Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Nniloya nasıl oldun toparlandınmı ben iyiydim yine bi kaç gündür başladı sıkıntılar

Nniloya nasıl oldun toparlandınmı ben iyiydim yine bi kaç gündür başladı sıkıntılar
Zaten tam iyi olmayı bekleme ara ara yokluyor bunlar normal benim de yokluyor zamanla azalacak inşallah düğün telaşımız vardı çocuk hasta oldu derken bu ara yoğunluktan pek uğramadı bugün ara ara geldi yine atak

Benimde son günlerde baya geldi siz atak gelince ne yapıyorsunuz bana dışarı çık hava al falan diyorlar ben dışarı bile çıkmaya korkuyorum bayılırım diye

Niloya şeninde gün boyu süren çarpıntın oluyomu
İnşallah tamamen geçer hepimizinki
Niloya senınde gün boyu süren çarpıntın oluyormu oluyorsa kendini nasıl sakinleştiriyosun

Merhabalar şimdi nasılsınız

Merhaba şu an Paxera 40 mg lamıctal 50 mg sabah akşam gece remeron 15 mg kullanıyorum ayrıca Ativan da alıyorum en son kontrolümde doktor ek olarak fulsac yazdı içmedim ben paxeranın degısmesı gerektıgını düşünüyorum ama doktor degıstıremem sadece ek yapabılırım dıyor bu kadar çok ilaç içilir mi bilmiyorum kafam çok karısık

Eğer paxera 40 etki etmiyorsa ve ilacı kullanalı 6 hafta olduysa değişiklik yoksa durumunda o ilaç senin ilacın değildir doz azaltıp başka ilaca geçirmesi lazım başka doktora gitti remeron hiç fayda etmedi mi buradan bir arkadaşla konuşuyoruz onun paxeraya ek remeron mu ya da muadili mi neydi o iyi gelmiş ona sana etki etmedi mi ne şikayetlerin var

Titreme isteksızlık kendıne zarar verme korkusu ıcımde bı heyecan var hıcbır şey yapamıyorum uyuyım vakıt gecsın dıyorum başka türlü vakıt gecıremıyorum doktor paxerayı kesemem ek ilaç verebılırım dıyor fulsac yazdı ek kullanmadım kafam çok karışık özelde gıtmedıgım doktor kalmadı devlettekıler de hemen yatırmak ıstıyor uzun sürdü dıye

Neden paxerayı kesmiyor ki bu kadar ilacın yanına neden ek fulsac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…