Para aldim icim rahat degil.

Madem öyle onlar sizi cagirmadan sizde bi ara gider yine temizlik yaparsınız

Ne kadar şanslısın.keşke benim ananemde hayatda olsaydı onu cok ozluyorum.onlarla zaman gecırmenın tadını cıkar ınan olmayınca cok arıyor ınsan (((

Bayram için baklava. Pasta yap diyeceğim ama anneannen yapar bunları galiba.
Pikniğe götür deden ve anneanneni hem güzel vakit geçirir hem de eglenirsiniz.

Yada çok güzel bir sofra hazırla eve yemeğe davet et güzel birgün geçirin hatta sabahtan gelsinler kahvaltı ile başlayın güne.

Eger durumunuz cok sıkıntıda degilse dedenize gomlek alin.

ev işlerine onlar çağırmadan gidip yardım edebilirsin. ufak tefek hediyeler alabilirsin. yada gezmeye götürebilirsin eşin falan bi mangal yakarsınız gönülleri hoş olur

Bence bu öneriyi dinlemelisin iyotsuztuz onlar icin yapabilecegin en iyi tesekkur bu olur diye dusunuyorum.

Neden üzülüyosun ki. Bu çok normal bi şey. Hatta vermedikleri zaman ben dürtüyorum. Mezara mi götürecekler caniiimm

Verdikleri para ile hediye al sen de

Demek ki temzilik ve evlerinin toplanmasinda yardima ihtiyaclari oluyor.
O halde bir sonraki seferde gider yardim edersiniz ve kesinlikle para kabul etmezsiniz.
Hatta bastan soylersiniz.
Benim anneannecigimde, dedemde beni buyuttuler, dedem rahmetli oldu ama ananem hala bana harclik verir zorla kiyamam onlara Allah basimizdan eksik etmesin...

E deden bayram harçlığı olarak düşün boşuna dert ediyorsun ben hala abimlerden para alırım kimsede bişey diyemez ne alaka yani

Oo toparlama değil baya büyük temizlik olmuş :)

Aldığınız parayla mutfak alışverişi yapar ziyaretlerine gidersiniz. Al gülüm, ver gülüm :)
Üzülmeyin bu kadar.

Emin olun ki o parayı almasaydınız kendilerini daha kötü hissedeceklerdi..

Bence en guzeli bayram icin pasta borek yapmak. Dusunsene o kdr isin var bayram geldi diye streste stres, sonra bi bakiyosun torunun herseyi hazirlamis zaten bayram icin. Cok makbule gecerdi birisi bana bunu yapsaydi. Gonulluleri bekliyorum.

O parayla da giderken market yaparsınız, o zaman üzülecek bir şey kalmaz bence. Onların para verdiği için içi rahattır. Siz de market yapıp götürünce rahatlarsınız. Almasanız üzülürlerdi bence de. Bazı insanlar öyle oluyor, mahçup oluyorlar başkalarına yük olduklarını düşününce.

Benim kızımda babaannesinin evini temizler onada para verirler ama hiç vicdan hesabı yapmadı çünkü eşime küçükken dedesi ve nenesi paraya boğarlarmış aile geleneğinde var ve gayet normal ha ben kimseden birşey görmedim ama her ailenin değerleri gelenekleri farklı o kadarka vicdan azabı yapmana gerek yok bence

Büyüklerımız bıze kıyamadıgından bnce:) stres yapmayın onların gönlü olmuş parayı almakla ıyı etmışşınız arada toz alr süpürrsunuz .. Buyuklerımızın gucu yetmıyor bnde arada gıttıgımde yapıyorum uzuluyor kendıne yardımcı tutuyosun burda yapıyosun dıye..

Ara ara gidip evi temizleyip toplayın iki kap yemek yapın ama bunu onlar sizden istemeden içinizden gelerek yapın günlük iş yapar gibi ne güzel böyle büyüklere sahip olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…