- 23 Ocak 2016
- 35.838
- 51.882
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #12.821
Zaten hiç ummadığın anda bile gelebiliyor hatta çok mutluyken bile atak bayadır yok dersin o an başlar benim de ilaç içerken de olduğu oldu tabii ki bir şeye üzüldüğüm zamanlardıÇokta bişeye üzülmedim bi akşam abiden atak geldi korktum ondan sonra böyle oldum sizde ilaç içerken uzun zaman sonra böyle uzun süreli ataklarınız oldumu
Evet bazen günlerce sürüyor bazende bir süre sonra geçiyorPeki bu ataklar Geldimi günlerce sürebiliyormu sizdede
Telefonda videolar izliyorum o şekilde kendimi unutmaya çalışıyorum ben ağlamamaya çalışıyorum ağlayınca çok ciddi atak geciriyorum Allah bir daha yaşatmasın bana acile gidince daha kötü oluyorumBen şu an çok yoğun geçiriyorum Zanax almama rağmen dah rahatlayamadım siz bu atak durumlarında kendinizi nasıl yönetiyorsunuz
Sakinleştirici falan alıyomusunTelefonda videolar izliyorum o şekilde kendimi unutmaya çalışıyorum ben ağlamamaya çalışıyorum ağlayınca çok ciddi atak geciriyorum Allah bir daha yaşatmasın bana acile gidince daha kötü oluyorum
Günlük ilaçlarımı iciyorumSakinleştirici falan alıyomusun
Benimde eskiden korkularım sabahti artık akşamları oluyor inme inecek gibiSabahları çok yoğun anksiyete korku kaygı var üzerimde nasıl böyle oldum bilmiyorum çok iyiydim
Merhaba şimdi nasılsınızDepresyon+okb hastası olarak ben de geldim aranıza. Şu an kullandığım 2 ilacım var , önceden anksiyete için xanax kullanıyordum onu bıraktım.
Yaklaşık 1 yıldır depresyondayım, ilk zamanlara göre daha iyiyim ( intihar düşüncelerim vardı, kendime zarar verici davranışlarım oldu ) , ama yine hayat dolu değilim. Kişiliğimden mi yoksa depresyondan mı artık çözemiyorum, asla düzelecek gibi hissetmiyorum.
Merhaba bende sizin gibiyim nasılsınız şimdiSabahları çok yoğun anksiyete korku kaygı var üzerimde nasıl böyle oldum bilmiyorum çok iyiydim
merhaba sizde geçti mi ilacı bıraktınız mıPanik atak anksiyete okb üçünde de kullanılıyor ben de 10 mg kullanmıştım
Ben iyiydim ama yine tekrarladı ilacımın dozunu yükselttikmerhaba sizde geçti mi ilacı bıraktınız mı
Merhaba anksiyete azaldı ama yabancılaşma oluyor arada o korkutuyorMerhaba bende sizin gibiyim nasılsınız şimdi
iyi olmanıza sevindim benimde ilaç değişikliği oldu bir hafta önce şu anda ataklarım malesef tavan yerimde duramama ve yoğun çarpıntı. Beni çok korkutuyorMerhaba anksiyete azaldı ama yabancılaşma oluyor arada o korkutuyor
İnşallah yeni ilacın fayda eder bir müddet bu tarz etkiler oluyor çarpıntı bende de oluyoriyi olmanıza sevindim benimde ilaç değişikliği oldu bir hafta önce şu anda ataklarım malesef tavan yerimde duramama ve yoğun çarpıntı. Beni çok korkutuyor
Çok teşekkür ederim inşallah aklım gidiyo çarpıntım olduğunda takıntı yaptım ben onu galiba şu anda bile atak içersindeyimİnşallah yeni ilacın fayda eder bir müddet bu tarz etkiler oluyor çarpıntı bende de oluyor
neydi ilacınız sorununuz neydiBen iyiydim ama yine tekrarladı ilacımın dozunu yükselttik
Paxsera 40 mg kullanıyordum 1 senedir 2 aydır tekrarladı ataklarım ilacı düzenli kullandığım halede panik atak anksiyete hepsini çok yoğun yaşıyorum doktora gitiim 6 gün önce Sulinex xr 75 mg geçiş yaptım 10 gün 75 mg kullancam sonrasında 150 mg geçicemneydi ilacınız sorununuz neydi
Paxera sabahları iç sıkıntısı sanki kötü bir şey olacakmış hissi hasta olma korkusu nabız yüksekliği mutsuzluk umutsuzlukneydi ilacınız sorununuz neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?