Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Kizlar banada yazin midem yemeklerden sonra patlayacak gibi oluyor hiç iştahım yok eskisi gibi yemek yemekten korkuyorum .endoskopi oldum gastrit dedi.simdide acaba pankreas ..dalak ...karaciğere taktım kafayı ne olacak sonum benim

Teşekkür ederim.Hayır tansiyon değil migrene bağlı çıkıyormuş tansiyonum
Evet araştırdım bende bu arada bende öyleyim baş ağrısı mide ekşimesi hayır olsun
Kizlar banada yazin midem yemeklerden sonra patlayacak gibi oluyor hiç iştahım yok eskisi gibi yemek yemekten korkuyorum .endoskopi oldum gastrit dedi.simdide acaba pankreas ..dalak ...karaciğere taktım kafayı ne olacak sonum benim
Gidiyosun özel hastaneye ultrasonla baktırıyorsun rahatlıyorsun ben öyle yaptım endoskopiden önce baktırdım pankreas dalak karaciğer böbrek tek ultrasonla baktırıyor gastroentoloji uzmanı zaten

Kizlar banada yazin midem yemeklerden sonra patlayacak gibi oluyor hiç iştahım yok eskisi gibi yemek yemekten korkuyorum .endoskopi oldum gastrit dedi.simdide acaba pankreas ..dalak ...karaciğere taktım kafayı n
Merhaba kizlar hayirli cumalar bugun paxera 5 mg dan 10 a gectim biraz sersemlestim normal mi ? 7. Gunum ilaca basladigim.
Çok normal.

Baktı bana herseyime bişey olsa cikardi dimi ayda bir kere kan tahlili verdim.Ama stres yaparmi ki böyle

Baktı bana herseyime bişey olsa cikardi dimi ayda bir kere kan tahlili verdim.Ama stres yaparmi ki böyle
Tabi ki yapr çünkü midende önemli bişey çıkmadıysa şayet diğer organlardan şüpheleniyorsun bende öyle oldum ultrasonla bakıldı tertemiz çıktı çok şükür

Yeniden doktora mı gittin canım sen redepra mı yazdı o biraz uyku yapan bir ilaç bildiğim kadarıyla rexapin risperdal redepra bunlar uyku yapan kategoride diye biliyorum senin bebeğin var ne dedi Dr
Uyku ve iştahımı sordu malesef yok uykum çok bölünüyor o ilacı verdi ama hani ölü gibide uyumak istemiyorum depresyon dan çıkamıyorum ben Bi türlü niye böyle anlamıyorum

Uyku ve iştahımı sordu malesef yok uykum çok bölünüyor o ilacı verdi ama hani ölü gibide uyumak istemiyorum depresyon dan çıkamıyorum ben Bi türlü niye böyle anlamıyorum
Uykum yok demişsin ondan yazmıştır bebeğin var çok uyku yapsa yazmadı ben kullanmadım da sadece biliyorum hangi ilaçlar uyku yapıyor diye

Hiç iyi değilim. Selectra 25 mg kullanıyodum, 12 gündür iyiye giden bir şey olmayınca doktor onayı ile 50 mg ye yükselttim bugün. Biraz sersemlik yaptı ama iç sıkıntısı, iştahsızlık devam ediyor. Hafif mide bulantısı da cabası. Zaten hamilelik hormonları da tavan herhalde bir türlü rahatlayamadim. Sürekli yatmak istiyorum, yerimden kalkmak istemiyorum. Biraz çaba sarfet diyolar da kendi kafamı toparlayamıyorum ki diğerleri için çaba sarf edeyim. Çokk sıkıldım bu halimden tüm gün sürüyor neredeyse. Kızlar ne olun geçecek diyin bir şey diyin.. takatim kalmadı..

Bende aynıyım cnm

Geçecek emin ol daha önce Selectra mıydı ilacın bak ilacın tam etki süresi 6 hafta biraz sabret o karnındaki minnoş tekmelere başlasın bak o zaman böyle olmucaksın sürekli onu düşüneceksin azcık tekme atmayınca oturup atmasını bekliceksin düşüncelerin ona yoğunlaşacak biraz sabır seni çok iyi anlıyorum biraz sabır panik atak yaşayan hamileler sayfasına bak oku yalnız değilsin ne iyileşenler olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…