- 12 Haziran 2019
- 627
- 306
- 103
- 31
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #8.721
Canım 14/9 13/9 o aralarda seğir ediyor ama zonklama var kafamın sol arka tarafındaTansiyon aletim yok bakamadim ama 2 gun oyleydim canim ben de. Suan nasilsin gecti mi
Ben de merak ediyorum yazmıyor
Bende de öyle ve kuzenim test yaptır başının ağrısı geçmiyorsa dedi yarın korona testi yaptıracağımCuma gununden beri basim donuyor ve ense köküm agriyorneden olur ki acaba ?
Hala devam ediyor mu agri benim suan tam tepemdeBende de öyle ve kuzenim test yaptır başının ağrısı geçmiyorsa dedi yarın korona testi yaptıracağım
Evet ediyo kac tane ilac ictim 2 gündür hafifledi ama tam geçmiyor ağrım zonkluyor birde hastanede calısan kuzenime sordum test yaptırman lazım dediHala devam ediyor mu agri benim suan tam tepemde
Korkma covid olsan baska belirtilerinde olurdu. Benimde cumadan beri boyle agri kesicide bi ise yaramiyor. Sac diplerim suan aciyor resmen. Bir de bu eksikti bir yerim geciyor digeri basliyor.Evet ediyo kac tane ilac ictim 2 gündür hafifledi ama tam geçmiyor ağrım zonkluyor birde hastanede calısan kuzenime sordum test yaptırman lazım dediKorkuttu beni de ya
Var baska belirtilerim de canım migde bulantısı halsizliğim de varKorkma covid olsan baska belirtilerinde olurdu. Benimde cumadan beri boyle agri kesicide bi ise yaramiyor. Sac diplerim suan aciyor resmen. Bir de bu eksikti bir yerim geciyor digeri basliyor.
Insallah degilsindir canim ama bas agrisida mide bulantisi yapiyor. Icin rahat edecekse test yaptir tabii ama. Tansiyonun duzeldi miVar baska belirtilerim de canım migde bulantısı halsizliğim de var
Tansiyonum 14/2 13/9 arası hep canım. Geçmiyor işte korkmaya basladım bende iyice yazmıs birde geçmeyen baş ağrısı tehlikeli diye hep korktumInsallah degilsindir canim ama bas agrisida mide bulantisi yapiyor. Icin rahat edecekse test yaptir tabii ama. Tansiyonun duzeldi mi
Canim limonlu su ic ya da sarmisak ye dusuruyor. Bir acile falan gitsenTansiyonum 14/2 13/9 arası hep canım. Geçmiyor işte korkmaya basladım bende iyice yazmıs birde geçmeyen baş ağrısı tehlikeli diye hep korktum
Yedim tansiyonum yüksek değil zaten öyle başka birşey tetikliyor bu tansiyonu ben 26 yaşındayım yani tansiyondan cok tetikleyen birşey var gibi yarın gidecegim doktora bakalımCanim limonlu su ic ya da sarmisak ye dusuruyor. Bir acile falan gitsen
Streste cok tetikliyor benim suan resmen kafam donuyor bi degisigim ama ilactan mi onu da bilmiyorum hic. Ensem cok agriyor uyusuyor.Yedim tansiyonum yüksek değil zaten öyle başka birşey tetikliyor bu tansiyonu ben 26 yaşındayım yani tansiyondan cok tetikleyen birşey var gibi yarın gidecegim doktora bakalım
Evet stres de olabilir kovid de olabilir herşey olabilir ama sen ilaca yeni başladın sersemlik hissi olabiliyor ilk zamanlardaStreste cok tetikliyor benim suan resmen kafam donuyor bi degisigim ama ilactan mi onu da bilmiyorum hic. Ensem cok agriyor uyusuyor.
Sarhos gibiyim canim esim eve gelsin diye dakika sayiyorum suan resmen. Benim bas donmem cumadan beri var. Birden elim ayagim bosaldi halsizlestim ve bas donmem oldu o gunden beri gecmedi. Sadece uzaninca geciyor.simdi ilaca basladim uzerine oda eklendi.Evet stres de olabilir kovid de olabilir herşey olabilir ama sen ilaca yeni başladın sersemlik hissi olabiliyor ilk zamanlarda
Bir tansiyonuna bak derim canım stres tansiyon yapıyor bu bas donmen ense ağrın ondan olabilir. Ama sarhos gibi olman ilactan kesinlikle ilacın ilk 1 hafta yan etkileri böyle oluyor sonra rahatlamaya başlarsın inşallahSarhos gibiyim canim esim eve gelsin diye dakika sayiyorum suan resmen. Benim bas donmem cumadan beri var. Birden elim ayagim bosaldi halsizlestim ve bas donmem oldu o gunden beri gecmedi. Sadece uzaninca geciyor.simdi ilaca basladim uzerine oda eklendi.
Tansiyon aletim yok canim ama bir yakindan bulup alayim. Dr da sabret ilk gunler zor olur dedi. 3. Gunum bittiBir tansiyonuna bak derim canım stres tansiyon yapıyor bu bas donmen ense ağrın ondan olabilir. Ama sarhos gibi olman ilactan kesinlikle ilacın ilk 1 hafta yan etkileri böyle oluyor sonra rahatlamaya başlarsın inşallah
O ilacı ben kullanmadım hic canım ama annem pax.10 yıl kullandı faydasını görürsün ama tansiyonuna bi bak derim bu hastalık herşeyi tavan yaptırıyorTansiyon aletim yok canim ama bir yakindan bulup alayim. Dr da sabret ilk gunler zor olur dedi. 3. Gunum bittitranko buskas vermisti gece onuda ictim sanirim onunda etkisi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?