Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Arkadaşlar iyi akşamlar nasılsınız.Ben bugün doktorumla görüştüm depresif nöbet dedi ilaçlarımı degistirdi hiç hayattan zevk almıyorum yataktan çıkamıyorum içimden birşey yapmak gelmiyor evden dışarı çıkamıyorum.Gun içinde sürekli atak geliyor cildiracam korkusu yaşıyorum.Benim gibi olan var mı

Zorla da olsa o yataktan çıkmalısın yaşadım biliyorum gayret etmen gerekiyor. Canın isterken bir şey yapmak kolay önemli olan canın istemezken yapman o direnci kırmalısın.

Zorla da olsa o yataktan çıkmalısın yaşadım biliyorum gayret etmen gerekiyor. Canın isterken bir şey yapmak kolay önemli olan canın istemezken yapman o direnci kırmalısın.
Teşekkür ederim Niloya abla çok yorulduğumu hissediyorum 8 senedir ilaç kullanıyorum sürekli birşeyleri kontrol altında tutmak çok zorluyor beni markete bile gidemiyorum oysa eskiden tek başıma defalarca okuduğum şehre gidebiliyordum

Yine gidersin sadece gayret etmen gerekiyor ilaçlar bir yere kadar

Çok şükür iyiyim terapi aldım ara ara yoklasa da umursamıyorum stres olduğumda nabzım yükseliyor akışına bıraktım
Bende 9 aydır iyiydim ama 20 gündür sanki başa sardım gün boyunca anksiyete panik atak ilacımıda düzenli alıyorum normalmi acaba diye size sormak istedim zannedersem sizde ilaç kullanırken dönem dönem tekrarladı rahatsızlığınız

Merhabalar şimdi nasılsınız

Bir şeye üzüldüyseniz ya da bir şeyden etkilendiyseniz olmuş olabilir

Merhaba nasıl oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…