Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Kızlar bende de çok var zarar verme korkusu
Kafayı yiyecektim hatta bu korkudan
Doktora anlattım korkarak anksiyete de bu duygu çok normal dedi
Geçen sene gece uyur gezer olup çocuklarıma zarar vereceğimi sanıyordum
Şimdi yine yokluyor düşünceler daha önce yapmadım şimdi de yapmayacağım diyerek kendimi telkin ediyorum bu çok işe yaradı düşünce mi serbest bıraktım doktor normal dedikten sonra da normalleşti benim için
Şimdi gelse de hep aynı şey kendimi tanıyorum yapmadım yapmayacağım diyorum bi anda yok oluyor bu düşünce
Çok zor biliyorum ama sonucu olmayan bir düşünce hanımlar korkutmaktan ötesi yok Allah ın izniyle

Ah canım ya beni en çok etkileyen bu oldu cidden insanın aklına böyle şeyler gelmesi berbat bir durum Allah kolaylık versin hepimize. Bu anksiyete mi okb mi onu da bilmiyorum

Ah canım ya beni en çok etkileyen bu oldu cidden insanın aklına böyle şeyler gelmesi berbat bir durum Allah kolaylık versin hepimize. Bu anksiyete mi okb mi onu da bilmiyorum
Okb demedi fazla kaygıdan oluşuyor demişti doktorum
Ben kendimi banyo ya bile kapatmıştım bi kaç kez düşünceleri bastırmak için
Her gördüğüm haber insanların konuşmaları mesaj gibiydi kesin bunu yapacağım falan diyordum
Dehşet verici bir durum gerçekten uğraşılması gereken en zor hali anksiyetenin

Yarayacak merak etmeyin
İlk başlarda daha kötü olacaksınız iki haftası biraz zor sonrası yavaş yavaş huzur ve rahatlık
Sabırla ilacı asla bırakmadan devam etmeniz çok önemli
Insallah canim insallah.

Kesinlikle öyle bazen hiç önemsemiyorum ama bazen işte geliyorlar

Merhaba kizlar. Bugun psikiyatri ile gorusmemi yaptim. 10 mg paxe.. ve tranko bus... verdi. Bakalim fayda gorecek miyim
Fayda eder canım inşallah tranko ilaç etkisini gösterene kadar veriliyor uzmanı yazmazsa eczaneden alınmıyor aşırı ataklarımda iyi geliyordu alıyordum pax 10 ile de bir dönem panikatağı atlatmıştım

Son düzenleme:
Insallah canim benim. 6 gun yarim sonra tam dedi trankoyuda ihtiyac halinde kullan dedi. Ilk ilacimi henuz icmedim korkudan yan etki yapar diye hala bekliyorum.

Insallah canim benim. 6 gun yarim sonra tam dedi trankoyuda ihtiyac halinde kullan dedi. Ilk ilacimi henuz icmedim korkudan yan etki yapar diye hala bekliyorum.
O ilacın pek yan etkisi yok hatta geneline uyku yapıyormuş bana onu bile yapmamıştı panikatakta etkili bir ilaç ama artık bana fayda etmiyor doz artırınca 30 mgda da ellerimde titreme yaptı kullanamadım 5 mg ile başlıcaksın zaten az doz yan etki yaparsa anlarsın zaten trankoyu sabah akşam mı verdi

Pax.. sabah, trankoyu sadece ihtiyac halinde dedi canim. Pax.. ilk zamanlar kalp carpintisi huzursuzluk yapabilir dedi. O zaman trankoyu kullabilirsin dedi. Ben pax i aksam mi alayim uyku yapiyorsa benim icin sikinti cunku cocuklar var

Pax.. sabah, trankoyu sadece ihtiyac halinde dedi canim. Pax.. ilk zamanlar kalp carpintisi huzursuzluk yapabilir dedi. O zaman trankoyu kullabilirsin dedi. Ben pax i aksam mi alayim uyku yapiyorsa benim icin sikinti cunku cocuklar var
Uyku dediğim öyle ağır bir uyku değil korkmana gerek yok canım ilk günler korkarsan yan etkiden trankoyu al doktorun da öyle demiş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…