Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

İlacın etki etmesi 2 hafta sonra başlıyor bir ay ile 2 ay arası değişiyor iyileşme durumu
Bi anda 50 ye geçmesi biraz hızlı olmuş gibi geldi bana

İlacın etki etmesi 2 hafta sonra başlıyor bir ay ile 2 ay arası değişiyor iyileşme durumu
Bi anda 50 ye geçmesi biraz hızlı olmuş gibi geldi bana
Kararı bana bıraktı kabul ettim 12 gün oldu daha iyi olacağıma kötü oldum ağlama krizleri yemek yiyememe vs geldi, bu doz ile daha cabuk iyilesme olur belki.

Kararı bana bıraktı kabul ettim 12 gün oldu daha iyi olacağıma kötü oldum ağlama krizleri yemek yiyememe vs geldi, bu doz ile daha cabuk iyilesme olur belki.
Buna hazırlıklı olmak lazım çok normal biliyor musun ilacın ilk haftaları daha kötü olmak
Sonra azalarak durum daha iyiye gidiyor
Keşke biraz daha bekleseydiniz

İç sıkıntısı bende de var canım neden oluyor bilmiyorum bazen içim patlayacak gibi oluyor ruhum daralıyor

İç sıkıntısı bende de var canım neden oluyor bilmiyorum bazen içim patlayacak gibi oluyor ruhum daralıyor
Off evet canım ya öyle Bi karamsar oluyorum ki eve sığamıyorum sanki bu sıkıntıdan
Çok yoruldum ben galiba ya hem kendimle uğraşmaktan eve çocuklara yetememkten ruhum bedenim çok yorgun
Birde hiç düzelemiycem
Hiç eskisi gibi olamıycaz düşüncesi
İçim kapkaranlık

Buna hazırlıklı olmak lazım çok normal biliyor musun ilacın ilk haftaları daha kötü olmak
Sonra azalarak durum daha iyiye gidiyor
Keşke biraz daha bekleseydiniz
Cnm tüm gün normal mi peki böyle olması sence yani tüm güne yayılan bi durumdan bahsediyorum 2-3 saat değil.

Tabii ki de eskisi gibi olacaksın şu an bunu böyle düşünmen o kadar normal ki
Yakında iyi olunca bu düşüncelerden eser kalmayacak hatta yeniden doğmuş gibi hissedeceksin

Yakında iyi olunca bu düşüncelerden eser kalmayacak hatta yeniden doğmuş gibi hissedeceksin
O kadar çok istiyorum ki bunu yani eminim hepimiz istedik istiyoruz sanki kendimi çıkmaz bir sokakta gibi hissediyorum

O kadar çok istiyorum ki bunu yani eminim hepimiz istedik istiyoruz sanki kendimi çıkmaz bir sokakta gibi hissediyorum
Çok kötü bir his seni o kadar iyi anlıyorum ki
Hayatım artık öyle geçecek sanıyordum
Çok yorulmuştum nefes almak bile anlamsız geliyordu her an kötü bir şey yaşanacak gibi telaşlı bekleyişlerim su içmeye bile korkuyordum
Ama geçti çok şükür
Hepiniz iyi olacaksınız sabırla beklenmesi gereken bir süreç sadece

Bu sabah başladım..
Sen bilirsin ama 25 ile devam edip biraz sabretmeni önereceğim
3 ay oldu bende tedaviye başlayalı
10 mg citoles ile başladım ilk başlarda öyle kötü oldum ki 2-3 hafta devam etti
1-1,5 ay sonra toparlanmalarım başladı ama bi boşluk hissi vardı geçmedi 3. Ayım da 15 mg secitaya başladım buna bile İnan korkarak başladım
10 dan 15 e çıkınca o 5 mg bile etkiledi beni sıkıntılarım ufak ufak yine baş gösterdi 1 hafta böyle geçti yeni yeni alıştım
Doz yükseltmek demek hızlı etki etmek olarak algılanmasın bence yetersiz kaldığı anda senin istediğin ve doktorunun da önerisiyle karar verilir ama dediğim gibi bu karar için de en az 1 ay sürenin geçmesi sabırla beklenmeli

Yakında iyi olunca bu düşüncelerden eser kalmayacak hatta yeniden doğmuş gibi

Cnm geçirmiş olmana çok sevindim geçeceğini duymak bile iyi geliyor

Ben daha önceden de antidepresan kullanıyordum. Antidepresan gecmisim cok uzun sürelerdir mevcut. 10 sene kullandım farklı farklı ilaçları. P...il 20 mg kullanırken bıraktım en son yanina da re...on 15 mg. Yani ben baya baskılıyordum bu ilaçlar ile kaygılarımı. Şimdi sanki yetmiyor gibi geliyor, gerçi 50 aldım ama yine iyi değilim. Benmde içim rahat değil.. herkesi de bezdirdim bu halimle kimse dayanamıyor. Ben de çözüm ariyorym bir an önce

Benim de antidepresan geçmişim var canım
Ama bir önceki durumumla şu an ki çok farklı mesela ilacın etkisi bile çok farkediyor
Geçen sene ilacın etkisi daha iyiyken bunda ki süreç uzadı
Diğer hastalığımda 2-3 kez doktora gittiysem bu kez abartmıyorum 20 kez rahat gittim hatta gece gündüz farketmeden

İyi olacaksın merak etme hamileliğinin de etkisi büyük şu an ki durumun üzerinde
Daha önce geçti yine iyi olacağım bir süreç içindeyim diyerek bolca telkin edebilirsin kendini

Haklısın canım yarısı anksiyete ise yarısı hamilelik hormonları o yüzden zorlanıyorum. Kendimi iyiyim geçecek daha iyi olacağım diye telkin ediyorum belki 3 ayım bitince dah iyi olacagim inanıyorum.

Herkese çok çok geçmiş olsun. Tez şifa diliyorum.
İlaçların yanında psikoterapi alan var mı?
ikisini bir arada ilerletmek daha etkiliymiş araştırmalara göre.

hiç bir hal sonsuZa kadar sürmez evelallah. Geçecek buna inanın. Hayata adapte olmaya çalışmak, bir şeyler üretmek, yeni ni tarif denemek, yeni bir yerde piknik yapmak, size ne iyi hissettiriyorsa onu yapmak odak noktasını değiştirecek inşaallah . O zaman daha iyi hissedilebilir.
Kaygılı insanlar olarak etkiye çok açığız maalesef

İlaç ile birlikte terapi alıyorum. Zaman zaman çok iyi oluyorum bazen de kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…