Bireysel emeklilik için olabilir biz oğlumuz için yaptırdık avivaSA'dan aylık 100 tl.
bende biriktiremiyorum
paramın bereketi mi yok ben mi savuruyorum bilemiyorum
bende biriktiremiyorum
paramın bereketi mi yok ben mi savuruyorum bilemiyorum
canım kadınları sarsan tek şey kılık kıyafet ve makyaj kuaför tarzı şeyler...pek pahalı görünmeseler de inan onlar çok batırıyor.
bu tarz şeyleri biraz kontrolli al derim..
bu arada emklilik konusunu pek tavsiye etmem, acil bişeyde nolcak peki..hastalık olur allah korusun acil ihtiyaç olur...
daha mantıklı bi yatırım yokmudur bilmiyorum ama iyice araştır istersen...
Yada kredi çekip ev,arsa vs alabilirsin mesela en azından yatırım yapmış olursun?
Aynen katılıyorum, bende biriktiremiyorum, ne zaman elime geçse hemen savuruyorum, ya alışverişe yada kuaföre koşuyorum.
ben onları bile yapamıyorum
daha yeni iş buldum aldığım maaş zaten kuş kadar tabi buna da şükür ama her ay başında bi hesap yapıyorum ama hiç bir zaman o parayı tutturamıyorum
halbukı bir sürü ihtiyacım var alışverişte yapamıyorum
bi kredi kartı aldım bana vermişler 800 tl limit pat diye doldu hiç bişey alamıyorum
limit artırmak istedim onuda biz siz arıycaz dediler bıraktılar
işte iş bulunca evin bi takım ihtiyaçları oldu taksit ödüyorum
ama araba almak istiyorum bi senede 15.000 biriktirmeyi hedefledim ama 3.maaşımı çektim brikimim anca 600 tl şaka gibi
bu işin içinden çıkamıycam sanırım
ben onları bile yapamıyorum
daha yeni iş buldum aldığım maaş zaten kuş kadar tabi buna da şükür ama her ay başında bi hesap yapıyorum ama hiç bir zaman o parayı tutturamıyorum
halbukı bir sürü ihtiyacım var alışverişte yapamıyorum
bi kredi kartı aldım bana vermişler 800 tl limit pat diye doldu hiç bişey alamıyorum
limit artırmak istedim onuda biz siz arıycaz dediler bıraktılar
işte iş bulunca evin bi takım ihtiyaçları oldu taksit ödüyorum
ama araba almak istiyorum bi senede 15.000 biriktirmeyi hedefledim ama 3.maaşımı çektim brikimim anca 600 tl şaka gibi
bu işin içinden çıkamıycam sanırım
kızlar para biriktiremiyorum...biraz lüks yaşıyorum galiba..ama artık buna dur demem lazım..bana bir akıl verin..neler önerebilirsiniz..bireysel emeklilik felan varmış her ay bi miktar kesiliyormuş maaştan..(öğretmenim bu arada..)ama belli bir süre o parayı çekemiyormuşsun..ben hem biriksin hem acil bişey olduğunda çekebileyim istiyorum..ailem zaten karışmaz benim parama..anneme versem o biriktirsin diye yine alırım dayanamam..yada daha başka neler olabilir..fikir verirseniz sevinirimm
kendimize günlük harcama limiti koysak nasıl olur ben düşündüm ama hiç beceremedim
benım yol param sadece 15 tl tutuyor bir günde
Bence her ay yarım altın alın,duruma göre tam veya çeyrek de olur ama mutlaka alın.. Uzun süreli iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?