- 24 Eylül 2010
- 6.206
- 20.300
- 548
- Konu Sahibi vivamedusa
-
Halkbank olabilir. Kendi internet sitelerinde yazıyor.Hangi banka oözelden yazar mısınız
Bir dönem maaşlarımızı ordan aldık. Hiç sevemedim orayı. Olmasa daha iyi bana.Halkbank olabilir. Kendi internet sitelerinde yazıyor.
Hangi banka oözelden yazar mısınız
Güvenilir diyeceklerimin hepsi de ne kadar pahalıBirden fazla var:
Banka Kasa Kiralama Fiyatları ve Şartları - Hesapkurdu.com
Kiralık kasa ücretleri hakkında detaylı bilgi al. Kiralık kasa hizmeti veren bankalar hangileridir öğren. Kiralık kasa şartlarını incele.www.hesapkurdu.com
Hiç bilmiyorumPırlantada vergi yoktu o nedenle sordum. Zorunlu tüketim herhalde
Ben evde briktryorum satmamak için. Eşim bankada briktriyordubama al sat yapa yapa zarara girdiMerhaba
Evde mi biriktiriyorsunuz bu şekilde yoksa bankada mi
doğru diyorsunuz ona da güven olmuyor.ben olsam bankada tutmam. surekli yeni vergi, duzenleme, ivir zivir geliyor..gun gelip de altin hesaplarini su anki.degerden bozuyoruz ve tlye geciriyoruz bile diyebilirler. hic guvenilir degil. siz her ay iki ata lira atip kasa.kiralayip kasaya kaldirin benim.fikrim
kuyumcudan mı alıyorsunuz gram altını ? çok iyi yapmışsınız bir de aldığınız fiyatları not etmekleDemin başka bir konyuya da yazmıştım.
Eğer hemen bozdurmayacaksan Altın her zaman en iyi yatırım bence,
Ben uzun zamandır not ediyorum aldığım tarihi ve fiyatı.
24 ayar 1 gram altın;
2 sene önce haziranda 190 lirayken
gecen sene Haziran'da 260 liraydı
bu sene işte geçen günlerde 380 liraydı.
yani her an artan bir şey. Seni üzmez keisnlikle.
Ben gram gram alıyorum. Birikince de rica ediyorum varsa bütünlüyorlar, 20 gram kulce veriyorlar (paketli tabii ki)
Çok bilgili olduğum bir konu değil ama ben bu şekilde yapıyorum,birikimi seven sade vatandaş olarak
teşekkür ederim bilgi için sanırım en az değer kaybı da onda oluyorBen 24 ayar külçe altın ile yatırım yapıyorum çok karlı. 5 ayda 11 bin biriktirdim şuan yaptıgım 11binlik birikim 15 bine denk geliyor. 3 4 bin kar oldu 2 3 ayda. En karlısı gram 24 ayar altındır. Alışsatış arasında fark yoktur. Ve daha karlıdır
aynen düşük miktar gram düşünüyorum ben de. bilezikte değer kaybı daha çok olmuyor mu?Miktar düşükse gram altın yada çeyrek almanızı oneririm,bende az olduğunda alıp biriktirip sonra bozdurup bilezik yapıyorum döviz olarak aldım kolay bozdurdugum için hep altın alıyorum,geçen sene 50gram bilezik 10bindi şimdi 15 bini geçti altından şaşmayın,5,6senedir alıp satiyorum
Eğer saklama yeri varsa en güzeli ata. Biriktirmeye 900lira ile başlamıştım, (yanlış hatırlamıyorsam)yaklaşık bir buçuk yıl sonra 1600 liraya satmıştım. Evin peşinatını çil çil altınla ödemiştim, satıcı şok geçirmişti
altın alın ileride ev yaptırırsınız kıza :dKonu bu kadar üstüne gelirtakipteyim. Kızıma oda mı yaptırsak yoksa altın alıp mı koysam diyordum bakalım ne olacak
kısa vadede bozdurmayı düşünmediğim için zarar riski olmaz gibi geliyor ya devamlı artıyor çünkü enflasyon yüzünden.Altın hesabı açtırıp gram altın almak en mantıklısı çünkü alış-satış fiyatında fark en çok bunda oluyor ve kar etme durumu en çok gramda oluyor. Tabi zarar etme riskiniz de oluyor.
o zaman en mantıklısı 22 ya da 24 gramda da. takı toka da kullanmadığım için hiç bilmiyorum ayarlarını farklarını falan.22 ayar diye biliyorum çünkü 14 ayar olsa sattığında para etmez ve 14 ayar genellikle kolye küpe takı için oluyo
teşekkür ettim ben de tercihimi o yönde kullanacağım çok büyük ihtimal. bilezik düşünmüyorum onda illaki kayıp oluyor. maksimum gramlar artınca külçe falan alabilirim sanırım.İşçiliksiz aldıktan sonra pek fark etmez. Ama bilezikse 22 ayar, külçe altınsa 24 ayar alınır.
evet yıllar içndeki fiyatlarına bakınca altın açık ara önde gidiyor. diğerlerindeki kadar dalgalanma olmuyor da.₺ olarak bencede koymamalısın.Ben altın hesabı açmıştım düzenli koymadan borsa gibi takip edipdüştüğünde alıp çıktığında bozuyordum bir nevi ticaret döngüsü ama uzun vadede kazandıran bişey.Fakat artık 1 iş günü bekletip hesabınıza o kura göre yatırmaları geçtim ekstra vergide kesiyorlar o yüzden bu dediğim pek mümkün görünmüyor. Bozdurmam kenarda kalsın diyorsan geçen yıl dolar ve eurodan fazla getirisi olmuştu altının nitekim bu yılda öyle görünüyor
Ben kimsenin yüzüne bakmadığı bozuk paraları biriktirip üçüne, beşine bakmadan dolar alırım. Bana yabancı para alıp birikim yapmak karlı değil diyorlar ama ben şöyle düşünüyorum,eğer öyle yapmazsam o para öyle böyle gitcek. Yabancı para olunca da bozdurması zor geliyor. Ama tabi yatırım yapılacak olan para daha yüklüyse altın daha mantıklı
pırlanta %1 bebek maması bez falan %18 olduğu bi ülkede. pırlanta çok daha mantıklı aslında vergi açısından da bilemiyorumAltın dolar gibi şeylerden alınacağını duydum haberlerde pırlantayı söylemediler galiba ama bunlardan alan pırlantadan da alır
Annem hep altın biriktiriyor sizede bunu tavsiye ederim
Eşim gram altın hesabı açmıştı çok güzel sürekli artıyor tabi azaldığı da oluyor ama daha karlı . Kuyumcuda bozdursan daha düşükten bozuyor ama gram altında hesaptan bozunca 1-2 lira oynuyor demişti eşim
Ama altını alayım köşede dursun deme bir şekilde kaybolur Allah korusun bankaya koysan kira bedeli alıyorlar en iyisi altın hesabı
her bankanın aynı değil dimi altın hesabı siz nerelerde tutuyorsunuz hangisinin farkı daha az oluyor var mı bilginiz? devlet bankaları mı özel bankalar mı daha faydalı olur acaba bunda.Altın hesabı yeni kullanacaklar bir bilgi vereyim. Altın alım satımı yaparken mesai saatlerine dikkat edin, yoksa çok zarar edersiniz(zaten tabloyu dikkatli incelerseniz 9dan önce ve 5ten sonra alımlar yüksek satımlar düşük fiyatla olur)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?