Çocukların derslerinden evvel ilk başta sağlıklı bir anne daha önemli dersler telafi edilir bu sene tüm çocukların dersleri geride hastaneye gitmeye korkma yarın gideceksin aklına kötü düşünceler getirme bugün benim iyi olmam için doktorla buluşma günüm de aklına kötü olduğun anları getirme eğer düşünceler gelir engel olamam dersen muayeneye kadar kulaklık tak müzik dinle düşüncelerinle yüzleş korktukça daha çok geliyor bunu bil ben dedim hayır korkmuyorum gelirsen gel bir zaman sonra daha az geldiler bugün kalbim sıkıştı dedim hayır o kas ağrısı ne yapayım şimdi acile mi gideyim gidip baktırdım işte damarlarıma baktılar tıkalı damar yok yazdıysa Allah ben buna engel olamam evet bazen aşırı korku da geliyor sonra diyorum kendime öleceksen istediğin kadar kaç diyorum sonra rahatlıyorum evet ölümden çok korkuyorum

ailemi erken kaybetmekten de çok korkuyorum eğer bunları düşünürsem şuanın tadını çıkaramam Neslican Tayı bilirsiniz bir bacağı olmamasına rağmen birçok kemoterapi almasına rağmen protez bacağıyla gidip de evde yatmadı günlerini dolu dolu geçirdi hep mutluluk saçtı etrafa birçok insana anın tadını çıkarmanın ne kadar değerli olduğunu gösterdi acılar çekti ama gülümsedi geleceğe umutsuz bakıp yatağa atsaydı kendini son günlerini ailesiyle yahut memleketine gidip vlog çekerek geçiremezdi ölmeden bikaç ay önce ne kadar uzak olan memleketine gitti ve çocukluğunun geçtiği yerleri gezdi eğlendi ölüp ölmeyeceğini bilmiyordu ama o umut dolu düşünceleriyle anı keyifle yaşadı Allah rahmet eylesin geleceği düşünüp geçmişle dertlenip şuanda içtiğim kahveyi zehir etmemem gerekiyor kendime