Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Adetim gelecek ondan mı bilmiyorum inanılmaz ruhum daralıyor iç sıkıntısı acaba başka bir rahatsızlığım mı var diyorum kendi kendime

Merhaba kizlar şimdi acilden geldim carpintim oldu nabzim 180 i gördü.Evde çarpıntı ilacı vardı yarım içtim.Hastaneye gidince duzelmistim EKG ve kana bakildi bişey cikmadi

Ama sende ağzına geliyormu kalbin benim öyle oldu Niloya birde nefes darlığı yaptı sende nasıl oldu birde seninde ilacın varmı carpinti
Kalp aşırı hızlı attığı için kan hızlı pompalanıyor o yüzden nefesin kesiliyor hatta nefesin titriyor ben o sırada herhalde son nefeslerim diyorum. Çarpıntı ilacım yok da o sırada hemen atak ilacımı alıyorum ve limon sıkıp içiyorum.

Bende aynı dedim heralde yığılıp kalıcam dedim çok fena birde kan değerlerime baktılar şimdi onlardan bir kaçı yüksek uyu uyuyabilir sen bu gece alt-ast -amilaz değerleri

İnşAllah ondandır canım acaba bipolar belirtisi olabilir mi diyorum
Yok canım ya teyzem bipolar onların belirtileri cok daha yoğun ve tuhaf oluyor emin ol bipolar olsaydın, acaba bipolar belirtisi mi diye düşünmezdin. Onların atak zamanları bizden daha farklı oluyor. Depresyonları da manileri de. Seninki tamamen anksiyete kaygılı düşüncelerden.

Anksiyetedir herhalde bi ara ben depresyon yaşadım hep yatıyordum acaba o zaman durgun dönemi şimdi de mani mi oldum acaba diyorum ama adet olacağım zaman da ruhum böyle daralıyor vücudum tuhaf oluyor ama insan işte hastalık belirtisi arayıp duruyor bigün korona mıyım diyorum bigün başka bişey

Canım manide inanılmaz mutlu özgüvenli oluyorsun abartılı davranışlar kendini tek mükemmel görme aşırı para harcama birine zarar vermeye kadar gidebilen davranışlar çok uç noktalar sen öyle degilsin emin ol. Bunların hepsini kaygılar yaratıyor.

Hic Abili...y kullanan oldu mu? Ben su anda kullaniyorum inanilmaz can sikintisi yapiyor, ic bunaltisi gibi degil de zaman gecmek bilmiyor yapacak bir sey yokmus gibi. Allah'tan yariya düştük dozu. Insallah bir ay sonra birakirim. Ama baska kullanan oldu mu merak ettim.

HErkese merhaba, ben de malesef bu hastaligin pence sindeyim yiillarca anksiyete tedavisi gordum tam duzelmistim ki korona ile yine tetiklendi... bi ara korona mi oldum diye surekli kendimi dinlerken simdi olay ilerledi daha buyik hastaliklar icin kendimi yiyirum. Vucudumda sanki bir hastalik var gibi hatta bir degil bir kac tane... cesaretimi toplayip dr ye gidecegim suohelendigim hastaliklarla ilgili ama bu girdaptan nasil cikacagim bilmiyorum. Yemek yemek yok butun gun yatip interntten hastalik aradtirip butun belirtileri kendimde buluyorum yalniz yasiyirum issizim de bunlarin etkisi var sanirim... once fizyolojik hast olmadigina ekin olduktan sinra yine psiyatr da alicagim solugu uzun yillar sureb ilac tedavisine baslanacak ... icimden hic birdey yapmak gelmiyor acliktan midem bulaniyor bu sfer de midem bulaniyor kesin birsey var diye daha cok panik oluyorum allah hepimize yardim etsin cok zor bi hastalik

Geçmiş olsun korona maalesef çok tetikledi bizi internetten araştırma yapmayın terapistim bana bunu önermişti

Geçmiş olsun korona maalesef çok tetikledi bizi internetten araştırma yapmayın terapistim bana bunu önermişti
Kesinlikle yapilmamali cunku arastirdikca daha da sarpa sardi hersey. Daha da dibe battim gercekten. BIRDE aliskanlik olduyasamak anlamszilasti tesekkur ederim bu arada cevabiniz icin

Kesinlikle yapilmamali cunku arastirdikca daha da sarpa sardi hersey. Daha da dibe battim gercekten. BIRDE aliskanlik olduyasamak anlamszilasti tesekkur ederim bu arada cevabiniz icin
Benim de araştıra araştıra bu kadar ilerledi anksiyete maalesef rica ederim ne demek aynı süreçlerden geçiyoruz hepimiz korona korkusu da eklendi

Benim de araştıra araştıra bu kadar ilerledi anksiyete maalesef rica ederim ne demek aynı süreçlerden geçiyoruz hepimiz korona korkusu da eklendi
EVet mart ayindan aralik ayina kadar her gun korona teshisi koydum kendime disari cikmadigim halde digru duzgun simdi korona bitti baska seyler basladi level atladim resmen... cok zor bi hastalik bir de beynimiz dalga geciyor resmen bizimle bi ara da kalp krizine takmistim kafayi off off yasamak cok zor bu sekilde

Aynı beni anlatıyorsun dün akşam korona korkusu vardı bugün de ani ölme korkusu bazen beyin kanaması sürekli şekil değiştiriyor geçen hafta da bipolar mıyım acaba diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…