaka bir yerde karşılaşıyor insan ya da bir yerlerden haber geliyor. Her aile böyle olmaz çok mutlu insanlar da var. İnşallah hayırlı seni çokça seven bir aileyle akraba oluyorsundur.

Ben de asosyal sayılırım ama bizim durumumuzda sanırım insan içine karışmak lazımmış. Herkese kolay ısınamıyorum ve bu iyileşme yöntemini eledim benim de tek derdim şuan panik atak. Allah başka dert vermesin bizlere ama ruhum çok yoruldu. İnşallah burda iyileşme sevinçlerimizi de paylaşırız.

Çok şükür canım benim Allah daha da mutlu etsin biliyorum görmezden gelinmiyor işte geçen ben de anlattım ya yorgan olayını annem şimdiden gorumceme bilenmiş arada kalıyorum ben de bu ara hep

Amin canım yine de kendimizi biraz zorlamamiz lazım bazı şeyler için. İnan ki iyi oluyor bazen birileriyle konuşmak, kaynasmak

Amin canım canın istemese de sosyalleşmeye çalış iyi geliyor çünkü bugün de canım istemese de bişeyler yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…