- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Canım sen niye bunlara bi dur demiyorsun. Sizin adetleriniz şöyle şöyleymiş. Ben o kadar istemem ama şunu da yapın de. Normalde hiç sevmem altın istensin iş zora sokulsun falan ama bu aile işi ucuza getirelim bu kız hiç bişey demiyo. Altın takmayalım olanı da alalım deyip yüzsüzlük yapıyor. Sen bence düğün işini ertele. Bana çok garip geldiler, pişman olma sonrasındakendi memleketlerinde geline çok şey yapılıyormuş beni bulduğu için seviniyormuş bir de babası çok para gitmicek diye
vallahi haklıyım ya baştan demese öyle bir şey demezdimYok bu adam normal değil. Sizinle evlenmek için çok aşık falan olmak lazım. Normal şartlarda çok çekilecek biri değilsiniz tüm forum biliyor artık. Şimdi anlattıklarınıza bakıncada insan ikileme düşüyor. Adam en zoru göze alıyor ama 3 kuruşu gözünde büyütüyor. Bilemedim bu konuda haklı olduğunuz yerler çok.
sizin o ne kadar edicek dediğiniz çeyrek altın bugün 370 TL bi tanesi. Zaten takanlara götürülür belki önceden götürdükleri de vardır ama zaten bu işler hep böyledir, zaten insanlara düğünlerde çeyrek altın takarken amaç kendi evladına bi anlamda yatırım yapmaktır. Ve bu ailenin minimum görevidir. Ben ilk evliliğimde kayınvalidesi tarafından gümüş takı seti takılmış ve buna ses etmemiş bi insan olarak seni uyarıyorum altınları kesinlikle verme.altın dedikleri de çeyrek altınlar sanki çok para edecek düğünü olanlara sırayla geri iade ediyorlarmış
ah bali ubud en büyük hayalimAltınlarını sakın verme, senin onlar! Yurtdışında balayı maldivler, phuket, bali fln olmadığı sürece kötü bence, sürekli gezmeli tozmalı balayı güzel değil bana göre, daha çok sakin, başbaşa kalacağınız yerler olmalı. Gelinlik konusunda da dert etme, ben de nişanlyıım 2buçuk ay sonra düğün, gelinlik bakmadım ben de daha, nişanlım lafını bile etmiyor henüz:) ama bu evlenmek istememesinden değil, onlar pek düşünmüyor gelinliği fln bence anlamıyorlar.
Altınlarınızı vermeyin sakın. Çok pişman olursunuz.vallahi haklıyım ya baştan demese öyle bir şey demezdim
altınlar derken 10 bilezik takacaklar o bizim çeyrekleri diyorlar damada takılanNişanlınız size değer vermiyor gibi. Bir an önce evlenmek istemesi de artık olsun bitsin daha fazla masraf çıkmasın daha fazla uğraşmayayım gibi düşünmesinden kaynaklanıyor olabilir mi? Altınları ailesinin almasına ne diyor peki nişanlınız?
Balık baştan kokmuş sanki.
altınlar derken 10 bilezik takacaklar o bizim çeyrekleri diyorlar damada takılan
daha gelinlik bakmadım, balayı ayarlanmadı
davetiyeler yok
ve bizimki gamsız
....
balayı için araştırma yapmıyor, gelinlik bakıp öneri sunmuyor her şeyi ben seçiyorum
neymiş onun için sadece benimle evlenmek önemliymiş,ayrıntılarla ilgilenmiyormuş
ama bu isteksizlik gibi değil mi her detaya ben karar veriyorum
balayını ayarlıyorum diyorum şuan para mı var görmüyor musun diyor
......
babası set takamam dedi parası olduğu halde
boynum boş mu kalacak en azından uygun bir şey alalım diyorum babama söyle diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?