Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Merhaba kizlar. Bugun psikiyatri ile gorusmemi yaptim. 10 mg paxe.. ve tranko bus... verdi. Bakalim fayda gorecek miyim
Göreceğiz inşallah cnm
Bende o ilaçtan kullanıyorum
Keşke ilk başta bu ilaçla başlasaydım belkide Bi yol katetmiş olurdum
Selec.. Başlamıltım ne kadar yen etkisi varsa bendeydi
Paxe.. Korkarak başladım ama korktuğum kadar değilmiş
İnşallah derdine çare olur bu ilaç kısa sürede aşarsın
Merhaba kizlar. Bugun psikiyatri ile gorusmemi yaptim. 10 mg paxe.. ve tranko bus... verdi. Bakalim fayda gorecek miyim

Senin ilaç değişti mi

Gecmiş olsun cnm. Paxil (aynı ilaç) ve tranko kullanan biri olarak çok iyi gelmişti bana onlar. Tranko mide için verdi sanırım. O da gayet iyi bir ilaç, fayda göreceğine inanıyorum.

Kızlar tansiyonla aranız nasıl benim bugün başımın sol arka tarafında bir ağrı vardı zonkluyordu tansiyonuma baktım 15/9 du ve ilk kez böyle birşeyle karşılaşıyorum.

Insallah canim 6 gun yarim kullanacagim sonra tam. Sen nasil oldun daha iyi misin bu ilac ise yaradi mi sen de

Gecmiş olsun cnm. Paxil (aynı ilaç) ve tranko kullanan biri olarak çok iyi gelmişti bana onlar. Tranko mide için verdi sanırım. O da gayet iyi bir ilaç, fayda göreceğine inanıyorum.
Sag ol canim tranko ihtiyac halinde kullan dedi. Atak gelip panige kapildigimda ise yariyormus. Kas gevsetici ve rahatlatici bir etkisi varmis.

Kızlar tansiyonla aranız nasıl benim bugün başımın sol arka tarafında bir ağrı vardı zonkluyordu tansiyonuma baktım 15/9 du ve ilk kez böyle birşeyle karşılaşıyorum.
Canim 2 gundur oyleyim benimde sag arka tarafim ve ense kokum agriyor. Zonklama seklimde ayaga kalkinca ve oturdugum yerde Bas donmem de var benim. Ama tansiyonuma hic bakmadim.

Canim 2 gundur oyleyim benimde sag arka tarafim ve ense kokum agriyor. Zonklama seklimde ayaga kalkinca ve oturdugum yerde Bas donmem de var benim. Ama tansiyonuma hic bakmadim.
Bende öyleyim sol tarafım zonkluyor ayaga kalkınca canım. Bana tansiyondan olur dediler ben öyle baktım yoksa bakmayacaktım. Bi baktım 15/10 nevrim dondu valla

Bende öyleyim sol tarafım zonkluyor ayaga kalkınca canım. Bana tansiyondan olur dediler ben öyle baktım yoksa bakmayacaktım. Bi baktım 15/10 nevrim dondu valla
Tansiyon aletim yok bakamadim ama 2 gun oyleydim canim ben de. Suan nasilsin gecti mi

Paxil bana çok uyku yapmıştı paxera ilk başta hafif yapar sonra yapmıyor pek yan etki görmezsin inşallah sen de
Suan iyiyim canim su anksiyetenin verdigi darlanma ve bogulma hissi gecsin diye dua ediyorum etki gosterene kadar sabir 15 gunu bulurmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…