Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ben de netten araştırmıştım hipnoz konusunu. Kimse önermiyordu.
Doktorum hiçbir tedavi bıçak gibi kesmez demişti onunla ilgili onlar tek seansta iyi olma vaad ediyor. Böyle birşey yok gitmemeniz doğru bir karar demişti. Ama denize düşen yılana sarılır misali gidenleri asla ama asla yargılamıyorum. Bir umut!

Evet canım kullanıyorum. Citoles 10 mg. Bir kaç gün sonra bir ay olacak kullanmaya başlayalı. Ondan önce faverin adlı depresyon ilacını kullanıyordum. Doktorumun söylediğini göre yanlış ilaçla tedavi edilmeye çalışılmışım. Bakalım hem terapi hem de yeni ilacım işe yaracak mı?
Bende cipralex içtim başta 10 şimdi 20 mg.Bu ilaç 6 aydan önce etkisini tam olarak göstermiyor.Yanında başka ilaç kullanıyormusun sakinleştirici adına yada uyku ilacı tarzı?

Merhaba kizlar etiketleme yapilmis ben telefondan giriyorum cok saglikli takip edemiorm cunku telefon ekranimin bir bolumu kirik🙈ben hem psikolog hemde baska bir terapiye basladim enrji cakra terapisi tabi bu benim telaffuzum😂adi yabanci bisi 🤭tam anlamiyla her ikisinide yarilamadan ilk seansda yorum yapmak istemiyorum eger ise yararsa sizlere ayrintili bir sekilde yazicam neler yaptigimi cocuk dusundugum icin cok inanarak saglikli olmaya niyet ederek basladim 2 gun once ilk seansimi gerceklestrdm haftaya tekrar var bakalim

Bende cipralex içtim başta 10 şimdi 20 mg.Bu ilaç 6 aydan önce etkisini tam olarak göstermiyor.Yanında başka ilaç kullanıyormusun sakinleştirici adına yada uyku ilacı tarzı?
Yok canım kullanmıyorum. Akşam uyku için bir tane vermişti ama benim uyku problemim yok. Zaten çok uyuyorum o yüzden kullanmadım. Sakinleştirici de vermedi. Sanırım vermeme sebebi ben psikoloğa gideceğim dedim o yüzdendir. Çünkü psikoloğa giderken belirtiler ortadan kalksın istemiyor psikologlar.

Merhaba kizlar etiketleme yapilmis ben telefondan giriyorum cok saglikli takip edemiorm cunku telefon ekranimin bir bolumu kirik🙈ben hem psikolog hemde baska bir terapiye basladim enrji cakra terapisi tabi bu benim telaffuzum😂adi yabanci bisi 🤭tam anlamiyla her ikisinide yarilamadan ilk seansda yorum yapmak istemiyorum eger ise yararsa sizlere ayrintili bir sekilde yazicam neler yaptigimi cocuk dusundugum icin cok inanarak saglikli olmaya niyet ederek basladim 2 gun once ilk seansimi gerceklestrdm haftaya tekrar var bakalim
Çakra terapisi dediğiniz şeyi anladım. Enerjiye inanırım ben. İnşallah size iyi gelir de bize de yol gösterir.

Ara ara buraya uğra esprilerin çok hoşuma gidiyor.

Çakra terapisi dediğiniz şeyi anladım. Enerjiye inanırım ben. İnşallah size iyi gelir de bize de yol gösterir.
henuz psikolojikmi bilmiorm ama o senasdan sonra oyle bir uyudum ki uyandigimda sanki uzerimde ki gogsumdeki o kocaman kaya kalkmis gibiydi 2 gundur kotu haber okurken yuregim sıkısmiyor aklima anlamsiz dusunceler gelmiyor hemen belirtisi olurmu psikolojikmi anlamadigim icin en az 4 seans daha alip ole karar vericem insallah herbirimiz ohh be dunya varmis dedigimiz gunleri goruruz❤

henuz psikolojikmi bilmiorm ama o senasdan sonra oyle bir uyudum ki uyandigimda sanki uzerimde ki gogsumdeki o kocaman kaya kalkmis gibiydi 2 gundur kotu haber okurken yuregim sıkısmiyor aklima anlamsiz dusunceler gelmiyor hemen belirtisi olurmu psikolojikmi anlamadigim icin en az 4 seans daha alip ole karar vericem insallah herbirimiz ohh be dunya varmis dedigimiz gunleri goruruz❤
Amin canım inşallah. 💕💕

Bir de şunu sorayım o aldığınız seans tanıdık birinden mi nette gördüğümüz? S Sns34

Son düzenleme:
🌳🌿Doğa yürüyüşümden kareler... Geçen sefer gelincikleri fotoğraflamıştım. Bu sefer papatyalar...

Eklentiler

• IMG_20200725_180100.webp
    IMG_20200725_180100.webp
    126,9 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20200725_175701.webp
    IMG_20200725_175701.webp
    91,7 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20200725_175625.webp
    IMG_20200725_175625.webp
    187,8 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20200725_174301.webp
    IMG_20200725_174301.webp