- 30 Ocak 2018
- 2.359
- 3.144
- 133
- 35
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.961
Bugün hatta psikoloğa ilk kullandığım ilacı söyledim. Yanlış ilaç vermiş sana dedi. Öyle doktorlar yüzünden insanlar iyileşemiyor dedi. Aynen öyle. Kaç aydır iyileşmeyi bekliyorum.Sen daha yeni başladın canım benim daha demez
Hani şu özelde mi ne gittiğin mi?Bugün hatta psikoloğa ilk kullandığım ilacı söyledim. Yanlış ilaç vermiş sana dedi. Öyle doktorlar yüzünden insanlar iyileşemiyor dedi. Aynen öyle. Kaç aydır iyileşmeyi bekliyorum.
Evet canım o. Özeldeki doktor bana depresyonda etkili ilacı vermişti. Allahtan sonra iyileşmemeye devam edince devlete gittim de panik atak ilacını verdi bana.Hani şu özelde mi ne gittiğin mi?
Bundan sonra iyi olursun inşallah ben de sporumu yaptım duş alıcam şimdi gündüz de yürüyüşümü yaptım.Evet canım o. Özeldeki doktor bana depresyonda etkili ilacı vermişti. Allahtan sonra iyileşmemeye devam edince devlete gittim de panik atak ilacını verdi bana.
Çok ii sero ablacımm.. ben saat ayrıntısını bilmiyordum.brnim kalbim çok hızlı atıyor bazen tek atışlar hissediyor gibiyim. Beni panik yapıyor bunlarBeni şu gerizekalı akıllı saat yaptı öyle kalp sensörü ekg çekiyo falan artık takmıyorum o saati ve nabzımada bakmıyorum canım
İnşAllah canım ya. Çok güzel. Ben de başlasam iyi olur spora. Bir şeylerle meşgul olmak hem ruha hem de bedene iyi geliyor.Bundan sonra iyi olursun inşallah ben de sporumu yaptım duş alıcam şimdi gündüz de yürüyüşümü yaptım.
Kız nabzını ölçen saat mi aldın?Beni şu gerizekalı akıllı saat yaptı öyle kalp sensörü ekg çekiyo falan artık takmıyorum o saati ve nabzımada bakmıyorum canım
Benim çok yakınımda spor salonu var şuan kapalı açılsa hemen gidicem ama pek açılacağa benzemiyor. Çok iyi geliyor spor insana. Zumba yapıyorum yarım saat deİnşAllah canım ya. Çok güzel. Ben de başlasam iyi olur spora. Bir şeylerle meşgul olmak hem ruha hem de bedene iyi geliyor.
Yoksa Yanlış bi üslup kullanmak istemem kusura bakma sero ablaÇok ii sero ablacımm.. ben saat ayrıntısını bilmiyordum.brnim kalbim çok hızlı atıyor bazen tek atışlar hissediyor gibiyim. Beni panik yapıyor bunlar
Bu harikaaaŞuan ilacı da bıraktık bakalım nasıl olacak
Estağfurullah kuzum o değişik atımlar bendede oluyo o an bi panık anlık oluyorum sonra umursamıyorum ama uzun sürerse ayyy Allah korusunYoksa Yanlış bi üslup kullanmak istemem kusura bakma sero abla
Almaz olaydım o özellik için almadım da içinde o özellikde olunca benim kayış koptu yine habire baktım durdum kalbime baktım iş kötüye gidiyo sadece dışarı çıktımda takıyorum ve o özelliğinide kapattım bakmıyorum bu sayede :)))) deliyim benKız nabzını ölçen saat mi aldın?
Kullanma zatenAlmaz olaydım o özellik için almadım da içinde o özellikde olunca benim kayış koptu yine habire baktım durdum kalbime baktım iş kötüye gidiyo sadece dışarı çıktımda takıyorum ve o özelliğinide kapattım bakmıyorum bu sayede :)))) deliyim ben
Kullanıyorum ama o özelliği kapadım bakmıyorum artıkKullanma zaten
İşte o özelliği kullanmaKullanıyorum ama o özelliği kapadım bakmıyorum artık
Evet bizim gibi takık insanlara göre değil böyle şeylerİşte o özelliği kullanma
Miden için rezene iç dedim bir kez bile dinlemedin SeroBugün çok stres yaşadım şuan mide ağrısından kıvranıyorum ve kalbimide etkiliyo eee sonra panik geliyo bu hayat bana azap valla ben çabalasamda iyi olmak için etrafımdakiler buna izin vermiyo hep bi sorun var hayatımda hep ama benim dışımda beni stres sinir edenyani şuan beni anlayan bi insan olsa yanımda anlatsam anlatsam ağlasam işte burda psikoloğun kıymetini anlıyoruz keşke acil psikolog olsa mesela şuan atlar giderdim o derece doldum yine ben
Allah korusunEstağfurullah kuzum o değişik atımlar bendede oluyo o an bi panık anlık oluyorum sonra umursamıyorum ama uzun sürerse ayyy Allah korusun
Yarın alacam o rezeneyi vallaha doğuş falan oluyoya hazır sallama rezene olurmuMiden için rezene iç dedim bir kez bile dinlemedin Sero
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?