- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #8.701
Göreceğiz inşallah cnmMerhaba kizlar. Bugun psikiyatri ile gorusmemi yaptim. 10 mg paxe.. ve tranko bus... verdi. Bakalim fayda gorecek miyim
Merhaba kizlar. Bugun psikiyatri ile gorusmemi yaptim. 10 mg paxe.. ve tranko bus... verdi. Bakalim fayda gorecek miyim
Senin ilaç değişti miGöreceğiz inşallah cnm
Bende o ilaçtan kullanıyorum
Keşke ilk başta bu ilaçla başlasaydım belkide Bi yol katetmiş olurdum
Selec.. Başlamıltım ne kadar yen etkisi varsa bendeydi
Paxe.. Korkarak başladım ama korktuğum kadar değilmiş
İnşallah derdine çare olur bu ilaç kısa sürede aşarsın
Evet cnm yazmıştım buraya da doktoruda ilacıda değişti..Senin ilaç değişti mi
Gecmiş olsun cnm. Paxil (aynı ilaç) ve tranko kullanan biri olarak çok iyi gelmişti bana onlar. Tranko mide için verdi sanırım. O da gayet iyi bir ilaç, fayda göreceğine inanıyorum.Merhaba kizlar. Bugun psikiyatri ile gorusmemi yaptim. 10 mg paxe.. ve tranko bus... verdi. Bakalim fayda gorecek miyim
Insallah canim 6 gun yarim kullanacagim sonra tam. Sen nasil oldun daha iyi misin bu ilac ise yaradi mi sen deGöreceğiz inşallah cnm
Bende o ilaçtan kullanıyorum
Keşke ilk başta bu ilaçla başlasaydım belkide Bi yol katetmiş olurdum
Selec.. Başlamıltım ne kadar yen etkisi varsa bendeydi
Paxe.. Korkarak başladım ama korktuğum kadar değilmiş
İnşallah derdine çare olur bu ilaç kısa sürede aşarsın
Sag ol canimGecmiş olsun cnm. Paxil (aynı ilaç) ve tranko kullanan biri olarak çok iyi gelmişti bana onlar. Tranko mide için verdi sanırım. O da gayet iyi bir ilaç, fayda göreceğine inanıyorum.
Canim 2 gundur oyleyim benimde sag arka tarafim ve ense kokum agriyor. Zonklama seklimde ayaga kalkinca ve oturdugum yerde Bas donmem de var benim. Ama tansiyonuma hic bakmadim.Kızlar tansiyonla aranız nasıl benim bugün başımın sol arka tarafında bir ağrı vardı zonkluyordu tansiyonuma baktım 15/9 du ve ilk kez böyle birşeyle karşılaşıyorum.
Paxil mi ben paxera sandimSag ol canimtranko ihtiyac halinde kullan dedi. Atak gelip panige kapildigimda ise yariyormus. Kas gevsetici ve rahatlatici bir etkisi varmis.
Bende öyleyim sol tarafım zonkluyor ayaga kalkınca canım. Bana tansiyondan olur dediler ben öyle baktım yoksa bakmayacaktım. Bi baktım 15/10 nevrim dondu vallaCanim 2 gundur oyleyim benimde sag arka tarafim ve ense kokum agriyor. Zonklama seklimde ayaga kalkinca ve oturdugum yerde Bas donmem de var benim. Ama tansiyonuma hic bakmadim.
Paxera canimPaxil mi ben paxera sandim
Biri paxil demiş de öyle sandım tamam canım benimki de paxeraydoPaxera canim
Paxera ve paxil ayni demis canimBiri paxil demiş de öyle sandım tamam canım benimki de paxeraydo
Tansiyon aletim yok bakamadim ama 2 gun oyleydim canim ben de. Suan nasilsin gecti miBende öyleyim sol tarafım zonkluyor ayaga kalkınca canım. Bana tansiyondan olur dediler ben öyle baktım yoksa bakmayacaktım. Bi baktım 15/10 nevrim dondu valla
Paxil bana çok uyku yapmıştı paxera ilk başta hafif yapar sonra yapmıyor pek yan etki görmezsin inşallah sen dePaxera ve paxil ayni demis canimhafif bi nahosluk yapti sanki ben de.
Suan iyiyim canim su anksiyetenin verdigi darlanma ve bogulma hissi gecsin diye dua ediyorum etki gosterene kadar sabir 15 gunu bulurmus.Paxil bana çok uyku yapmıştı paxera ilk başta hafif yapar sonra yapmıyor pek yan etki görmezsin inşallah sen de
Paxera daha çabuk etkisini gösteriyor canım farkedeceksin zatenSuan iyiyim canim su anksiyetenin verdigi darlanma ve bogulma hissi gecsin diye dua ediyorum etki gosterene kadar sabir 15 gunu bulurmus.
Insallah kuzum ❤ sen nasilsinPaxera daha çabuk etkisini gösteriyor canım farkedeceksin zaten
Çok şükür arada atak anksiyete iç daralması gelse de idare ediyorum işteInsallah kuzum ❤ sen nasilsin
Hepimizde var canim insallah kurtuluruz.Çok şükür arada atak anksiyete iç daralması gelse de idare ediyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?