Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Evet canım çok şükür iyiyim bu hafta terapistime gidicem yine inşallah sen nasıl oldun tatlım?
Bende çok halsizlik var canım. Benim de bu hafta psikolog randevum var. Tavsiye üzerine gideceğim. Bakalım inşallah daha iyi olurum. Citolesi almaya başlayalı 20 gün olmuştur. Çok bir fark yok bende. Eski ilacım da 2.5 ay sonra etki etmeye başlamıştı. Umutla bekliyorum.

Bende çok halsizlik var canım. Benim de bu hafta psikolog randevum var. Tavsiye üzerine gideceğim. Bakalım inşallah daha iyi olurum. Citolesi almaya başlayalı 20 gün olmuştur. Çok bir fark yok bende. Eski ilacım da 2.5 ay sonra etki etmeye başlamıştı. Umutla bekliyorum.
Evet 2.5 ay tahmini en az 6 haftada etki gösteriyor ilaçlar daha 20 gün ne ki halsizlik tamamen sıcaklardan kaynaklı

Keşke devlet herkese ücretsiz psikolojik danışmanlık verse aslında veren yerler ama insanlar niye bilmiyor gitmiyor burada açılan konuları okuyunca ben çok üzülüyorum ya bilmiyorum yani okumamaktan mı kaynaklı hiç anlayamıyorum bikaç konu okudum şuan kafamın değişik yerlerine ağrı giriyor hiç okumamak daha iyi

Devlet kamu spotu gibi TV de mi yayınlamayı acaba ücretsiz psikolojik danışmanlık veren yerleri. Ben iyi olsam bile gitmek istiyorum terapistime öyle güzel şeyler öğreniyor ki insan yenileniyor adeta öğrenmek her yaşta gerek ama bizim insanımız instada bile gider Kerimcanları takip eder kitaplar yerine saçma sapan şeylere para verir TV de magazin izler saçma saçma moda programlarını izler buradaki konuları okudukça ülkemizin eğitim seviyesi içler acısı😔

Devlet kamu spotu gibi TV de mi yayınlamayı acaba ücretsiz psikolojik danışmanlık veren yerleri. Ben iyi olsam bile gitmek istiyorum terapistime öyle güzel şeyler öğreniyor ki insan yenileniyor adeta öğrenmek her yaşta gerek ama bizim insanımız instada bile gider Kerimcanları takip eder kitaplar yerine saçma sapan şeylere para verir TV de magazin izler saçma saçma moda programlarını izler buradaki konuları okudukça ülkemizin eğitim seviyesi içler acısı😔
Psikoloğun kim cnm bende bursadayım bende gideceğim yeni bitini arıorum

Psikoloğun kim cnm bende bursadayım bende gideceğim yeni bitini arıorum
Psikoterapist Okan Ufuk İpek Medical Park'taydı ayrıldı şuan muayenehanesinde danışanlarını kabul ediyor. Perşembe randevum var 😊aldığı paranın hakkını sonuna kadar veriyor istediğim zaman msj atıyorum vatsaptan uygun zamanda arıyor anlatıyor. Ekim ayında başladım kendisine umarım böyle hep iyi olurum.

Kızlar bu hastalığı yaşayanlar sizce benim yaşadığım ne.bende şöyle bir sorun var başladığım işi bitiremeyecek olmam hastalanacak gibi hissediyorum.mesela dün tatile çıkacağız valizleri hazırlamam eşyaları yerleştirmem evi temizlemem gerekiyor.başaramama korkusu sardı beni daha öncede yaşadım bu tarz durumlarda aynı şeyleri başım dönüyor bayılacak gibi oluyorum kalbim hızlı hızlı atıyor depresyonda gibiyim kendimi çok çaresiz hissediyorum gibi şeyler.neyse bu şekilde işlerimi bitirdim ve çıktık bir gün sonra normale döndüm sizce bu anksiyete veya panik atak gibi birsey mi .mesela başım ağrıyor beyin kanaması geçireceğimi düşünüyorum kalbim sıkışıyor öleceğimi kalp krizi geçireceğimi felan düşünüyorum

Back
X