• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Şu an ben de ayni dertten muzdaribim 😔 aslında kafama taktığım bir şeyde yok hani stres yaptım desem streste yapmadım. Ne zaman geleceği belli olmuyor. Basit bir kas ağrısı diye avutmaya çalışıyorum kendimi işte. Kansızlık vs bu tarz ağrılara sebebiyet verebiliyormuş gerçi
Kas ağrıdır muhtemelen kalp ile ilgili bişey olsaydı çıkardı tahlil ve tetkiklerde

Kizlar merhaba 🧡once de yazmistim sanki ama
Esimle cok mutlu guzel Vakit gecirdigim zamanlarda hemen icime birsey doguyor kotu seyler olacak diye surekli zihnimde yankilaniyor kavga etceksiniz gibi seyler boyle durumda kendinizi nasil telkin ediyorsunuz varsa eger 🙈

Kizlar merhaba 🧡once de yazmistim sanki ama
Esimle cok mutlu guzel Vakit gecirdigim zamanlarda hemen icime birsey doguyor kotu seyler olacak diye surekli zihnimde yankilaniyor kavga etceksiniz gibi seyler boyle durumda kendinizi nasil telkin ediyorsunuz varsa eger 🙈
Benim de şöyle oluyor çok iyiysem arkadaşlarla muhabbetimde çok kahkaha attıysam çok güldün ağlayacaksın kesin deyip kötü şeyler olacakmış hissi geliyor çözüm bulamadım :işsiz: telkin falan işe yaramıyor kendiliğinden geçerse geçiyor 😁

Benim de şöyle oluyor çok iyiysem arkadaşlarla muhabbetimde çok kahkaha attıysam çok güldün ağlayacaksın kesin deyip kötü şeyler olacakmış hissi geliyor çözüm bulamadım :işsiz: telkin falan işe yaramıyor kendiliğinden geçerse geçiyor 😁
Ayy aynen iste oyle 😩ama bu huzursuz ic hali beni artik yormaya basladi 🙄

Dün öğleden beri pek iyi değilim yine bugün de tam azcık dışarı çıkalım dedik yağmur yağdı ama çıkmak istiyorum evde çok daralıyorum şu keyifle kahve içtiğim günler yine gelecek mi Allahım çok üzülüyorum çok

Back
X