- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #12.781
Anladım canım geçmiş olsunBen haftada 2 seans almıştım hatta. Çünkü emdr ile korkularım biraz azalır rahatça dışarıya çıkabilirim diye düşünüyordum. O emdr yapmadan çıkmamı istiyordu. Emdr ı ben korkularım hafifler diye istemiştim. Bir türlü yapmadı. Sonra 10 mg bir ilaca başladım. Bebeğim de doğdu. Şimdi kendi kendime yerler belirleyip oralara gidiyorum. Emdr in yerini ilaç aldi şuanlık bende.
Sağol canım.Anladım canım geçmiş olsun
Merhaba otun faydasını hala görüyor musunuzkızlar ekstrasistolun ritim bozuklugnun en iyi ilacnı buldum sukur dort gundur iciyorum abartmayım ama bıcak gibi kesti desem yeridir kırkkilitotu mutlaka deneyin hic inanmıyodum ama gercekten birebir yasayan biri olarak inanın fayda ediyo bu skntıyı bos yere cekmeye hic gerek yok en azndan deneyin bi hafta farkı goruceksiniz
Merhaba bene sizin gibiyim nasıl oldunuzİlaç etki eder inşallah ilk defa mı kullanıyorsun?
Çok şükür iyiyim ara ara yokluyor ama pek de umrumda değilMerhaba bene sizin gibiyim nasıl oldunuz
Merhaba ben 8 sene önce yakalandım bu hastaliga son dönemde çok ilerledi aşırı derecede kötüyüm her an öldüm ölecem ya da delirecem korkusu yaşıyorum ve depresyonda var.Sizin yazdıklarınızı okudum benimde sizin gibi benzer korkularım oluyor psikoz muyum bipolar miyim diyorum .Siz bunları astiniz miÇok şükür iyiyim ara ara yokluyor ama pek de umrumda değil
Evet aştım ama ölüm korkusu hep var dua ediyorum sürekli dualara tutunuyorumMerhaba ben 8 sene önce yakalandım bu hastaliga son dönemde çok ilerledi aşırı derecede kötüyüm her an öldüm ölecem ya da delirecem korkusu yaşıyorum ve depresyonda var.Sizin yazdıklarınızı okudum benimde sizin gibi benzer korkularım oluyor psikoz muyum bipolar miyim diyorum .Siz bunları astiniz mi
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ilaçları bıraktınız mi?Evet aştım ama ölüm korkusu hep var dua ediyorum sürekli dualara tutunuyorum
Rica ederim koruyucu doz kullaniyorum paxera 10 mg bırakmak istemiyorum olur da nüksederse sıfırdan ilaca başlayınca etki etme süresi neredeyse 6 haftayı buluyor o yüzden bırakmak istemiyorum düşük doz alıyorum.Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ilaçları bıraktınız mi?
Sizce hastalıklar dönüşür mü mesele ben uzun zamandır Major depresif anksiyete OKB var çok korkuyorum ya bipolar veya psikoza dönerse diyeRica ederim koruyucu doz kullaniyorum paxera 10 mg bırakmak istemiyorum olur da nüksederse sıfırdan ilaca başlayınca etki etme süresi neredeyse 6 haftayı buluyor o yüzden bırakmak istemiyorum düşük doz alıyorum.
Bu tarz sorular birçok panik ataklı anksiyete sahibinin aklından geçer ki benim de çok geçti hatta bir yıl şizofren olma korkusu ile yaşadım bu yüzden bunun cevabına ne diyebilirim ki sizeSizce hastalıklar dönüşür mü mesele ben uzun zamandır Major depresif anksiyete OKB var çok korkuyorum ya bipolar veya psikoza dönerse diye
Amin inşallah .Depresyonda çok kötü evden dışarı çıkmak istemiyorumAllah her türlü psikolojik ve fiziksel hastalıklardan korusun, tüm zor durumda olanlara şifa versin. Anksiyete gerçekten yaşayan için zor. Uyku sorunu, mide sorunları, el titremesi, nefes almakta zorluk çekmek, sürekli olmayan şeyleri, geleceği düşünüp kötü senaryolar içinde boğulmak berbat bir şey.
Ne zamandır böylesiniz? İlaç kullanıyor musunuz?Amin inşallah .Depresyonda çok kötü evden dışarı çıkmak istemiyorum
2017 de başladı hastalığım öncesindede hep depresiftim zaten .2017 de panik bozukluğu ve anksiyete teşhisi kondu 2018 de majör depresyon başladı .8 senedir ilaç kullanıyorum efexor 8 sene kullandım doktorum yeni kesti efexoru lustrala geçtik çünkü evden dışarı çıkamıyorumNe zamandır böylesiniz? İlaç kullanıyor musunuz?
Haklısınız kusura bakmayın gereksiz bir soru olduBu tarz sorular birçok panik ataklı anksiyete sahibinin aklından geçer ki benim de çok geçti hatta bir yıl şizofren olma korkusu ile yaşadım bu yüzden bunun cevabına ne diyebilirim ki size
Niloya abla bende şuan depresyon ve anksiyete yüzünden yataktan çıkamıyorum sen atlattin mi bu durumu ?Ne kadar sürmüştü yataktan çıkamamak ?Rica ederim koruyucu doz kullaniyorum paxera 10 mg bırakmak istemiyorum olur da nüksederse sıfırdan ilaca başlayınca etki etme süresi neredeyse 6 haftayı buluyor o yüzden bırakmak istemiyorum düşük doz alıyorum.
Evet atlattım lohusa depresyonu olmuştum terapiye gittim doktorum ne dediyse uyguladım nolursa olsun o yataktan çıkman gerekiyor yavaş yavaş gayret ederek arkası gelecekNiloya abla bende şuan depresyon ve anksiyete yüzünden yataktan çıkamıyorum sen atlattin mi bu durumu ?Ne kadar sürmüştü yataktan çıkamamak ?
Benim uzun süreli depresyonum var bu yaz çok şiddetlendi hiç iyileşemeyecek gibi hissediyorumEvet atlattım lohusa depresyonu olmuştum terapiye gittim doktorum ne dediyse uyguladım nolursa olsun o yataktan çıkman gerekiyor yavaş yavaş gayret ederek arkası gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?