- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #12.801
Zorla da olsa o yataktan çıkmalısın yaşadım biliyorum gayret etmen gerekiyor. Canın isterken bir şey yapmak kolay önemli olan canın istemezken yapman o direnci kırmalısın.Arkadaşlar iyi akşamlar nasılsınız.Ben bugün doktorumla görüştüm depresif nöbet dedi ilaçlarımı degistirdi hiç hayattan zevk almıyorum yataktan çıkamıyorum içimden birşey yapmak gelmiyor evden dışarı çıkamıyorum.Gun içinde sürekli atak geliyor cildiracam korkusu yaşıyorum.Benim gibi olan var mı
Teşekkür ederim Niloya abla çok yorulduğumu hissediyorum 8 senedir ilaç kullanıyorum sürekli birşeyleri kontrol altında tutmak çok zorluyor beni markete bile gidemiyorum oysa eskiden tek başıma defalarca okuduğum şehre gidebiliyordumZorla da olsa o yataktan çıkmalısın yaşadım biliyorum gayret etmen gerekiyor. Canın isterken bir şey yapmak kolay önemli olan canın istemezken yapman o direnci kırmalısın.
Yine gidersin sadece gayret etmen gerekiyor ilaçlar bir yere kadarTeşekkür ederim Niloya abla çok yorulduğumu hissediyorum 8 senedir ilaç kullanıyorum sürekli birşeyleri kontrol altında tutmak çok zorluyor beni markete bile gidemiyorum oysa eskiden tek başıma defalarca okuduğum şehre gidebiliyordum
İnşallah ablacım.Senin çıldırma ya da atak gelecek korkuların devam ediyor mu?Yine gidersin sadece gayret etmen gerekiyor ilaçlar bir yere kadar
Atak gelecek korkusu tabii ki oluyor o yüzden düşük dozda ilacımı bırakmıyorumİ
İnşallah ablacım.Senin çıldırma ya da atak gelecek korkuların devam ediyor mu?
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ilk zamanlara göre çok daha iyisiniz değil miAtak gelecek korkusu tabii ki oluyor o yüzden düşük dozda ilacımı bırakmıyorum
Benim depresyon olalı çok oldu kızım küçüktü terapi aldım o zamanlarki gibi değilim çok şükürTeşekkür ederim cevap verdiğiniz için ilk zamanlara göre çok daha iyisiniz değil mi
Merhaba konu çok eski ama şimdi nasılsınsınKızım doğmadan evvel sadece panikatak vardı 3 yıldır aralıksız kullanıyorum doğum sonrası depresyon yaşadım ondan sonra anksiyete okb de geldi dönem dönem çok iyi oldum ama en son Ağustos ayından beri tam iyi değilim
Çok şükür iyiyim terapi aldım ara ara yoklasa da umursamıyorum stres olduğumda nabzım yükseliyor akışına bıraktımMerhaba konu çok eski ama şimdi nasılsınsın
Bende 9 aydır iyiydim ama 20 gündür sanki başa sardım gün boyunca anksiyete panik atak ilacımıda düzenli alıyorum normalmi acaba diye size sormak istedim zannedersem sizde ilaç kullanırken dönem dönem tekrarladı rahatsızlığınızÇok şükür iyiyim terapi aldım ara ara yoklasa da umursamıyorum stres olduğumda nabzım yükseliyor akışına bıraktım
Merhabalar şimdi nasılsınızAllah rızası için yardım edin okb var ilk çocuğuma zarar verirmiyim diye düşündüm sonra ya kendime zarar verirmiyim diye düşündüm sonra ya sizofrensem ya psikopatsam 2 gün önceye kadarda delirip hastaneye yatmadan korkuyordum şimdide intihar etme düşüncesi var ya edersem ya çocuğuma kim bakar sonra internette intihar etme düşüncesi olan insan korkmaz diyor ya ben korkmuyorsam diye düşünmeye başladım sanki korkmuyormusum gibi hissediyorum ama kalbim kutkut ciğerim yanıyor 2 yaşında evladım var ben Napicam ilaç verdi kullanmadım çünkü yan etkilerinde intihar riskinin arttırır diye yazıyordu ilk başlarda ondan ötürü icmemistim şimdide ya içersen ya dusuncelerim dahada artarsa diye korkuyorum lütfen birşey söyleyin yaşayan varmı
Bir şeye üzüldüyseniz ya da bir şeyden etkilendiyseniz olmuş olabilirBende 9 aydır iyiydim ama 20 gündür sanki başa sardım gün boyunca anksiyete panik atak ilacımıda düzenli alıyorum normalmi acaba diye size sormak istedim zannedersem sizde ilaç kullanırken dönem dönem tekrarladı rahatsızlığınız
Çokta bişeye üzülmedim bi akşam abiden atak geldi korktum ondan sonra böyle oldum sizde ilaç içerken uzun zaman sonra böyle uzun süreli ataklarınız oldumuBir şeye üzüldüyseniz ya da bir şeyden etkilendiyseniz olmuş olabilir
Merhaba nasıl oldunuzDepresyon+okb hastası olarak ben de geldim aranıza. Şu an kullandığım 2 ilacım var , önceden anksiyete için xanax kullanıyordum onu bıraktım.
Yaklaşık 1 yıldır depresyondayım, ilk zamanlara göre daha iyiyim ( intihar düşüncelerim vardı, kendime zarar verici davranışlarım oldu ) , ama yine hayat dolu değilim. Kişiliğimden mi yoksa depresyondan mı artık çözemiyorum, asla düzelecek gibi hissetmiyorum.
Ben 8 sene ilaç kullandım kullanırken bu yaz atak geçirdim sayısız doktorum ilaçlarımı degistirdiÇokta bişeye üzülmedim bi akşam abiden atak geldi korktum ondan sonra böyle oldum sizde ilaç içerken uzun zaman sonra böyle uzun süreli ataklarınız oldumu
Ben 8 sene ilaç kullandım kullanırken bu yaz atak geçirdim sayısız doktorum ilaçlarımı degistirdi
Senle yazışıyoruz arada maya hala kötümüaünBen 8 sene ilaç kullandım kullanırken bu yaz atak geçirdim sayısız doktorum ilaçlarımı degistirdi
Bazen iyi oluyorum akşam atak geliyorSenle yazışıyoruz arada maya hala kötümüaün
Atak derken ne oluyor mesalaBazen iyi oluyorum akşam atak geliyor
Çıldırma korkusu ölme korkusuAtak derken ne oluyor mesala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?