arabaya ihtiyacım var.günümüzde artık araba zaruri bir ihtiyaç.iyi kullanamıyorum o yüzden 10-15 bin civarında bir araba alıcam hem iyice kullanmayı öğrenicem hem de başkalarının arabasıyla okula gitmekten kurtulucam.eve gelince babamın verdiği bir yer var daha sonra oraya birikimimle gönlümce ev yaptırırım evlenirsem tabi.daire falan almak istemiyorum.
kızlar para biriktiremiyorum...biraz lüks yaşıyorum galiba..ama artık buna dur demem lazım..bana bir akıl verin..neler önerebilirsiniz..bireysel emeklilik felan varmış her ay bi miktar kesiliyormuş maaştan..(öğretmenim bu arada..)ama belli bir süre o parayı çekemiyormuşsun..ben hem biriksin hem acil bişey olduğunda çekebileyim istiyorum..ailem zaten karışmaz benim parama..anneme versem o biriktirsin diye yine alırım dayanamam..yada daha başka neler olabilir..fikir verirseniz sevinirimm
Bu yapı ile alakalı galiba
Ben küçüklüğümden beri çok güzel para biriktiririmBayramlıklarımı bile kendim alırdım..
Çalıştıktan sonra da kendime göre para ayırıp gerisini anneme verirdim, o bize ne lazımsa alırdı zaten..
Sonra da epey bi birikmişim hooop çeyizime gitti, sonra sen sağ ben selametevlendim
Şimdi de biriktirirdim ama kredi bocumuz var, kalanı yine hesabımda kalır hiç öyle bu ay şu moda her ay alışveriş yapayım modunda dolanmam.. Birşey lazımsa gider alır gelirim sezon sezon, sık sık avm lerde dolanmaktan sıkılırım.. Herşey dozunda güzel..
Ama bi ablam var parayı nereye koyarsa koysun hooop birgünde harcar mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?