- 23 Ocak 2016
- 35.822
- 51.847
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #12.861
İnşallah efexorun muadili bir ilaç güçlü bir ilaç inşallah sana da fayda eder lohusa depresyonunu onunla atlatmıştım ben deBazı yorumlara bakıyorum Sulinexs ten çok memnun kalanlar var panik atak ve anksiyete için inşallah bende onlardan biri olurum
Ama düşürmeden bu hale geldim bide düşürseydim düşünemiyorumİyiyken neden 6 ay daha aynı dozu kullanasın ki doktorla karşılıklı fikir alışverişi yapıp doz düşürmek gerekirdi 6 ay aynı doz için uzun bir süre
Depresyondan apanik atak anksiyete varmıydı ozamn yaşıyormuydun stakİnşallah efexorun muadili bir ilaç güçlü bir ilaç inşallah sana da fayda eder lohusa depresyonunu onunla atlatmıştım ben de
Hayır onla alakası yok düşürüp belki o dozda yine iyi olacaktın baktın sarstı yine eski dozuna döneceksin bu sefer bünye o doza alışıyor 40 mg a alışmış çünkü bir zaman sonra etki etmiyorAma düşürmeden bu hale geldim bide düşürseydim düşünemiyorum
Yok o zaman sadece depresyondu aşırı ağlama vardıDepresyondan apanik atak anksiyete varmıydı ozamn yaşıyormuydun stak
Anladım bakalım deniyip görücez artık inşallah ataklardan vaydası vardır doktor verdiğine göre vardır bi bildiği diye düşünüyorumYok o zaman sadece depresyondu aşırı ağlama vardı
Merhaba nasılsınız kan sonuçları nasılKafam terliyor alnım şakaklarım ağrıyor kan verdim sonuç yarın çıkacak
Merhaba nasılsınızAnladım bakalım deniyip görücez artık inşallah ataklardan vaydası vardır doktor verdiğine göre vardır bi bildiği diye düşünüyorum
Kan sonuçları iyi şeker sınırda çıktıMerhaba nasılsınız kan sonuçları nasıl
Maşallah Anksıyete nasılKan sonuçları iyi şeker sınırda çıktı
Devam ediyor sabahlarıMaşallah Anksıyete nasıl
Bi tık daha iyi hissediyorum çok şükür siz nasılsınızMerhaba nasılsınız
Tıtreme oluyor muDevam ediyor sabahları
Ben yıne kötüyüm yaBi tık daha iyi hissediyorum çok şükür siz nasılsınız
Ne kullanıyordun ilaç senBen yıne kötüyüm ya
Günde iki kez lamıctal 50 mg sabah Paxera 40 mg akşam remeron 15 mg sizNe kullanıyordun ilaç sen
Ben 1 sene Paxsera 40 mg kullandım sonradan ise yaramamaya başladı şimdi 20 gündür sulunex 150 mg kullanıyorumGünde iki kez lamıctal 50 mg sabah Paxera 40 mg akşam remeron 15 mg siz
Nasıl iyileşme var mıBen 1 sene Paxsera 40 mg kullandım sonradan ise yaramamaya başladı şimdi 20 gündür sulunex 150 mg kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?