- 23 Ocak 2016
- 35.814
- 51.833
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #12.901
Terapi aldın mı hangi şehirdesinBaşka gıtmedıgım doktor kalmadı en son ıkı doktor ortak kararla lamıctal ekledı ondan sonra da düzelme olmayınca ek olarak fulsac verebılırım dedı kesemem dedı
Terapı almadım faydası olmaz dedıler yoğun kaygı düzeyi olunca zaten terapi ücretleri de çok pahalı karşılayacak durumda degılım o kadar çok özel doktora gıttım öyle paralar harcadım ki kredım tukendıTerapi aldın mı hangi şehirdesin
Canım ya Rabbim tez zamanda şifa nasip etsin neler yaşıyorsun nerelerinde tam olarak ağrılarTerapı almadım faydası olmaz dedıler yoğun kaygı düzeyi olunca zaten terapi ücretleri de çok pahalı karşılayacak durumda degılım o kadar çok özel doktora gıttım öyle paralar harcadım ki kredım tukendı
Terapi fayda eder mutlaka almaya çalış yani en azından bu yaşadıklarının dozu azalır bir nebze ilaçların fayda etmediği de ortada geriye terapi kalmış denemelisin ya da videoları izle Youtubeda çok var videolarTerapı almadım faydası olmaz dedıler yoğun kaygı düzeyi olunca zaten terapi ücretleri de çok pahalı karşılayacak durumda degılım o kadar çok özel doktora gıttım öyle paralar harcadım ki kredım tukendı
Tavsıye edebılecegız kanal var mıTerapi fayda eder mutlaka almaya çalış yani en azından bu yaşadıklarının dozu azalır bir nebze ilaçların fayda etmediği de ortada geriye terapi kalmış denemelisin ya da videoları izle Youtubeda çok var videolar
Ağrı yok midemde oluyor bazen tıtreme korku kendını kaybedecekmıs hıssı oluyorCanım ya Rabbim tez zamanda şifa nasip etsin neler yaşıyorsun nerelerinde tam olarak ağrılar
Hayır yok arama kısmına panik atak anksiyete depresyon yaz uzman videolarını izle Beyhan Budak özellikleTavsıye edebılecegız kanal var mı
Mide de olunca karın ağrısı ve sık tuvalete gitme oluyor muAğrı yok midemde oluyor bazen tıtreme korku kendını kaybedecekmıs hıssı oluyor
EvetMide de olunca karın ağrısı ve sık tuvalete gitme oluyor mu
Merhaba ben de bu durumu çok yaşıyorum 20 mg tamam iyi hoş 10 mg a düşünce yokluyor özellikle sabahlarıMerhaba, selamlar. Ben sabahları uyanınca çarpinti ve yoğun iç sıkıntısı ile gittim. Citoles verildi. Bunu zamanla arttırıp 20 mg yapınca gerçekten iyi hissettim. 6 ay rahat ettim, sonra kendim 10 mg'a düşürdüm. Şu anda yine iyiyim ama hafiften yoklama yapıyor üzerinde durmuyorum. sanki 20 mg alınca daha rahattı. Ne yapsam bilemiyorum. Yarın tekrar reçete ettireceğim. Öyle mi böyle mi yapmalı
10 mg olarak yazdırdım. Aynı gün deprem oldu! Kötü hissettim yanliş yaptım düşük yazdırarak dedim! Ama mesela bugün gayretle iyiyimMerhaba ben de bu durumu çok yaşıyorum 20 mg tamam iyi hoş 10 mg a düşünce yokluyor özellikle sabahları
Merhaba amin iyi diyelim iyi olalım siz nasılsınız?Merhaba Allah şifa versin hepimize. Nasılsınız?
Ben de aynı. Çok iyi anlayabiliyorum.Merhaba amin iyi diyelim iyi olalım siz nasılsınız?
İyi akşamlar iyi diyelim iyi olalım siz nasılsınız?İyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar?
Niloya abla bir iyi oluyorum bir kötü beni en çok yoran şey zihnimden geçen düşünceler bu yüzden sık sık atak geliyor ölümden de çok korkuyorum burada hayatım güzel değil ama ölmek için de amelim yok gibi hissediyorum cikmazdayim yani .Sizede böyle oluyor muİyi akşamlar iyi diyelim iyi olalım siz nasılsınız?
Evet ben de öyle bir iyi bir kötüyüm bu hastalık zaten manevîyata yaklaştırıyor insanıNiloya abla bir iyi oluyorum bir kötü beni en çok yoran şey zihnimden geçen düşünceler bu yüzden sık sık atak geliyor ölümden de çok korkuyorum burada hayatım güzel değil ama ölmek için de amelim yok gibi hissediyorum cikmazdayim yani .Sizede böyle oluyor mu
Ben namazda kılamıyorum işte.Hep niyetleniyorum ama namaz kılınaca Allah affetsin içime sıkıntı çöküyorEvet ben de öyle bir iyi bir kötüyüm bu hastalık zaten manevîyata yaklaştırıyor insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?